Philly

Publicerad 2013-08-25 00:55:33 i Allmänt,

Pjuuuuh, vilken dag. För det första var det 65 grader ute idag, kunde ej jobba med det. Vi rullade iväg till Philly vid 12-tiden vilket betydde sovmorgon för mig så jävla skönt, har liksom gått upp 6.30 i 2 veckor nu. Jag slänger ut bilder och skriver under dem istället.
 
Jag, Natie, Sarah och Todd under LOVE-statyn.
Jag och Natie hängde lite med Rocky.
Det här var faktiskt ett litet moment för mig, detta är trapporna som Rocky springer uppför i första filmen. Rockyfan som jag är var det kul att se, som ni ser. Tänk bort mitt flinthuvud bara.
Toppen av trapporna ligger det ett konstmuseum som vi gick in i i typ 20 min. 
Min första (och inte sista) frozen yoghurt, blir inge med en "nyttig" frozen yoghurt med bär och fnatt, här östes det på med choklad. 
 
Fick sådant frukstansvärt skavsår av mina vans och vi gick ganska mycket så i slutet när Todd skulle visa mig södra delen av Philadelphia (som var hur coolt som helst) satt vi i bilen och körde runt, Natie hade även somnat. Men jag lär vara i Philly typ 100 gånger till på detta året så det gjorde inte så mycket.
 
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, ska kanske möta upp en tyska, får se! Nu snart sitter väl alla hemma på campino och fyllekäkar, ÄT ÅT MIG MED!!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela