Juldag snart annandag

Publicerad 2013-12-26 06:39:00 i Allmänt,

Idag var det ju självaste "julafton" här i Amerikat. Vaknade av att två barn kom upp på mitt rum klockan åtta och säger "HANNA it's christmas, come downstairs and open the presents with us!!!" sööööta. Här öppnar man alla presenterna på morgonen i pyjamas. Vi öppnade presenter i 6 timmar. Ja 6 jävla timmar. Tror barnen hade ca 40 presenter var att öppna. Bara jag hade 17 st att öppna (jaaa jag räknade). Fick en massa fint så jag är supernöjd!!
 
Det var väl typ det vi gjorde, hade planer på att åka till Todds mamma men alla förutom jag somnade så jag skypade lite men la familia och älsklingsjosse. FYA vad jag saknar dig Josse, kan inte fatta att jag inte ska se dig på ett helt år. Blä.
 
Någon julmiddag blev det inte heller, vi åt makaroner med skinka, broccoli och morötter så julstämningen var väl inte aaashög. Men vadfän en fick en massa presenter. Nu fick jag precis snapchat av pappa att de sitter och käkar frulle på flygplatsen, waaaaah inte långt kvar nu!! Blir nog därför ganska tomt här på bloggen så därför ska jag ge er en bildbomb med bilder. Om vi inte hörs så önskar jag er jätte gott nytt år, har haft ett grymt 2013 och hoppas (ganska säker på det) att 2014 blir ännu bättre. 
 
PUSS OCH KRAM
/MASTER
 
 
Detta är hemma hos Todd syster Tanya, världens bästa värdfamilj!!
Grace i sin awesoma pyjamas
Kaos marren
<3<3<3<3
Två exalterade barn på "julafton"
Våra fyllda julstrumpor!!
Nate fick en smoking, dog skodöden.
Furbys are back!!! Så jävla kul, hade en själv när jag var liten och älskade den. Sarah fick två stycken för säkerhetsskull. Man kan tydligen koppla in telefonen på något sätt så de är lite modernare nu. 
Hannas "lilla" hög.
Vi hade lite paus i öppnadet (att man ens behöver det) och Nate storslocknade i soffan.
Detta var deras sista present, Disney Infinity!
Ännu mer kaos marren
 
 
HAPPY NEW YEAR

Merry Christmas!!

Publicerad 2013-12-25 07:12:00 i Allmänt,

Bättre sent än aldrig? Nej men hoppas ni alla hade en asbra jul och fick massa fina julklappar. En annan spenderade sin julmorgon i tårar i skype med min släkt. Var jobbigare än vad jag trodde att vara ifrån dem på julen men det var skönt att få se alla!! 
 
Här firar man ju jul imorgon (idag, klockan är över ett på natten) så idag har det varit ganska lugnt. Efter att jag skypade med släkten så kollade jag på Astrid Lindgrens jul och sen åkte jag till ett mall och köpte de absolut sista presenterna. Ville köpa något litet till Mara och Ronja så det gjorde jag. Sen mötte jag upp Micaéla och lämnade julklappen till Mara, hon blev jätteglad! Vi åkte sedan med min värdfamilj till Todds syster Tanya och åt middag. Var en liten minijulafton med Todds sida av släkten så det delades ut en del julklappar. Luke och Grace (Sarah och Nates kusiner 4 och 1,5 år) blev glada för pyjamasarna jag gav dem, Luke fick en Spiderman-pyjamas och Grace fick en med några apor på. Grace hoppade i den direkt!! 
 
Tror alla au pairer har gråtit en del idag, sjukt jobbigt att vara ifrån familjen en sånhär dag. Men inte ska jag behöva vara ledsen så länge till för min familj kommer på torsdag, wihooooo!!! 
 
Värsta egobilden jueeee, såhär såg jag ut idag i alla fall, nya chanel-läppstiftet på (väldigt viktigt att nämna Chanel). GOD FORTSÄTTNING ALLA!!

Polarexpressen

Publicerad 2013-12-23 19:57:00 i Allmänt,

Efter vårt julaftonfirande så åkte jag med min värdfamilj och resterande släkt på en så kallad polarexpress. Om ni har sett den filmen så förstår ni nog lite, man åker ett väldigt fint och mysigt tåg, dricker varm choklad, tomten kommer och man får hänga med honom lite. Om man ville kunde man komma i pyjamas (som i filmen) vilket vissa gjorde. Sen efter det åkte vi hem och klädde granen, Micaéla kom och hjälpte till med. Vid ett kom jag upp på rummet men då bestämde jag och Ellen (kompis från Borran som bor i Australien) för att skypa, askul att få se och höra henne, Australien verkar så jäkla nice. Blir lätt nästa resa dit!! Fick mig en 4 timmars sömn, vaknade av att Sarah knackade på dörren. De har jullov nu så Hanna får jobba heldag, tror Todd och Joanne går på "semester" imorgon. Nate har dock blivit sjuk, han hade hög feber inatt och hostade en del så han sov enda till elva. Nu kollar vi på lite TV, går tyvärr inte göra så mycket med barn som är sjuka plus att det spöregnar ute.
 
Igår slog Pennsylvania värmerekord, 21 hela grader hade vi igår. Så jäkla sjukt, 22:a december liksom. Ville ju ha en vit jul!!!
 
 

NY och julafton

Publicerad 2013-12-23 19:00:00 i Allmänt,

Dan före doppardan är det idag. Fy så sjukt. Tiden går så jäkla fort. Hade en väldigt bra helg i alla fall, i fredags så kom ju som sagt Miccan hit, bättre sent än aldrig så en säga. Vi hamnade ganska fort i sängen och gick upp med tuppen, åkte sedan och hämtade Mara och Ronja. Var så sjukt mycket folk på tågstationen så Sofia och hennes vän Sara hann inte med att köpa tågbiljetterna innan så de missade tåget. Väl i NY kunde vi endast gå myrsteg och knöa oss fram då det var helt fullsmockat med folk, helt sinnes. Vi gick till Macy's och inhandlade de sista julklapparna, sen gick vi mot Saks, någon slags juldekoration i olika fönster, var inte jättehäftigt att se men. Sen kollade vi in the Rockefeller tree, gick dock inte att se så mycket då det var så mycket folk. Sen tog vi tunnelbana mot Central Park för att åka skridskor. Har inte stått på skridskor på säkert 2 år så det var lite intressant, skorna var fruktansvärt obekväma så det blev bara någon timme där, kul hade vi i alla fall!! Var hemma vid typ kvart i elva på kvällen så vi var fruktansvärt trötta. Jag sov hemma och Sofia och Micaéla sov hos Micaéla. 
 
På söndagen skulle Sofia och Micaéla komma hem till mig så skulle vi ha en minijulafton. De skulle komma vi halv elva, jag ringer dem tjugo över tio (de tar 30 min att åka från Micaéla) och de säger att de håller på att göra i ordning sig. Blir lite irriterad (då det är väldigt typiskt oss att inte hålla tider) men så går jag ner i köket och då står mupparna vid dörren och har varit och köpt bagels, skinka, yoghurt, chailatte och frukt och skulle överraska lilla Hannisen. Åh så glad jag blev, blir aldrig överraskad så det var väldigt uppskattat (en hint till alla att hosta ett fett överraskningsparty när jag kommer hem, just saying). 
 
Sen var det Micaélas tur att bli överraskad, hon har varit lite ledsen över att hennes värdfamilj är judar och firar därav inte julen så hon har ingen julgran, julpynt eller något så vi satte en sjal över Micaélas ögon och så åkte vi och köpte en julgran till henne!! Även det var väldigt uppskattat. Efter det åkte vi hem, klädde granen, drack glögg, tände ljus och delade ut julklappar. Vi hade rimmat på våra paket (på engelska!!!) och det blev mycket skratt. Jag fick lite interna grejer av Micaéla och att jag ska få göra manikyr på kryssningen vi ska på och av Sofia fick jag en rouge från MAC, en liten necessär och ett chanel läppstift. Mycket nöjd tjej. 
 
Vi gick in i Carries bibliotek där hon skulle gifta sig, sååååå himla fint. 
Mara inne på American Girl
Detta är en American Girl, jag letade julklapp till Sarah, sjukt ställe. De hade en hårsalong FÖR DOCKORNA. 
Ronja och Micaéla
 
Frullebrulle
Micaéla tyckte det var lite läskigt att ej kunna se, där av hennes ansiktsuttryck.
Tadaaaaa!!!

Pepparkakshus och helg

Publicerad 2013-12-21 03:51:00 i Allmänt,

Hejhopp. Här är klockan halv tio på kvällen och jag sitter och väntar på Micaéla, hon skulle kommit för cirkus 1,5 timme sen men ej dykt upp. Är fett trött så lär somna vilken sekund som helst. Imorgon blir det ingen vila inte, vi ska upp med tuppen och hämta upp Mara och Ronja för att sedan tuta vidare mot tågstationen som sedan tar oss till New York. Blir lite sista-minuten-julklappsshopping, julfeeling och skridskoåkning i centralpark. Ska bli svinkul!! 
 
Igår i alla fall var jag ju hemma med en mindre sjuk Sarah, hon mådde väldigt bra helt plötsligt och frågade om hon kunde få lite godis. Mjaeee har en ont i magen ska nog här inte ätas något godis sa au pair-Hanna. Men när jag väckte henne imorse för att gå till skolan hade hon tydligen jääääätteont i magen igen. Den gick inte jag på så jag tvingade upp henne och sen åt hon frukost och gueee vad ont det gjorde då och då skulle hon drama till det med lite tårar med. Ringde Joanne och förklarade läget och hon var på väg hem då hon hade lämnat Nate på theraplay så hon fick ta det. Slutade med att de åkte till doktorn och sen åkte hon och "vilade" hos mormor och morfarn så Hanna fick en ledig dag. Säger en inte nej till. Åkte till Micaéla och köpte lite fler julklappar och sen sov Micaéla i två timmar och Hanna kollade på skönheten och odjuret. När jag kom hem slog jag in nästan alla julklappar, tog sin lilla tid.
 
Det här med att smälta socker är väl inget jag tänker göra igen. 
Här har ni mästerskapet
Baksida
Sweden kicked some sweet-German-ass i pepparkakshusbygge. Höll tom Joanne med om. HA, deru ex-aupair.
 

Sjukstuga

Publicerad 2013-12-19 16:06:51 i Allmänt,

HEJ
 
Idag är det torsdag och min plan var att åka gokart med Mara, Chloe och Micaéla men planerna ändrades ganska snabbt då lilla Sarah började känna sig dålig i magen igår. Efter simningen skulle vi åka och köpa julgran, Sarah nämde innan att hon kände sig lite dålig men simningen gick bra. Väl i bilen för att köpa julgran (utan lycka då alla ställen var stängda) så kände hon sig ännu sämre och visste liksom inte vart hon skulle ta vägen, sitta upp, ligga ner, äta, eller inte äta så när vi kom hem slocknade hon direkt i soffan. Fyya, men ingen spya än dock (peppar peppar) så idag är jag hemma med barnen. Hanna som lyckades få magsjuka 3 gånger förra året pga att jag jobbade på dagis dränker sig numera med handsprit. VÄGRAR få det igen. 
 
Sarah känner sig bättre idag dock och åt frukost, vi har kollat på tv i typ 3 timmar så känner att vi får hitta på något, typ som att göra pepparkakshus??? Yepp så får det bli. Bild kommer självklart senare. 
 
Idag är det endast en vecka, EN VECKA kvar tills min lilla familj kommer. Gueeee så tiden går fort. Sitter och letar efter någon restuarang vi kan äta på nyårsafton men allt är så jävulskt dyrt. Vad säger ni om en burgare på Alberto's gatukök??? 
 
Snart min lilla älsklingssyster ska du få lägga armarna om mig, som du har har längtat <3<3<3<3333

Jonne

Publicerad 2013-12-17 14:55:49 i Allmänt,

Tisdag klockan 8.42 är det och jag sitter i soffan och kollar på Shrek med Nate. Vi ska snart åka till theraplay, träningskläderna är på så ska tydligen till gymmet med.
 
I lördags åkte jag som sagt till Sofia och det var faktiskt ganska läskigt att åka, var svinhalt och flera bilar som hade fastnat i snön. Undra hur svårt det kan vara för Amerikanerna att sätta på ett par vinterdäck. Vi åkte i alla fall till target och inhandlade lite julklappar, har liksom fler att köpa till nu än vad jag hade när jag bodde hemma. Har köpt till alla kusiner så det blev en del, kan säga att pyjamas har blivit mitt tema denna jul. 
 
På kvällen kollade vi på Titanic och bölade som små tonåringar. Fyyyy vad den är sorglig, förstod varför jag inte sett den på typ fyra år. Vaknade upp vid nio och åkte till king of prussia för mer inhandling av julklappar. Är helt jävla pank nu. Det var ju kul. Åkte sedan hem vid fyra för att hinna hem innan mörkret. 
 
Igår vad det en vanlig dag, jag jobbade och sov mest. Fattar inte att jag kan vara så trött hela tiden, skulle kunna sova i ett dygn. 
 
Nej nu ska jag tvätta barnens kläder och sen ska vi ge oss ut i snön igen. Fatta bara en vecka kvar till jul??? Gud vad december har gått fort, hatar det, min favorit månad ju!!! 
 
För övrigt kan jag tydligen inte stava till Joanne. Hanna märkte inte ens det utan Sarah 7 barre fick påpeka det 3 dagar senare. Joanne och Todd tyckte det var ganska kul och valde därför att inte säga något. KUL, jättekul. *Sitter med skämskudden*
 

Pepparkaksbak

Publicerad 2013-12-14 20:44:41 i Allmänt,

HEJHEJ!!
 
Läget med er dåååå?
 
Jag sitter i alla fall i min säng och ska snart bege mig ut i snöstormen (dvs två snöflingor) och åka till Sofia. Igår bakade jag och barnen pepparkakor, eller mest jag och Sarah, Nate åt mest degen. Det var väldigt kul tyckte jag och något barnen aldrig gjort innan. Dock lyckades vi (jag) bränna hälften av pepparkakorna meeeen men. Jag gjorde 5 hjärtan och skrev våra namn på och hängde upp i lampan, tyckte jag blev himla fint faktiskt. Efter 3 timmars bak åt vi mexikansk mat och sen kom Micaéla för lite movienight. Hanna somnade dock 2 minuter in i filmen så Micaéla kollade själv och åkte sedan hem (hon skulle faktiskt åka hem, inte så att hon åkte hem för att jag somnade). Förlåt älskling!!!! Har ett väldigt svagt minne över att jag följde henne ner till dörren. 
 
Idag skulle vi egentligen på kalas hos barnens kusin Luke men eftersom det snöat en halv millimeter så ställde de in kalaset så jag har nu skypat på morgonen med syster och far, mor var ute på galej. Nej nu måste jag skynda mig, klockan är redna halv tre och jag har inte gjort någonting än. Lär hinna bli mörkt innan jag kommer fram till Sofia. 
 
PÖSS
 
Barnens fina glasyr
Det var inte lika kul att städa upp
Se så fint (HEJ Micaéla!!!!)
Hanna fick sig en egen liten julstrumpa igår, då blev hon glad!!
 

Snow day

Publicerad 2013-12-12 04:43:00 i Allmänt,

Hejhopp!! Igår (tisdag) vaknade jag upp med att det snöade ordentligt. Vad gör amerikanarna då? Jo de ställer in skolorna :D Så det betydde att Hanna fick jobba heldag. Hade dock en väldigt mysig dag, vi tog lite sovmorgon och sen gjorde jag svenska pannkakor till frukost vilket Nate var väldigt för, inte Sarah dock. Väldigt stor chock att äta pannkakor utan sirap. Efter frukost så tog vi på oss ytterkläderna och gick ut och lekte i snön. Vi gjorde en snögubbe (läs Hanna gjorde en snögubbe) och sen åkte vi pulka nerför deras kulle. Efter 1,5 timme ringde grannkillen och frågade om vi ville komma över och leka med dem ute i snön, några andra grannar skulle komma över med. Så det gjorde vi, men vår kulle var lättare att åka på så alla gick till vårt hus. 
 
Efter 3 timmars lek blidde det lite kallt för Nate så vi gick in och käkade lunch och sen napade Nate. På kvällen åkte vi till light showen som jag, Sofia och Micaéla var på i helgen. Vägarna var inte alls så farliga så det gick bra. 
 
Idag har jag som vanligt varit på zumban, efter det gymmade jag sen åkte jag hem och tvättade. Efter barnens simning idag åkte vi tillbaka till Nates skola för lite julpyssel.  Nu är klockan halv elva och jag kom faktiskt precis hem då jag har varit och fikat med en svensk au Pair som heter Ronja, hon flyttade hit för två månader sen och har inte träffat en enda svensk så hon var glad över att få prata svenska (och hänga med mig självfallet). Hon bor bara 10 min från mig så det är skönt att ha en svensk som bor nära. 
 
Nu ska jag sussa!! 
 
 
 
För övrigt har min dator gett upp helt, den stängs av titt som tätt när jag gör någonting och internetet har lagt av igen. Skönt att pappa kommer om 1,5 vecka, heheh. 
 
För övrigt nummer två, idag har jag varit här en tredjedel av mitt år, HUR sjukt? 

Bildregn

Publicerad 2013-12-09 22:12:00 i Allmänt,

Åkte karusell med lilla Eve
Vi hängde lite med Mike och Sally 
Tror vi lyckades fånga 5-6 badankor heheh.
Vi skulle sätta ögat på mike (som knorren på grisen)
Jag och Micaèla fick vara med också, och vem vann???? JAG såklart.
Tårta nummer två, Nate försöker blåsa ut ljusen.
 
Lightshowen!!
Är väl cirka tionde gången jag står vid denna staty.
 
Fick mina brända mandlar!!!
 
Kyrkan
 
 
 
 

Happy happy birthday

Publicerad 2013-12-09 04:19:00 i Allmänt,

Söndagskvällen är kommen. Internetet på datorn la ner igen så det får bli blogg från mobilen, där av inga roliga bilder. Har tagit sjukt mycket bilder i helgen så hoppas mitt internet (läs jag ska skypa med pappa) kan börja fungera igen. 
 
Igår i alla fall var det ju min lilla killes födelsedag, åh det var så roligt att se han så glad. Har aldrig sett ett barn vara så uppspeld förut. Han visste liksom inte om öppna presenter, spela på alla spelen, leka i det stora lekrummet, träffa alla kompisar eller äta tårta var roligast. Vi var på ett ställe som heter giggle berry, där kan man spela en massa spel (sånna som man lägger pengar i) och så är det ett stort rum med ett lektorn typ (?) så kunde man skjuta bollar och en massa. Feting kul. Sofia och Micaéla var bjudna så de var där och vi spelade sönder på alla spelen. Sen efter giggle berry åkte vi hem och fortsatte kalaset. 
 
Efter paketöppningen åkte jag Sofia och Micaéla för att kolla på en lightshow. Man kör sin bil igenom en massa julbelysningar. Det var frihetsgudinnan, lutande tornet i Pisa, disneyfigurer osv.. Väldigt fint, där tog jag hundra bilder så ska visa er när internetet är igång. 
 
Idag var det vår turnatt få snö, kom en del snö och amerikanerna får DAMP. Ställer in alla tåg och stänger alla vägar typ. Vinterdäck har de inte heller så det är livsfarligt att köra. Planen var att åka till Philly för att titta på ett luciatåg, efter en del om och men kom vi dit och det var hur fint som helst. De sjöng faktiskt på svenska trots att alla var amerikaner. Jag och Micaéla satt och sjöng med så det var några som kom fram efter och frågade om vi var från Sverige pga vår fina sång heheh. Sen skulle vi ta oss hem, vilket var lite svårare. Man kunde inte beställa taxi så det var bara att börja gå, 30 min senare kom två snögubbar inrullade in på Market East-stationen. Tåget var bara 4 min sent. Kom hem och tappade upp ett bad och mina ben var inte längre blåa. 
 
Okej JÄVEL vilket långt inlägg, förstår helt om ni redan slutat läsa. Eller det kanske bara känns så när jag skriver på mobben. Men det var min helg det, lika bra som vanligt. Undra om jag någonsin kommer ha en dålig helg här.
 
Vad har NI gjort i helgen? 
 
Natie 5 barre!!
Sofia snodde Grace från mig och försökte bonda lite.
Lucian!! Man fick inte ta bilder men Hanna lyckades smygfota lite. Kyrkan var så mysig. 
Snöstormen hem, Micaéla ler ändå <33

Jag har sett kärlek från båda sidor nu

Publicerad 2013-12-07 07:07:00 i Allmänt,

Hoppas inte stormen har tagit er allt för hårt, idag har det spöregnat hela dagen. Jag följde Sarah till bussen, körde sedan Nate till theraplay och sen åkte jag och Mara och körde fjärde passet för veckan. Har försökt att få bort lite thanksgiving mat sörrni. Åkte hem och skypade med mamma och pappa. Internet på min dator hade helt lagt av i veckan, Todd försökte hjälpa mig men allt står på engelska och Hanna har lite svårt att översätta "kontrollpanelen, trådlös anslutning, fjärranslutning, offentligt nätverk" osv... Så det gick inget vidare. Pappa fixade det över skype på 5 minuter. Vad skulle en göra utan honom? 
 
Sen åkte jag Joanne, former au pair + hennes mamma och barnen och kollade på frozen. Något jag och Nate har väntat länge på, vi har nog kollat på trailern cirkus 25 gånger. Och filmen var så jävulskt bra???? Aaaaah vill se den igen. Det roliga var att det var endast svenska namn med då Amerika tror att Sverige är typ nordpolen (filmen utspelar sig i snö och is, frozen? Dahhhh). Det var liksom Olof, Elsa, Hans och Sven. Sen åkte jag, Sofia, Sofia, Micaèla, Melker, Mara och Chloe till Peddler's village för en hejdå middag för Sofia (inte min borås-Sofia, en annan Sofia) som flyttar till Florida imorgon pga rematch. Det var mys!! Peddler's village är ett område där det har en massa julbelysningar, jag var där med familjen igår och åt middag. Väldigt mysigt. Därför tyckte jag att vi skulle åka tillbaka ikväll men eftersom det spöregnade så gick vi inte runt så mycket. 
 
Detta är typ det bästa som har hänt mig. Detta är Elfio och Elfelina som har flyttat in under december. Två elfs som hjälper tomten att "vaka" över barnen och se så att de sköter sig. De flyttar på sig varje natt och man får inte röra dem för då försvinner magin (som Sarah så fint har förklarat för mig). VILKET betyder att Hanna kan använda detta så fort de inte lyssnar på mig "oooh I think Elfio heard that Natie", det får dem att ställa sig blixtstilla och be om ursäkt cirka hundra gånger och lovar att de ska lyssna på mig. Om jag överanvänder detta? Svar ja. 
Peddler's village!!
Hogwardspepparkakshus
It's someones birthday tomorrooooow.
 
Nu är klockan tio över ett på natten här, första fredagen sen jag kom hit som jag ligger själv i min säng. Trodde jag skulle tycka det var lite skönt, men nej fy jag saknar min fruga alltid ligger bredvid mig. 

Frisörbesök numero dos

Publicerad 2013-12-05 02:38:00 i Allmänt,

Så vart det onsdag. Läser på Ellens blogg (kompis som bor i Australien) att hon är på jakt efter bikini medan en själv är på jakt efter tjockaste vinterjackan. KONSTIGT det där hörrni, att det kan vara sommar på ett ställe och vinter på ett annat??? Naturens konst <3<3<3
 
Idag i alla fall så besökte jag ju frisören igen eftersom jag var missnöjd. Tyckte det var JÄTTEPINSAMT att gå tillbaka men jag svalde min stolthet och satte mig i stolen. Fick för övrigt vänta 30 min först vilket gjorde mig lite irriterad. Ser inte jättestor skillnad igen, hon la bara slingor i underhåret vilket jag inte förstår, där är det ljusare men det är ju inte det jag visar? Lackar ju. Den salongen kommer inte få ett besök av mig igen. 
 
Nu ligger jag i sängen och kollar på Christmas in Rockefeller Center. De tänder upp trädet idag så det är massa artister som uppträder och feting med folk, vet att Laura (f.d au pairen som är här och hälsar på) är inne och kollar så ska se ifall jag ser henne på TVn!! Familjen drog på resturang och käkade, kände mig så trött och ont i huvudet så valde att stanna hemma, vilket var bästa beslutet för slocknar snart. Klockan är tjugo över åtta för övrigt. 
 
Här får ni lite mobilbilder!! 
Julpyntningen ballar ur lite här hemma, här är ett bord med typ 15 julspeldosor som står i matsalen. Nate sätter på alla cirkus 10 gånger om dagen. 
Hittade bästa tröjan i NY, inget köp dock. 
Nate ser så JÄVLA rolig ut i hans angry bird-mössa hahahahah orkar INTEEE

1:a advent

Publicerad 2013-12-01 22:34:41 i Allmänt,

Herregud, 1:a advent redan?? Sjukt sjukt sjukt. Här sitter jag och har käkat pepparkakor till lunch, inget ljust tänt dock men igår bjöd jag och Sofia familjen på glögg med mandlar och russin i. Vi var ju som sagt på Ikea så vi köpte med oss en del hem, jag köpte pepparkaksdeg och pepparkaksformar, även ett pepparkakshus som man kan sätta ihop själv och pynta lite så det ska jag och barnen göra!! 
 
Nu är det bara 25 dagar kvar till min lilla familj kommer hit, dags att vässa engelskan lite folks?? Ni ska ändå få träffa hela släkten så ni lär bli utfrågade!! Nu snart ska jag åka och hämta Mara och sen ska vi åka till TGI fridays för ett au pairmöte, blir middag och julmys. Är inte särskilt taggad på en ny jobbvecka, speciellt då när barnen mest fokar på au pairen som hälsar på och inte riktigt bryr sig om mig, får se hur denna vecka kommer utarta sig. 
 
Den här lilla filuren fick jag mysa med i lördags, Caleb 3 veckor gammal. Ååååh vill med ha en.
Försökte få till en bra bild, resultatet blev detta. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela