Hawaii i mitt <33333

Publicerad 2014-08-24 11:04:18 i Allmänt,

HEJ HÖRRNI

Här sitter jag och skryter om hur bra jag är på att blogga o så baaaa är jag inte det. MEN en har varit väldigt upptagen.

Jag ÄLSKAR HAWAII, nej finns inte en endaste chans att jag åker härifrån om en vecka, fyfan heller. Ååååååh allt är så himla nice här, alla människor, ön, alla turer vi får åka på, stränderna, surfingen, maten, livet, ALLT är helt underbart här. Kom ju hit i onsdags va? Gud har ingen koll på dagar. Då checkade vi iaf in och la oss direkt sen första dagen åkte vi med på snorkling och SÅG FETASTE SKÖLDPADDAN ca 1 meter från mig, sååååå jäkla coolt. Igår var vi med på tour, olika stränder (tänker inte ens försöka mig på namnen) och sen åkte vi till fishtown som heter Paia och åt mahi mahi burgare och shoppade lite. Sedan åkte vi till ett kiteboard strand, alltså en strand där alla kiteboard-surfar. Som jag tydligen ska testa på imorgon.... såpass nervös inför detta mvh kommer blir uppäten av haj.

Kvällen bestod av ölparty, en annan gjorde väl en keg stand, kalla mig cool. Svinkul iaf. Så himla göttig folk här, människor från hela världen och de som jobbar på hostelet är svinsköna. Idag drog vi på hike genom vulkanerna och O MAJ GAD vad vackert, nog det finaste stället jag någonsin sett. Hiken var 12 miles så ca 20 km. Väldigt tuff terräng, sög lite för man var tvungen att koncentrera sig så på vart man gick så man inte riktigt hann njuta av utsikten. Sjukt häftigt, och jobbigt hehe, men det behövde vi efter allt ätande i San fran.

NU dör jag av svett, har inte air condition på rummet så jag sitter här på golvet bredvid en fläkt och försöker få luft. Vi hörs när vi hörs, lovar inget flitigt bloggande fram över. PUSS

 

 Göttar mig lite
Ägarens hund följer alltid med på turerna
Mahi mahi burgare!!
Having a shaved ice 
Inte sköldpaddan jag såg i havet men igår såg vi fler på en annan strand. Denna var väldigt sjuk dock:( det rosa vid hens huvud är en tumör. 
Woopwoop!!
Här började hikingen
SÅ jävla asfint??
Det här var vår terräng. 
Det sista vi gjorde var att se solnedgången över molnen, så jäkla coolt. 

San Fran baby

Publicerad 2014-08-19 04:55:00 i Allmänt,

Hallojsan

Vad mycket ni kommenterar................................

 

 

Andra dagen i San Francisco dårå. Hittills har det varit finnemang. Igår följde vi med vår roomate Emily från New Jersey och mötte upp hennes kompis som bor här. Hon visste tydligen fetaste hiken till golden gate bridge, and so it was. Såååå himla fint var det, tog oss igenom ett litet villa område som sedan ledde oss till en strand, där klättrade vi på lite klippor och tog awesoma bilder. Sedan började den tuffa hiken som innebar ca 90 graders lutning terräng utan staket (riskerade alltså våra liv). Men så himla värt, fick se golden gate bridge från ca 10 olika vinklar.

Sen stod mexican food tour på listan, Emilys kompis är från Mexico så hon visste vart man skulle gå. Sjukt jävla asgott. Började på ett litet ställe och åt en pupusa, typ som ett pitabröd med valfritt innehöll, tog svamp med vitlök. Sedan gick vi vidare och åt vi något jag inte kom på namnet på men som var ett friterad tacobröd med kyckling, sallad och tomat på. Efter detta gick vi till ytterligare ett ställe och åt riktig tacos och drack öl. Tog sedan buss (pga kunde ej gå) och stod i kö för enligt Susana (Emilys kompis) San Franciscos bästa glass. OCH HERREGUD VAD HON HADE RÄTT. Så jävulskTTTT god glass. Tog salted caramel och cookies n cream med varm fudge över. Mmmmmmmhhh *smaklökarna jublar*. Efter detta kunde en som ni förstår knappt stå upp så vi gjorde det rätta och gick till en park med sjuk utsikt där det var fest i varenda hörn. Även några som åkte slip n slide på gräset.

Vi somnade gott på kvällen och var uppe vid niosnåret och började med vår dagstur. Berättar mer om det en annan dag, nu ska vi ut och äta middag!!

Emily har för övrigt åkt och vi har fått en ny roomate SOM LUKTAR SÅ JÄVLA ÄCKLIGT. Hon är typ 50-55 bast, Emily berättade att hon var ute och rökte weed 6 på morgonen när hon skulle ta taxi till flygplatsen. Nu ligger hon och pratar med sin pojkvän eller vad det nu är på telefon och berättar att hon har fått vårtor på sin ja ni förstår och är väldigt upprörd över att hennes pojkvän gett henne det. VILL JAG VETA DETTA? Nu skriker hon med. Vi har redan varit nere vid receptionen och sagt till, han skulle försöka hitta ett annat rum till oss. Hoppas på det. Hostelet är för övrigt väldigt bra, mycket fräschare än det i LA, sköna sängar och god frukost.

Neeee nu gråter hon, tycker synd om henne nu:(:(:(:(

HEJDÅ

 

vårt rum
Kalla mig modelleN
Utsikten från vår lille hike
Emily och Micaela kämpar
Inte många som har varit UNDER bron hörni. Men det har jag. 
Våra pupusas
Susana är konstnär och detta var ett av hennes verk!!
Fick gå in i en galleria där hon hade ställt ut en tavla med, svincoola tavlor var det. 
GLASSEN
Var inne på hot cookie med (tror inte vi gjorde något annat än att äta igår) på Castro, ett känt gayområde. 
Micaèla trivdes i alla fall!!!
 
 
UPPDATERING: efter lite mer klagande fick vi nytt rum MED toa och dusch i rummet, sjukt värt?? Tack stinkande vårt-dam. Dock inget fungerande uttag så inget Game of Thrones:(:(

Hostel lobby

Publicerad 2014-08-17 00:29:00 i Allmänt,

Hejhejhejhejjehejehejeejogjwow 
 
HEJ
 
Nu är klockan halv fyra snart och jag sitter i lobbyn på hostelet och knappar på Micaelas dator medan hon duschar. Vid fem kommer en shuttle och hämtar upp oss och vi beger oss då mot flygplatsen för att sedan flyga en ynka timme till San Francisco. Idag skulle vi gå upp tidigt och hika till Hollywoodskylten, gjorde vi detta? Nästan. Hehe okej nej verkligen inte. Vi träffade några svenska killar som kom till hostelet igår så vi drack lite öl med dem och diskuterade typ alla TV-serier i världen, feminism och allmän politik. Som tur var hade vi ganska delade åsikter så det blev inget slagsmål. Efter det drog jag och Miccis ut till Sunset Strip (en gata med massa barer/klubbar i Beverly Hills) vi kom in på en väldigt söt krog som hette Pearl. Var väl inte askul då det var ca 50 pinnsmala brudar med kort klänning och sillituttar och där stod jag och Micaela osminkade och oduschade så ja vi kände oss ganska malplacerade. MEN det är inte alla som har gått ut i Beverly inte. Vi köpte chips och godis och åkte hem istället. 
 
Så efter fyra timmars sömn var vi väl inte aspepp att hika till hollywoodskylten, insåg att det hade blivit ganska tight med tid så vi gjorde det bästa av situationen och drog till the walk of fame igen där de har ett ställe där man kan se hollywoodskylten ganska bra. Efter det drog vi till Pretty Woman trappan och hängde, skulle sedan med en buss men bussarna kom aldrig så vi gick en bit och väntade lite mer och sen var vi båda skitförbannade så vi hoppade i en taxi OCH NU SITTER JAG HÄR. Wolàààààà!!
 
Btw, någon snodde min svenska mobil i torsdags när jag och Micaela spelade pingis i lobbyn, men jag fick tillbaka den dagen efter då hen antagligen insett att oj denna mobil är på svenska och har lås så jag har ej anvädning av den. Istället har mitt lås på väskan BALLAT ur och ändrar kod av sig själv så jag får köra med ett löst lås istället. Ända oturen så långt så vi ska verkligen inte klaga. 
 
Nu skall vi titta på game of thrones innan shuttlen kommer, pöss på er.
 
Här får ni lite bilder på Micaelas kamera!!
 
Behind the scenessssss
Här ser man hur de bygger olika väggar till olika tv-serier. 
CENTRAL PERK!!! Det var så jäääääkla litet??? Helt sjukt. 
Vi tyckte skuggan såg ut som lilla My HEHE
Affären Julia Roberts i Pretty Woman skulle gå in och handla hos men fick ej. 
Lady Gagas hus
Här bor Sylvester Stallone
Beverly Hills Hotelet!!
Tänk er denna bild på ett skivomslag mmmmmmh.
 
Okej kan vi ta en minut om hur grym jag har varit på att blogga på resemånaden? Jag menar långa texter och ca 50 bilder *applåderar mig själv* *bugar* *ger slängkyssar*. NI ÄR VÄLKOMNA.

Los Angeles - the city of broken dreams

Publicerad 2014-08-16 04:01:00 i Allmänt,

SVAR NEJ, älskar LA så mycket??? Varför staden kallas för det är för att hit flyttar människor för att uppfylla sina drömmar, skådespeleri, artist, konstnär osv, men verkligheten springer i kapp dem och drömmen krossas ganska snabbt. Men jag är inte här för att uppfylla någon dröm (mer än drömmen att få komma hit) så för mig passar denna stad mig perfekt.

Igår var vi på Warner Bros, vilket nog var det bästa hittills, så himla coolt att få se hur saker och ting faktiskt spelas in. Förutom att en vägrar tro på att Rachel och Phoebe springer i en liten hörna av gräsplätt och ett träd när det ska se ut som att de springer i central park. VÄGRAR TRO PÅ DETTA. Allt var inspelat i NY. Fick för övrigt sitta i vänner-soffan, höll på att börja gråta. Sitter liksom i deras soffa????? Vem är jag??????

Pågick mest serier som jag inte kollar på, t ex heart of dixie, pretty little liars (hatar den serien mest av allt) och the mentalist. The mentalist fick vi tom hänga i deras kontor/FBI-kök. Så ni som kollar på det vet nu att jag har stått där. Btw så är allt FEJK, inga riktiga höghus utanför fönstrena där inte. Jag vet, besvikelsen.

Det nästcoolaste var att vi fick gå in i Ellen DeGeneres studio, sååååå häftigt. Fick inte ta bilder där inne men kriminell-Hanna smygfotade lite heheh. Efter warner bros åkte vi till The Walk of Fame och hängde med stjärnorna (haha fattar ni STJÄRNORNA). Sedan var vi oförskämt turistiga och hoppade på turistbuss och fick se vart alla kändisar bor/bodde. Vet nu alltså vart Lady Gaga, Zac Efron, Jennifer Lopez, Madonna, Morgan Freeman, Nicholas Cage, Kevin Costner, Elvis Presley, Sandra Bullock MED MERA bor/bodde. Även vart Michael Jackson dog.

Käkade de kända In N Out burgare till middag medan vi gick hem till hostelet. Jag och Micaela spelade pingis (fruktansvärt dåliga) och hängde med vår nyfunne vän Stuart från le Scotland. Förstår ca hälften av vad han säger. Nu sitter vi bussen hem från Santa Monica där vi hängt hela dagen, fruktansvärt fint.

Imorgon bär det av till San Fran!!!

Puss

 
Deras fjutte gräsplätt:((
BEVIS!!!
Batmans motorcykel, visste ni att alla hans bilar och vad han nu åker går att använda? Nepp nu vet ni. 
KLART en blev gryffindor
 
 
Gick inte att ladda upp fler bilder, det kommer en annan dag!

Landade

Publicerad 2014-08-13 17:34:00 i Allmänt,

HEEEEJJJJ
 
Vi är landade i LA, kom igårkväll, vi gick ut och åt och drack vin sedan somnade vi, sjukt trötta. Hostelet är najs, lite halväckligt men för 34$ per natt kan vi inte förvänta oss mer. Vi bor i ett rum med 8 bäddar, hälften killar och hälften tjejer, så blir lite svårt med fisandet. SKOJA.....eller? 
 
Nu är klockan halv nio på morgonen och vi ska bege oss till The grove and farmers market, ligger ganska nära här. Sedan blir det Beverly hills, så taggad!!! Hitills älskar jag LA. 
 
PUSS på er
 
Bye Phillyyyy
Rummet, ni kan skåda min färgglada väska.
Maten igår
De har ljusslingor på hostelet VÄLDIGT FÖR. Mvh ljusslingfetishtjejen. 

Dagen före doppardagen

Publicerad 2014-08-11 13:08:45 i Allmänt,

HEEEEJ

Dålig uppis på ett tag men har haft så jävulsktttttt mycket att göra det senaste. Skall sägas hejdå till alla, köpa det sista till resan, hänga med familjen, tvätta, packa osvosv. Men nu är det måndagmorgonen 06.39 för att vara exakt. Jag har precis kört Julia till flygplatsen, hon kom i torsdags och hängde här en natt innan hon drog på weekendcourse med Ronny.

Vi mötte upp tjejerna torsdagskväll och hade en sista middag tillsammans. Sååååå sorgligt. Var inte hemma förens halv tre så var väl inte askul att gå upp sju och köra barn. Var dock sista dagen i mitt liv som jag skulle göra det så var HELT OK ändå. Satt i bilen från 8-1.30 så när jag kom hem somnade jag i 3h. Sen började jag med scrap bookingen till familjen, tog typ 8h(......). Var ute och åt med familjen på kvällen. Lördagen vaknade jag vid 8.30 och gjorde färdigt scrap bookingen. Söndagen skulle jag egentligen till NY men kände att efter den veckan behövde jag verkligen bara andas. Så jag drog till nacet, tränade och solade, sedan åkte jag och hämtade upp Micaela och hennes nya au pair för lite manikyr och pedikyr.

Igår hämtade jag Ronny och Julia på tågstationen sen rensade Julia igenom mina kläder jag skulle kasta, hon tog typ hälften så det var bra. Nu ligger jag här och försöker inte att somna om, ska hänga med Ronja och hennes värdbarn idag, sedan blir det lunch med Abby och Kallie och sedan häng med Robin. Busy girl, jag vet.

Imorgon DRAR vi, så kul!!!!! Skittaggad, måste bara väga väskorna och packa det sista sen är jag klaaaar. Lite tvätt med, och skriva en check. Sen så!! 

 

Nästa gång vi hörs är jag i Californien!!! 

 

Har ni stått i två olika stater på en och samma gång? NEHEPP, det har jag och Julia gjort iaf!!
 
Jag bjöd in grannbarnen och Ronnys värdbarn på pizzaparty/vattenkrig. Svinkul hade vi. 
Gjorde 160 vattenballonger ba...
Scrap booking!!
 

HELG nr 234

Publicerad 2014-08-06 04:08:00 i Allmänt,

HEJ mina älskade små grodyngel.

HUR mår ni? HUR mycket saknar ni mig? Bara 3,5 vecka tills denna är hemma igen sörrni.

Helgen då? Jo den var svinbra. Sååååå himla mysig värdfamilj har jag. Jag och Micaèla hade au pair meeting i fredags och sa hejdå till våra counslers. Sedan hämtade vi upp resten av järngänget, Abbe, Kalle och Ronny. Jag var taxichauffören, tog ca 2h till le beach house så jag var lagom trött när vi kom fram. Vi gick dock upp till the candy corner innan vi gick och la oss. Heheh. Vaknade runt tio och käkade nyköpta bagels, sedan styrde vi mot poolen. Tyvärr var det dåligt väder hela helgen men vi hade kul ändå. Lekte och stojade i poolen med barnen, sen drog vi till stranden och hoppade i de sjuka vågorna. Min hy pallade tyvärr in med det så jag gick halvsvimmades upp till huset.

Hoppade i poolen igen och drack lite drinkar/öl. De har i princip allt i det där huset så vi gick inte hungriga. Joanne kom även ner med två feta tallrikar med ost, kex, dippar, grönsaker osv. Så jävla bortskämda var vi. Vi svischade om till finare kläder och käkade middag som Joanne hade lagat. Väldigt gott, de hade stekt typ 2 liter champinjoner och annan svamp för att de visste att jag älskade det, SÖTA. Vi fick sedan dekorera våra egna cupcakes som Joanne hade bakat. Har aldrig sett henne lagat så mycket mat på ca 1 år. Hon sa det själv, I cook two times a year, thanksgiving and today. Haha.

Vi drog sedan till boardwalken och hängde med teensen (endast tonåringar där). Sen gick vi förbi ett hus med en svensk flagga, blev uppbjudna på öl och det visade sig att mannen i huset, hans mormor var från Sverige, så det var väl lite långsökt. DOCK bodde de i Florida, granne med Elin (Tiger Woods exfru) och de skulle ha en fet kräftskiva den 23dje augusti som självfallet prinsessan Madeleine skulle komma på. Man baaaa josåatte.

Söndagen käkade vi fet pannkaksfrulle och sedan drog vi till Atlantic City och shoppade. Morfarn tyckte synd om oss för att det var dåligt väder så han gav alla oss ett bankkort på 200$ var:):):):):):):):):)) ja men vad är 7000 spänn??

Nu är klockan nio och jag jobbar fortfarande, Joanne hade tuff dag på jobbet tydligen. Jag och barnen har hängt på nacet hela dagen, Nate somnade i solstolen vid halv sju efter vi hade käkat. Väckte han gick inte så när vi kom hem duschade jag honom snabbt (han var inte särskilt glad på mig då) och sen la honom i sängen så imorgon kommer han nog äntligen vara utvilad!

6 JÄVLA DAGAR TILLS VI DRAR TILL L.A SÅÅÅÅÅ SJUUUUKT!!!!

 

Bilder från helg:

 Hot tub tj3j3rnAAA
Candy corner!!
Hahah fråga inte vad jag gör
...inte här heller
Kärringronny håller för näsan
Om man behöver simma??? Nej det gör denna mackapär åt en:):):):)
Försökte ta bild men flaggjäveln drämde till oss hela tiden
Åt skitgod crêpe till lunch i atlantic city (inte godare än dina självklart farmor) 
 

 Tack bästa tjejor för denna sista helg med er!!!! :((((( (ledsen min pga SISTA helgen med alla tjejerna) 

Sista Juli

Publicerad 2014-08-01 06:33:32 i Allmänt,

Aaaaaahhhh sista Juli redan??? Fy vad tiden går. Just nu sitter jag i en skola där Nate har theraplay. Todd meddelade mig att han hade det en kvart innan och det tar 20 min till skolan, stress <3<3<3<3

Finns ingen teckning här så detta inlägg postas nog inte förens efter. Lyssnar på rythm is a dancer och taggar helgen, ska dock bli typ åska hela helgen men VAD GÖR DET när man har världens bästa kompisar att hänga med. Vi ska ju som sagt till le beach house i helgen, familjen ville ha en liten avskedsfest för mig och bjöd in mina kompisar, SÅ söta. Åker på fredagsnatten, jag och Micaela har au pair möte på kvällen och det är det sista innan vi åker på resemånaden så vi ville säga hej då till våra CC:s. Sen plockar vi upp Ronny, Kallie och Abby och styr mot Ocean city. Ska bli feting kul.

Igår hängde jag, barnen och Joannes kompis Kristin och hennes dotter som är i Sarahs ålder på Sesame place. Det är en nöjespark, mest vattengrejer (som Nate vägrar åka så Hanna fick fint sitta och kolla på). Det var väldigt varmt men kul, barnen var mycket nöjda. Hade förväntat mig ett "Hanna you're the best au pair" men var mer "Can I get a ice cream? Can I play this game? Can I get face paint? Why? You're mean" BARN!!!!! Jag vet, jag var lätt lika dan när jag var liten, förlåt mamma och pappa.

Är fett stressad över allt för övrigt, har SÅ MYCKET att göra innan jag drar. Jag måste köpa present till Janet, fixa scrap book till familjen (kommer ta ca 2 dygn att göra, över 160 bilder), boka shuttles till alla ställen vi ska till på resemånaden, måste köpa smågrejer till mig själv, betala någon tax grej och på detta ska jag hinna träna varje dag, jobba 10 timmar om dagen, träffa alla så mycket som möjligt då jag typ aldrig kommer se vissa igen. Meeeen när jag gjort allt detta ligger jag om 3 veckor på en strand på Hawaii, woooppwoopppp!! Ska ej klaga.

Nu kommer Nate snart. Gotta go!!

Xoxo

 

SKOJA

Puss och kram

 
Life as an au pair, bära.
 
UPPDATERING!!
 
Inlägget kom upp senare än vad jag trodde hehe. Nu är det första Augusti och jag kom precis hem från en utekväll med Robin (grannen) och hennes vänner. Hade sååååååå kul. Älskar människor med livserfarenhet som har massor att berätta.
 
Robin!!!!!! Min favvooooo
Ronny kom med mot slutet och tog ett glas vin. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela