Willes burgare

Publicerad 2014-05-30 02:32:00 i Allmänt,

HEJ alla. Här har det stått tomt ett par dagar. Helgen var hur bra som helst, sååååå kul att få träffa mandisen igen. Orkar inte dra allt vi gjorde men vi gick ut på lördag alla 7 tjejer och sen drog jag och Ronny ut på söndagen med. Säger det igen men jag ÄLSKAR Williamsburg, så jäkla fint och nice där. Känner mig hemma där. 
 
Jag tog tisdagen ledigt med så jag sov på amandas och hennes kompisars hostel en natt, vi drog till Soho på tisdagen och de shoppade jävel. Kul för dem, en annan har inga pengar. På riktigt, gjorde en budget för resemånaden och jag behöver spara halva min lön VARJE vecka för att kunna leva ett liv på resemånaden. Dvs kommer ha 10 riktigt roliga helger fram över. Neeeeej nu ska en inte vara sån, kan man ha kul utan alkohol kan en väl ha kul utan pengar??Kostar att vara klumpig kan jag säga i alla fall. 
 
De har matchat med en ny au pair förresten, en jävla tysk. Nej men hon verkar jättetrevlig, skypade med henne förra veckan. Jenny på 18 vårar. Todd berättade att det var knappt några svenskar och 80% tyskar. Tyskar har apparently inget liv. 
 
Micaela var här idag, vi bokade hostel till resemånaden så nu är allt bokat och klart. Känner mig inte så taggad pga så mycket pengar, kommer liksom komma hem med 0 kr. MEN MEN ska en leva livet så ska en, kommer bli fett. 
 
Klockan är 20.30 här nu, kollar på TV med barnen, hade tänkt dra till le NAC men Joanne är inte hemma än så blir nog ingen träning för mig. Denna helg kommer bestå av läxa, japp ska göra läxa inför Washington som vi ska till nästa helg, skitläxa om ni frågar mig. Har ingen dator heller så blir lite svårt att göra den. 
 
Okej ni märker nog att jag har haft en dålig dag. Men det betyder bara att morgondagen kommer bli bättre!! Ska hjälpa Robin (grannen) att måla och hon har lovat vin så blir nog en bra eftermiddag. Hjälpte henne igår med, hade färg överallt inklusive min favvoklänning men vad gör det!!!
 
Hoppas ni har haft en bättre dag än mig i alla fall. 
 
pöss
 
<3<3<3<3<3
Lyckades få mig en lårkaka
Lisa och Linnea!
 

284

Publicerad 2014-05-23 03:01:00 i Allmänt,

Japp, vart det 284 dagar sedan jag lämnade SwedeN. Hur jävla sjukt är inte det på en skala. Todd har varit i Texas hela veckan så det har varit jag, barnen och Joanne. Brukar oftast jobba lite längre då men denna veckan har Joanne kommit hem ovanligt tidigt så i förrgår drog jag till NAC:et och sprang rumpan av mig, sen kom Ronny och då badade vi bubbelpool. Igår mötte jag upp Ronny vid en baseballplan och sprang intervaller där med sedan blev det hot tuben igen. Så gött. Älskar det för då är kroppen så go och skön när man kommer hem så jag somnar på momangen. 
 
Idag har vi haft det sjukaste vädret jag varit med om. Vaknade 4.53 imorse av en sån fruktansvärd smäll. Åskade och blixtrade så jäääkla mycket. Sover ju där uppe med så det hördes extra mycket. Spelade ingen roll om jag blundade, det bara blinkade för ögat varje gång det blixtrade. Låg till slut under täcket med hörlurar i öronen resten av tiden, ingen sömn för Hanna inte. Regnade hur mycket som helst med, lät som att det regnade spik. Åskan slutade när jag skulle åka och lämna barnen men sen nu ikväll kom den tillbaka. Joanne sa att de har ganska mycket åska under sommaren. GÖTT. 
 
Nate var bara i skolan några timmar sen hämtade jag honom och körde honom till Joannes föräldrar för de ska åka till beach houset över helgen. Sarah och familjen kommer dit på imorgon. Inte jag dock för jag ska till NY med tjejerna, vi har hyrt lägenhet i Williamsburg, och sen kommer Amanda med wihoooo!!! Ska bli så kul. 
 
Igår kom grannbarnen över och lekte lite, var jättefint väder ute. Robin kommer över hon med med Alexander och Sophia. Idag gick jag och Sarah till Robin igen och hängde, Sarah lekte med Alexander och jag drack vin med Robin. Hon är en av dem jag kommer sakna mest härifrån. Fy och lilla Sophia (hennes dotter) med. Nej nu tänker vi inte på det mer. 
 
Klockan är nu nio och jag ska sova, sov som sagt 5 timmar inatt. 
 
Pöss
 
Sarah efter hennes dansuppvisning i söndags, hon var såååå duktig. 
Nates skolfoto. Orkar inte ens. MIN LILLE SNUTTEPUTTEFNUTTEHUTTE. Gah vad ska jag göra utan dig. 

Lugn helg 1,5

Publicerad 2014-05-18 18:46:00 i Allmänt,

Ja denna helg har nog varit den lugnaste på året. Sånna helger behöver man med. Abby kom hem till mig i fredags, vi gjorde guacamole och kollade på film sen sussade vi gott redan vid 11. Vaknade vid nio, gick på marknad och sen åkte vi till parken, tog en promenad som sedan blev en joggingtur. Åkte och köpte lunch och satte oss i solen och avnjöt den. Abby behövde köra sin hosttjej så hon åkte hem. Kallie hörde av sig och ville dricka kaffe så hon hämtade upp mig och så åkte vi till Newhope. Det visade sig att det var Pride week så det var fullt ös i lilla newhope, massa gaypar, musik, uppträdande, män i klänningar osv. Hur kul som helst. Lite sur över att jag inte visste om det bara, hade tydligen varit en parad några timmar innan vi var där. Kallie skulle jobba på kvällen så jag åkte hem, käkade middag med Todd och barnen och sen somnade jag framför Grease. 
 
Nu är klockan 12.40 och jag ska snart åka och kolla på Sarahs dansuppvisning, sen ska jag ut och springa tänkte jag. Ronny har kommit hem med så blir nog lite häng med henne ikväll, hörde något om keg stand på bröllopet hon var på i Pittsburg.... 
 
Ha en fin söndag!! (Dock är eran slut snart hheheh) 
 
Efter vår joggingtur
Vill också vara en dragqueen. 
Japp, det gör jag. 

Veckan som varit

Publicerad 2014-05-16 16:21:00 i Allmänt,

Har inte varit så annorlunda mot alla andra 40 veckor. Varit taxichaufför 2h om dagen, lagat mat, tränat, badat hot tub OCH SÅ VIDARE. I onsdags mötte jag upp Robin (grannen) hennes väninna och hennes son som är i min ålder för frukost på Frank's, himmelens trevligt. Igår åkte jag till Sarahs skola efter jag lämnat Nate för de hade något som kallas för "Insecterium". Ett projekt om insekter, Sarah hade water bug (skalbagge) så hon hade gjort en skalbagge av någon slags lera och sen skrivit en massa fakta. Allas föräldrar var där och kikade, några som kom fram och frågade Sarah varför inte hennes mamma var där men då svarade hon stolt no but my best nanny is here. Åh söte, sen klamrade hon fast vid mig och vägrade låta mig gå. Fy börjar inse nu att jag ska lämna dem om 3 månader. 
 
Sen åkte jag hem, Micaela hade redan brutit sig in i mitt hus, vi kollade Hawaii-resor och insåg att det blir för dyrt och krångligt att åka till två olika öar och sen till Las Vegas så vi kom fram till att vi ska hänger på ön Maui i 12 dagar, inte mig emot alls!! Sen fixade vi även en massa med hemflyget, köpte försäkring för resemånaden osv. Gaah så nära nu, helt sjukt. Sedan gjorde vi världens största fruktsallad som jag skulle ha med mig till Nates skola för han hade picknick på kvällen. Jag och Sarah åkte dit vid halv sex och de hade dukat upp jättefint. Sarah slog dock i huvudet ganska rejält precis innan vi skulle åka hem så allt avslutades inte på bästa sätt. 
 
Ronny har åkt till Pittsburgh och stannar tills på söndag, så det betyder en helg utan henne. Har redan separationsångest. Denna helg blir nog ganska lugn, imorgon ska jag på marknad med Abby och sen ska vi träna har vi bestämt. Nästa helg kommer Amanda till NY, WOHOOOOO!!!! Så taggad. Har dock inte bokat hotell än hehe, åh fatta att jag inte har sett henne på 9 månader? Min lille bäbis. 
 
Nu ska jag läsa bok, lyssna på regnet och tända ljus. Kalla mig mysarN. 
 
Ronny badar i månskenet
Två bilder till från skydivingen. Yayyyy vi landade!! 
Tjocka jag och Pancake.
Picknicken igår
Tandborstning imorse

After the rain

Publicerad 2014-05-13 04:01:00 i Allmänt,

Ja i lördags så åkte ju jag och Ronja till Philly för att gå på baletten After The Rain. Innan det var vi hos Chloe, hon skulle gå på bal och jag hade lovat att hjälpa henne med hår och smink så det gjorde jag. Hon blev hur fin som helst, hennes baldejt hämtade upp henne och de bytte blommor (hej amerikanskt) och var jättesöta ihop. Sedan hoppade jag och Ronja i bilen och åkte till Philly. När vi kom fram åt vi först världens godaste pasta på en restuarang. Klockan blev 8 och vi begav oss mot The Music of Art där baletten hölls. Baletten var uppdelad i tre olika delar och det var hur bra som helst, väldigt vackert. Min favoritdel var andra delen, då "lekte" de mer med baletten och gjorde mer coola rörelser än graciösa. Sista delen var den mest balettiga delen, tjejerna i sina kjolar och killarna i sina tights. Jag och Ronja hade svårt att hålla ögonen borta från killarnas rumpor heheh. Snacka om två små körsbär. 
 
Idag är det måndag och jag var ute och gick 1,5h med Abby i stekhet värme imorse, det har varit över 30 grader idag så det blev en svettig powerwalk. Sen åkte jag till nacet och solade och badade, så jävla gött. Åkte hem, skypade med pappa sen hämtade jag Nate, skulle hämta Sarah men hon följde med en kompis hem så det blev en eftermiddag med Nate, inte mig emot. Sen kom Abby förbi och joinade oss för middag, jag lagade kyckling med ris och en sommarsallad. Kalla mig mästerkocken igen. 
 
Fick paket av farmor idag med, tacktacktack farmor!!! Marabouchoklad, läkerol och en bok, perfeeeekt. 
 
Nu ska jag söva. Puss
 
Jag, Ronja och Kallie drog till carnivalen innan bion i fredags. 
Jag fick min snow cone!!
Och Ronja sin corndog
Skydivingen!!
Innan vi hoppar på flyget
Här landar jag, STÅENDES FRÅN 3800 METERS HÖJD. De ni.
Mmmmm

SKYDIVING

Publicerad 2014-05-12 04:51:00 i Allmänt,

Jaaaaaa ni läser rätt, idag var det strålande sol, vindstilla och 28 grader, vilken dag är mer perfekt för att skydiva?? Sagt och gjort, vid tolvtiden tutade jag, Ronja och Micaèla till Williamstown, New Jersey. Vi kom dit och fick vänta 1h kanske sen var det vår tur. Killen som jag skydivade med hette Dave Pancake, japp. Precis det efternamnet man vill att sin skydivare ska heta. Ronja och Micaèla valde att ha en kille som filmade dem, kostade 130 dollar mer så jag kände att njae. Detta är något jag alltid kommer ha fastklistrat i mitt huvud, något bara jag kommer att komma ihåg så jag skippade det, jag var med lite på deras videosar ändå. Vi fick på oss våra selar, en snabb genomgång och sen satt vi i flygplanet. Det var så sjukt men ingen av oss var särskilt nervösa, vi alla var ganska lugna men ändå taggade. Micaèla var först ut sen hoppade Ronja och jag ser liksom henne upp och ner i luften. När det var min tur viskade Pancake i mitt öra "are you ready?" NOOOO skriker jag, han svarar YES LET'S DO THIS och sen hoppade vi. Alltså fyyyyyyyfan, det sjukaste jag varit med om. Så fruktansvärt mäktigt att slänga sig ur luften sådär, aldrig känt mig mer levande. 
 
Vi hade "fritt fall" i ca 60 sek och sen drog vi ut fallskärmen och svävade i ca 3-4 min. Åh det var så häftigt. Bara svävade där över marken medan mina fötter dinglade. Aaaaaah vill göra det igen!!!
 
Efter skydivingen drog vi hem till mig och hade svensk grillkväll, satt med tända ljus utomhus, Håkan spelades i högtalarna, grillad fläskfilé med klyftpotatis, rotfrukter och tzatziki. Mmmmmh, kalla mig mästerkocken. Till efterätt gjorde vi smores, har aldrig ätit det så det var kul att testa. Det är Marie kex, grillad marshmallow och choklad emellan, sååå gott. En av de bästa söndagarna jag har varit med om. Tur jag har mina svenska tjejer hörrni. 
 
Nu somnar jag snart, bilder och text om baletten kommer imorgon!! Pusspusspusspuss
 

FredaGGGG

Publicerad 2014-05-09 22:18:00 i Allmänt,

Aaaaaaah så gött med fredag. Denna veckan har gått sjukt fort, hinner liksom inte med. Veckan har bestått av träning, häng med Jax och Ronny  OCH VET NI?? Jag och Micaèla bokade flyg till L.A och San Fran igår (!!!!) så taggad. Bokade hostel i L.A med och sen nästa vecka bokar vi flyg till Hawaii, vi ville kolla upp mer exakt var i Hawaii vi vill åka. Är ju 5 (om jag inte minns fel) olika öar. Vi är inne på Maui, men sen vill vi åka till en ö till, min värdfamilj sa att Honolulu var bra. Någon som varit där och kan tipsa????  
 
Igår fyllde Kallie år så vi åkte till en japansk restuarang och fick en privatkock, mAten var huuuur god som helst. Ikväll blir det bio, The neighbors skall ses. Hört att den ska vara väldigt bra. Imorgon blir det balett och på söndag ska vi försöka skydiva, ska bli nästan 30 grader i helgen. Så så ser helgen ut. Vad gör ni i helgen? Jag skypade med farbor, faster, farmor och kusiner innan idag för lille farbror fyller år. Himmelens kul att se er!!! 
 
Idag är Joanne ledig så hon har barnen nu på eftermiddagen = Hanna kan ligga i sängen och chilla jävel. Promenerade med Ronja och Jax 2h imorse, lite småregn men fortfarande varmt. Nu ska jag glo TV innan jag möter upp Abby. 
 
Pöss
 
Kalle & Ronny
Kocken gjorde en lökvulkan. 
Jax bestämde sig för att ta en pause, and so she did. 

Williamsburg

Publicerad 2014-05-07 04:25:00 i Allmänt,

Hejhallåtjenatjahelluholahajhaj
 
Jaaaaa alla sett man kan säga hej på. Tisdagkväll och jag ligger nyduschad och kollar på Harry Potter. Helgen då? Hur bra som helst. Fint väder, NY och en Ronja. Kan liksom inte bli dåligt då. Vi begav oss faktiskt till Williamsburg när vi droppat av våra väskor på det äckliga hostelet. Säger det igen men JAG ÄLSKAR WILLIAMSBURG, så snyggt folk, massa mysiga restauranger och barer (de tar ej leg, väldigt stort  plus) så himmelens mysigt ställe helt enkelt. Blev lite second hand shopping, lite öl, lite vin, lite käk och sen hängde vi med några killar på en till öl. Vi skulle egentligen gått på en klubb på empire rooftop men vi bestämde oss för att stanna kvar i Williamsburg för vi hade så kul. 
 
Söndagen vaknade vi vid nio, duschade och begav oss utåt. Ronja har inte gjort så mycket turistiga saker i NY så vi drog och kollade på frihetsgudinnan, vilket var väldigt...blåsigt. Jag låter bilderna beskriva detta. Sen gick vi och käkade ca godaste burgarna innan vi hämtade väskorna och begav oss hemåt. Ronja insisterade på att följa med mig hem och kolla på film, men så somnar hon 5 min in i filmen och åkte då hem. 
 
Bra helg helt enkelt. Igår fyllde grannen Robin år så jag åkte och lunchade med henne och hennes vänner. Det var ju cinco de mayo så det blev mexikansk mat och margaritas, mmmh. Sen på kvällen åkte jag och barnen på tivoli. Denna veckan ser precis ut som vanligt. Kallie fyller 22 på torsdag så vi ska fira henne lite. Sen i helgen frågade Todd om jag och Ronja ville ha deras balettbiljetter i Philly på lördag. Har alltid velat se en riktig balett så det är självklart en inte säger nej till det. Så det blir det på lördag. Älskar att jag pratar om helg när det bara är tisdag (onsdag för er dock) men en har bara 13 helger kvar så det gäller till att planera ordentligt nu, vill inte missa något. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg och får en bra vecka. Ska blir regn imorgon och på torsdag sen 27 GRADER på lördag!!! Dock ska det åska. Hej sommar!! 
 
Pöss
 
New Yorks pizzaslizar<3<3<3
Blåste lite ba
Finisronja och Manhattan skyline
Trion!!!
Nate chillade på tivolit
Och Sarah vann en fisk...tycker väldigt synd om denna fisk 

Träning och helg

Publicerad 2014-05-02 23:04:00 i Allmänt,

Alltid lika påhittiga rubriker. Så vart det fredag, gudarssssss så gatt. Sitter i min säng och käkar godis, precis som en fredag ska se ut. Var på ett sånt sjukt träningspass i onsdags att jag haltar mig fram än idag. Xtrain kallas det för och jag har aldrig varit så nära på att spy på ett träningspass som jag var då. Judy (instruktören) gick fram till mig när jag försökte hämta andan, la handen på min rygg och sa "are you going to threw up on me babe? You will not be the first one" mmmmmm. Men kul är det i alla fall tydligen för jag går tillbaka dit varje vecka. 
 
Igår åkte jag, Chloe och Micaèla och klippte oss, sedan åkte vi till mallet och shoppade lite (heeehe). Chloe ska gå på bal den jäveln, så vi var på jakt efter skor till henne. Så fin kommer hon bli, jag ska hjälpa henne med hår nästa lördag då balen är så jag kommer tyyyyp ha varit på amerikansk bal. 
 
Idag var jag ute och gick en timme i parken, 20 grader och sol så det blev en skön promme. Skulle egentligen åkt hem till Ronja efter men hon ligger hemma i magsjuka. Dock mår hon bättre så vi ska ändå till NY imorgon, wohoo! När jag kom hem efter prommen så skypade jag med Sofia i typ 1,5 h min lilla älskling. Sen blev det tvätt och skype med Ida (tjejen jag flög hit med) som numera bor i Oslo. Joanne hämtade barnen så jag har varit ledig sen jag lämnade dem. Blir nog en lugn kväll ikväll, kanske en filmkväll med mig själv, var inte igår direkt. 
 
Btw, nyheten var att min syster har förlovat sig!!!! Hih såååå kul, är så glad för din skull. 
 
Stretching efter Xtrain
Micaèla hos frillan
Jag och barnen åkte till downtown Newhope igår, vi matade ankor och åt frozen yoghurt. 
Sillytimeeeee
Promenaden idag

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela