KRYSSNING

Publicerad 2013-09-30 16:00:00 i Allmänt,

Jomensåatte, klart man ska på kryssning i Karibien i april? Inte vilken kryssning som helst utan DISNEYkryssning. Har ju på riktigt hamnat i bästa familjen. Skidåkning i Jackson i januari och kryssning i Karibien i april? 
 
ALLTSÅ DISNEYKRYSSNING???????????????????????????? Och jag kommer ju hänga med barn så jag kommer ju få göra alla slags disneysaker så då behöver jag inte låtsas att hej-jag-är-vuxen-och-borde-inte-hypa-detta. Gud detta är så ÅÅÅÅÅWSOME, som Nate skulle ha sagt. 
 
Tänker därför skryta med en massa bilder jag hittade på båten. Var väldigt avundsjuka tack. 
 
Rören på sidorna är alltså rutschkanor.
 
 
 
REAKTIONER PÅ DETTA TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 

Helg

Publicerad 2013-09-30 00:59:00 i Allmänt,

Då var det redan söndag, helgen går sååå fort. Men har haft en skön och lugn helg, precis vad jag behövde. I lördags åkte jag och Micaèla till Sofia, vi åkte till King of prussia där jag inhandlade min lilla 20-årspresent. Ni har varit väldigt dåliga på att kommentera, därför tänker inte jag visa vad jag köpte förens ni ALLA har kommenterat något askul. Okej behöver inte ens vara kul, ni kan bara skriva att jag är askul. Ja se det som ett hot.
 
På kvällen så hade vi lite ansiktsmask och åt cheescake som vi köpte med oss från cheescake factory. Vi kollade på idol, ALLTSÅ ERIK RAPP, orkar inte denna kille??? Så jävulskt bra, så sjöng han Skinny love. Dog. Åhhhhhh. Inte okej att han är 4 år yngre än mig dock, vad hände med att alla var typ 3 år äldre än en själv när man kollade på idol förut? Tiden går för fort hörrni människor. Let's leva livet. Let's njuta. 
 
Vi somnade gott alla, fick ingen kram av Sofia inatt dock, hon har en tendens att hålla om mig när vi sover i samma säng, heheeh jättekul tycker jag. På morgonen åt vi brända bananpannkakor (som var jättegoda Sofia, lovar) och sen åkte vi till en halloweenkostym-outlet, och vi alla tre hittade något vi ville vara, vilket kommer bli så jävla bra. Tänker dock inte berätta vad än, men kan säga att vi tre kommer klä ut oss tillsammans, alltså det är tre olika karaktärer men de tre hör ändå ihop, om ni förstår vad jag menar? Bra kommer det bli i alla fall.
 
Nu ska jag hoppa i ett bad och tända ljus. Känner mig lite ensam och saknar folk, brukar bada då, hjälper liksom.
 
 
Blir inga bilder, orkar inte gå 40 cm till skrivbordet för att hämta kameran
 
Pusspusspuss

!!!!!!!!

Publicerad 2013-09-29 02:45:34 i Allmänt,

Köpte mig en liten 20-årspresent till mig själv, och ja man kan faktiskt köpa lycka!!!!!
 
 

Mi crib

Publicerad 2013-09-27 20:50:00 i Allmänt,

Okej hur mycker mysfaktor är det inte på denna hörna då? Fruktansvärt nöjd med min inredning. Här får ni för och efterbild.
 
Före
Efter by night
Efter by day
Inget med hörnan att göra men igårkväll kom Mara och Micaèla hem till mig för att se säsongspremiären av Grey's Anatomy, WAAAAAH om det var bra eller???? Dog. 
 
Ikväll vankas det collagefest i New Jersey. Jag ska för en gång skull ha en ganska lugn helg, inget tågåkande, ska sova hur mycket som helst. Kommer inte ihåg sist jag inte satte mitt alarm.
 
Ha en awesome helg (även fast det inte går eftersom jag ej kommer ta del av den) men försök!!!
 
/er master
 
 

IKEA

Publicerad 2013-09-27 18:55:00 i Allmänt,

Här har det det varit tomt ett par dagar, ber om ursäkt för detta. Eller nej det gör jag inte, en har väl ett liv. Har helt enkelt inte haft så mycket att blogga om, dagarna ser lika dana ut. Går upp, kirrar frukost till kidsen, kör kidsen, åker och tränar, kommer hem, duschar, skypar, chillar, tvättar, hämtar barnen, åker till deras aktiviteter, åker hem, äter, badar barnen, sover. JAPP där fick ni hela min dag i två rader. Men igår mina vänner gjorde jag något annat, jag åkte till Micaèla i Hatboro, sen åkte vi till ett frukostställe och jag åt mina första amerikanska pannkakor här i staterna. Eeeh om de levererade, var nog de största pannkakorna jag har ätit. Efter det tog vi oss till Ikea för att få känna oss som hemma för några timmar. Vilket vi verkligen gjorde, kändes exakt som när jag var där sist i Sverige. Allt stod på svenska och allt var uppbyggt på samma sett som hemma. Jag och Micaèla testade typ varje soffa och säng och körde runt varandra i en vagn (ja vi var jättebarnsliga). Jag kom faktiskt hem med en full ikeapåse, det trodde jag inte. Men jag ville ju som sagt pimpa mina mysiga fönstercribs så jag köpte lite kuddar, filtar, ljus och även typ knäckebröd, finax müsli, choklad och godis. Hade en väldigt bra dag helt enkelt. 
 
Hanna är nöjd.
De flesta böckerna som stod i bokhyllorna var på svenska, mycket kul tyckte vi.
Som sagt, vi var lite barnsliga.
Börjar redan julpyntas.
Tydligen dricker vi mycket kolsyrad pärondryck i Sverige.
Reslutat av myshörnan kommer snart
 

Au pairträff

Publicerad 2013-09-24 03:50:00 i Allmänt,

Igår begav jag mig som sagt till Philly. Vi skulle ha en au pairträff vid halv fem men Michaèla har aldrig varit i Philly innan så jag Mara, Michaèla och en tjej från Sydarika åkte in lite tidigare för att (för tredje gången) se the love sign och rockytrapporna. Denna gången sprang även jag och Micaèla uppför trapporna, ville sedan dö. 
 
Efter det drog vi oss mot Hard rock cafè för att träffa 150 andra au pairer. Vad ser inte jag när jag står utanför hard rock? Jo en tjej från Borås som gick på bäckäng, HUR SJUKT? Vi har även jobbat lite ihop en sommar när jag jobbade för svenska kyrkan, hon har bott här i ett år och har nu förlängt ytterligare ett år. Så vi satte oss med henne och hennes kompis och pratade allmänt om au pairlivet. Träffade ytterligare 2 svenska tjejer, en som har gått i Micaèlas skola också. Världen är fan liten. 
 
Idag efter jag lämnat barnen åkte jag och provade på Zumban igen, det var en annan instruktör idag (tack gud för detta), var liksom inte lika mycket skaka rumpa. Sen åkte jag hem och skulle skypa med Jennifer, men hon svarade ej och har fortfarande inte hört av sig, TACK SÅ MYCKET. Så jag gjorde det bästa utav situationen, jag sov. HAHA på tal om att sova, vet ni vad jag gjorde innan zumban? Åhgud, nästan så att jag inte vill berätta. Zumban började 10:45 och jag var på gymmet 9:20, tänkte då att jag kunde träna lite lätt innan men sen ba eeeeh nej vem är jag ens? Jag var så fruktansvärt trött så jag parkerade längst bort på parkeringen, rullade ner sätet och sov i 1 timme, hahahahahah. Berättade detta för Sofia och jag fick responsen "du är speciell" tillbaka. Det får en väl hålla med om att en är.
 
Nu ska jag titta på en film, de har hela huset full av filmer och min plan är att jobba igenom alla detta året. 
 
Här får ni repris nummer 3 av bilder!!
Denna gång festade de till det med ett hjärta.
Jag och min tyska vän Mara
Älskar hur jag står i samma pose på alla tre bilder vid rocky. Har även haft på mig samma klänning varje gång. Nej jag har inga andra kläder och ja jag är äcklig. 
 
 
 
 
P.S Det är faktiskt de enda tre gångerna jag har använt den klänningen, har bara blivit en slump. Jag har andra kläder. Sådeså.
 

New York New York New York

Publicerad 2013-09-22 16:43:00 i Allmänt,

Ja vad ska jag säga. Jag bli bara mer och mer kär i denna stad för varje gång jag åker dit. Hela dagen började inte så bra dock, jag och Sofia (eller jag då) tog lite lång tid på oss på morgonen så vi hade ganska bråttom till tågstationen men vi hade i alla fall 20 min till godo. Men sen körde jag på fel motorväg och var då ganska körda för nästa avfart var inte förens efter typ 20 mil. Så vi missade vårt tåg men tog nästa. När vi kom fram skulle vi ta oss till Greenwich och möta upp Sara. Tog fel tunnelbana och hamnade i Bronx (hej gangstahområde, var livrädd). Men sen kom vi fram och så gick vi till Sockerbit, en svensk affär som säljer svenskt godis med mera, dyrt men sjukt värt. Sen gick vi till vännerhuset, AAAAAAAH gud vad häftigt det var att se det, stod och bara glodde i typ 10 min. Nu låter jag bilderna tala för sig själva, hade en av de bättre dagarna i mitt liv. Nu ska jag till Philly!!
 
WAAAAAAAAAAAH!!!
Carries lilla gata
...och ingång
Vi hyrde cyklar i central park, stannade och åt lite lunch. 
Här hänger jag lite vid vännerfontänen.
Skulle cykla "runt lite försiktigt", cyklade runt hela central park och fick mjölksyran från helvetet.
Här är sjön som Charlotte i SATC alltid springer runt.
 

Namaste

Publicerad 2013-09-20 19:06:00 i Allmänt,

Jodå, imorse drog jag och Mara oss till Yogalates, vad fan är det tänker ni. Jo det är en blandning mellan yoga och pilates. Kunde dock inte hantera detta, dessa ställningar? Denna koncentration på andningen? Nej då vill jag hellre skaka rumpa. Nej men det var väl helt okej, vi höll på i 1,5 timme och det var mycket fokus på mage och rygg vilket jag behöver så jag tror att det är väldigt nyttigt för kroppen. Okej lät precis som yogainstruktören herself. 
 
Idag är det FREDAG, åh så taggad på detta. Ikväll beger jag mig mot Sofias lilla crib och sover där, sen drar vi till NY imorgonbitti igen, vi ska hyra cyklar och cykla i central park. Vi sa att vi inte vill ha några måsten utan att vi bara ska strosa runt och göra vad vi känner. Jag skulle dock väldigt gärna vilja åka till Williamsburg och leta second hand-butiker. Vill även hänga i Soho. Åh vill göra massor, tur att jag har ett år på mig att göra det. 
 
Vi har det fortfarande ganska varmt, på mornarna dock är det kallt, det vara bara 8 grader imorse men sen på dagarna blir det upp mot 25-27 grader. Vill ju ha HÖST. Men jag ska njuta, jag lovar. 
 
Hur mår ni? Hur är ert väder? Saknar ni mig? 
 
Dum fråga, VET JAG JU ATT NI GÖR.

Micaéla

Publicerad 2013-09-19 21:47:00 i Allmänt,

Jaaaa, idag har jag äntligen fått träffa min lilla Micaéla. Hon bodde i New Jersey innan men rematchade och hamnade 25 min från mig (!!!). Så idag kom hon hem till mig vid elva och sen åkte vi till Applebee's (en restaurang) för att käka lunch. Jag fick presentkort där av min värdfamilj när jag kom så vi slog på stort och käkade tre rätters. Rullade sedan hem. Sen skulle jag använda presentkort nummer två, någon shoppingsida på internet (typ som zalando) och ser att de har massa Nikeskor, bestämmer mig för att beställa ett par och ett par kängor men så när jag skulle beställa fanns det ingenstans att skriva in koden från presentkortet så nu beställde jag utan presentkortet vilket inte alls var planen. MEN MEN. Värt ändå att jag kan beställa från alla amerikanska hemsidor utan att betala en miljon i frakt. 
 
Det här mina vänner kan ha varit det godaste. Ligger den MJUKASTE (även varm!!!) chocolate chip cookie under vaniljglassen med grädde och varm chokladsås på. Så. Jävla. Gott. 
 
 

ZUMBA

Publicerad 2013-09-18 20:25:00 i Allmänt,

Var med om det sjukaste imorse. Okej nu har ni värsta förväntningarna om vad jag kommer skriva, riktigt så sjukt är det inte. Men jag bestämde mig för att vara med på Zumban imorse, ville egentligen inte gå själv första gången men det var ingen annan som kunde följa med så jag gick (exempel på trygghetszonen!!!!). Musiken sattes igång, vi var typ 30 personer, åldrar 20-60. Hela första låten gick ut på att den som kunde shaka sin rumpa mest vann. All fokus var på rumpan och att se sexig ut, sen skulle man sjunga med i låten också typ "I'm sexy and I know it" eller "put your hands on my ass and shake it" eeeeeeeeh. Sen får väl jag erkänna att jag hade väldigt kul, jag gillar ju att dansa och jag gillar att skaka rumpan MEN det finns en nivå på hur mycket rumpa en kvinna bör skaka. Instruktören skrek typ "WOOOOHOOOO AYAAAAAAAYYYAYYAYYAY" hela tiden. Mamma tänk dina "YIAAAAH" på spinnigen gånger 100. 
 
Hittade en video som förklarar ungefär vad vi gjorde, och ja vi delade också upp oss i rummet och fick "battla" mot varandra.
 
http://www.youtube.com/watch?v=bPROocZFkaA

Tisdaggggg

Publicerad 2013-09-17 17:41:30 i Allmänt,

Så var det tisdag, bara en vecka kvar tills jag är i Sverige igen. HAHAHH gu va ni är lättlurade. 
 
Nej men en allmän status på livet då. Har nu varit här i 37 dagar och jag heter fortfarande Hanna Ljunggren eller här heter jag mer Hänna Djungräään. Är 20 år, ett år äldre än när jag lämnade Sverige, ligger nog säkert på 2 kg plus (har ej våg här, mycket farligt), inga nya tatueringar eller peircingar. Har dock numera hand om två ungar på 5 och 7 år, två helt underbara ungar för övrigt. Pratar engelska varje dag vilket jag här måste ta och kommentera. Det är faktiskt en del som kommenterar min awesoma engelska, tyskarna trodde jag hade läst engelska på heltid ett år innan jag kom hit och släkten till min värdfamilj tyckte att jag hade väldigt bra engelska för att bara ha varit här i en månad. MAN TACKAR. Men så träffar man Sofia som har varit här i 8 månader som pratar engelska som hon inte har gjort något annat, då helt plötsligt är inte min engelska lika awesome. Men är ju fortfarande awesome. 
 
Tvättar gör jag flera gånger i veckan, lagar mat till mig och barnen, kör väldigt mycket bil ja jag är helt enkelt ganska vuxen här. Man får liksom kliva ur sin trygghetszon och göra saker man inte riktigt vet hur och vill göra. Man får ha otroligt mycket tålamod, åhgud mitt tålamod, let's diskutera detta. Okej hur lång tid tar det att äta frukost? För mig, ca 3 min. För Sarah och Nate CA 40 MIN. Alltså får ju dille, de tar liksom en tugga var femte minut och då är det en halv macka och en frukt de ska få i sig. Så tålamod, very much important. 
 
Jo men det är väl typ det jag kan summera ihop, allt har sin framsida och baksida men hitills tycker jag att framsidan väger tyngst. Nu har äntligen höstkylan börjat närma sig, eller idag har vi 25 grader men man känner i vinden att det börjar bli kyligare, vilket för mig är positivt. Vill kunna bära jeans, tjocktröja, kängor, tända ljus och dricka varm choklad igen. 
 
Hade jag bara kunnat slänga hit min familj, mina vänner och självklart BAGGISEN så hade mitt liv varit komplett.
 
 
 
 

VÄLDIGT BRA HELG 3

Publicerad 2013-09-16 03:35:00 i Allmänt,

Som att det inte var nog, nej för idag (söndag) hade min värdfamilj bbq-party för mig eftersom jag har fyllt år. Jag var hemma vid ett, hade nog missförstått tiden för när jag körde in på garageinfarten ser jag att det är massa bilar. Alla har alltså redan kommit, så jävla pinsamt. Men in gick jag, och söta som de är hade Joanne lagat svenska köttbullar med lingonsylt. Det var släkt från både Joanne och Todds sida och Todds släkt har jag inte träffat så det var kul att äntligen få träffa dem. Todds syster har en liten dotter på 1 år, lilla Grace, kan ju ha varit det gulligaste. Eve (Joannes systers dotter) var också här så jag satt mest och aaaaw:ade hela dagen. Efter vi hade ätit var det dags för tårta (SE BILD!!!) och efter tårtan kommer Sarah inspringandes med typ hundra presenter till mig. Visste faktiskt inte riktigt vad jag skulle säga, blev så chockad. Måste bara pausa här och säga att jag har haft sådan frukstansvärd tur med denna värdfamiljen, de är ärligt bland de finaste människorna jag har träffat. Inte ens bara värdfamiljen utan hela släkten. Bara att de har ett bbq-party för mig med hela släkten och sen att jag får världens största (och godaste) tårta och presenter från hela släkten. Som sagt, visste verkligen inte vad jag skulle säga. Fick öppna allt inför alla med så blev mer "oooh thank you so much, it's so cute. Oh I like that one, thank you" hehe, brist på andra ord liksom.  
 
MAT
Ja ni ser ju, pressen jag kände eller. 
 
Nu skall här sovas, sov 3 timmar inatt och det har varit full gång hela dagen. Kände dock att jag behövde en bra helg för att kompensera min usla födelsedag.
 
Bara grejen att jag skriver 3 blogginlägg ändå?? *applåderar mig själv*
 

VÄLDIGT BRA HELG 2

Publicerad 2013-09-16 03:15:00 i Allmänt,

Efter vår turisttur så åkte vi till hotellet för att ÄNTLIGEN få lämna av våra väskor. Hade försökt packa så lätt som möjligt men fan vad jobbigt det var att gå runt och konka på en fet träningsväska. Sen åkte vi ner mot Time Square för att kolla lite i affärer men vi alla var så himla trötta så vi gick mest in och ut i affärerna. Åkte sedan tillbaka till hotellet för att göra i ordning oss. Efter det åkte vi till några andra svenska tjejer som var hos en killkompis och tog sedan taxi till en klubb. Tar hiss upp med seriös hisskille, kommer in på klubben, ja men då är vi på ett rooftop med empire state building precis utanför. Höll på att dö. Rysning nummer två. Var cirkus asfint med alla skyskrapor samtidigt som månen lyste upp staden och man står och dansar till bra musik med två bra tjejer. 
 
Klubbarna stänger (hör och häpna!!!) klockan 2 här, så efter det följde vi med på efterfest vilket var en annan klubb, förstår inte riktigt eftersom de stänger klockan 2? Men vi var inte där så länge för vi kände att vi skulle sätta punkt där så vi tog taxi hem. Jävulskt bra kväll!!
 

Som ni ser kan jag ej andas i denna klänning.
Åker gul taxi (!!!!)
Alltså jag förstår er, FÖRSTÅR ER AVUNDSJUKA.
 
 
 
 

VÄLDIGT BRA HELG

Publicerad 2013-09-16 02:48:00 i Allmänt,

Har nog haft en av de bästa helgerna på länge. Delar upp inläggen lite så det inte blir så mycket på ett och samma.
 
I fredags hämtade jag upp Sofia på tågstationen för hon skulle sova här eftersom vi skulle upp tidigt på lördagen till NY. Vi tog tåget mot NY vid nio, det tar 1 timme och 20 min att åka dit så det är knappt någonting här. När vi kom dit mötte vi upp Sara, också en tjej från Borås. Sen började vi vår lilla turisttur. Först såg vi Brooklyn Bridge vilket var awesome för det är där Miranda och Steve möts halvvägs när de bestämmer sig för att bli tillsammans igen i sex and the city. Efter det gick vi till ground zero. Ground zero är en minnesplats för alla som dog i 9/11, det är två stora hål där tornen stod (se bild nedan) med massor av vatten och på kanterna står alla namn som dog. Fruktansvärt fint men fruktansvärt sorgligt, vi stod där helt tysta ett tag. Efter det gick vi mot the statue of liberty, vi tog faktiskt färjan dit för att se den på nära håll och då fick vi även se Manhattan skyline också. Då fick jag en väldig rysning, att jag är här? I New York? I Manhattan? WAAAAH.
  
Här har ni Sofia och Sara med Brooklyn bridge i bakgrunden
Jag och nya world trade center
Ground zero
Blåste lite ba
Jag och frihetsgudinnan
Jag och Manhattan skyline
Biblioteket som Carrie skulle gifta sig i!!!!
 

NEW YAAARKKK

Publicerad 2013-09-14 15:41:00 i Allmänt,

Peppade tjejer sitter i tvåvåningståg (!!!!) och är på väg till NY.
 
 
Kom på tre saker till förresten, måste lägga till detta. 
 
14. Toaletten, på allmänna toaletter så är det alltid automatisk spolare så det liksom spolar av sig själv. Gött kan man tänka, slipper man röra spolaren men mindre gött när man sitter och gör sitt och du helt plötsligt får vatten i hela skönheten.
 
15. Något mer de har på allmänna toaletter är toalettsitspapper som är formad som toaletten, HUR BRA??? Slipper man stå och pilla med massa pappersbitar som ändå bara åker av när man ska sätt sig. 
 
16. Talkshows, de har såååå många talkshows här. Den mest populära heter Kate och Michael och de precis som alla andra bjuder in kändisar och intervjuar dem. Sen har de en med typ 5 äldre kvinnor som är skådespelare (kan inte deras namn) som sitter runt ett bord och diskuterar olika ämnen och även de bjuder in kändisar. Sen kommer vi till de sjuka programmen som är som Jerry Springer, finns ytterligare en som heter Steve någonting som är exakt samma som Jerry. Sen har vi det sjukaste programmet jag har sett, det är en äldre man (precis som Jerry och Steve) som håller i det. Han bjuder in unga tjejer som har barn, oftast tre stycken som misstänker att de har samma pappa. Sen kommer "pappan" in och då ska alla argumentera för varför han är pappan. Det vill säga det visar en bild på barnet och en bild på pappan och jämför utseendet och sen börjar tjejerna skrika och slåss och pappan står och säger att han inte är pappa till någon osv. Vem kommer ens på ett sådant koncept av program???? 

un el månad

Publicerad 2013-09-13 20:51:00 i Allmänt,

Nu har jag varit här i över en månad, kommentarer på det? Jo jag har märkt mycket märkliga och mindre märkliga saker amerikaner gör/inte gör och hur de är. Tänker nu alltså lista upp detta. Alla måste läsa för det är mycket kul.
 
(Utan inbördes ordning)
 
1. Amerikaner är väldigt trevliga, nästan för trevliga. Jag kan bara gå in i en affär och tre amerikaner har kommenterat att mina skor är fina, undrar var mitt halsband är ifrån och bara allmänt säga att jag är snygg (jag vet det är jättejobbigt).
 
2. Tvätten, de har ett tvättmedel, spelar ingen roll om det är mörk, ljus eller färgad tvätt man använder ett till allt. Man tvättar även all tvätt på samma grad, det finns inte ens 40 eller 60 grader här utan man kör allt på "Cotton/normal" så mina kläder är typ förstörda nu.
 
3. Vägarna är inte alls som hemma. I mitten har de en gul lång sträcka bara, hemma har vi ju oftast vita små korta sträckor, ibland är de längre och ibland helsträckad (beror på om man får köra om eller ej) så för mig är en gul lång sträcka mer "VARNING KÖR EJ HÄR" men så är tydligen inte läget här. De har inte högerregel eller något här så det är stoppskyltar ÖVERALLT, på riktigt, en sträcka på typ 100 m till Nates skola finns det 6 stoppskyltar???? Finns heller inga "sidewalks" någonstans av vägen, hemma är det ju en vit sträcka och sen typ en meter tills vägen slutar på sidan men här är det bara en vit sträcka så blinkar du är du död.
 
4. Lördagsgodis? Nejnej, så länge man har ätit upp sin mat (som oftast är chicken nuggets eller pizza) så får du några godisbitar som belöning. Varje dag. 
 
5. 45 min bilfärd är ingenting, amerikaner kör så fruktansvärt mycket bil. Det är 20 min till Nates skola vilket är som från mig till Frufällan (vilket är långt) men här betyder 20 min typ grannar.
 
6. Vilken affär du än går in i kommer de alltid säga "heey how are you?" och du måste svara "Hey I'm fine thank you" annars kommer de kolla på dig som om du är från mars.
 
7. Man tar ofta inte av sig skorna inomhus, ni som känner mig vet att jag är väldigt för detta, älskar att ha på mig skor inomhus, förstör liksom outfiten annars.
 
8. De flesta har väldigt amerikansk (surprise) inredningssmak, stora kök med stora gasolspisar, typ kungastolar till stolar, väldigt mycket soffor överallt, foton på familjen i hela huset osv. Känns inte riktigt som att inredningsmodet har kommit hit ännu. Desto dyrare desto bättre.
 
9. Peanut butter and jelly sandwich (japp Lisa det särskirvs faktiskt här) är full sanning, det är vad barnen får i sin lunchlåda, med typ svampbob fyrkantyoghurt med 99% socker, lite chips och en halv frukt. 
 
10. De är väldigt hjälpsamma här, det var en kvinna som tappade lite pengar här om dagen, på 2 sekunder hann 10 personer (inklusive mig själv) springa fram och hjälpa henne. Samma sak när jag fastnade med bilen, tror det stannade 7 bilar till efter den läskiga enarmade mannen hade åkt.
 
11. Vet ej om detta talar för hela landet men det talar i alla fall för min värdamilj. Man lagar inte särskilt mycket mat här, väldigt mycket hämtmat, men inte bara pizza och hamburgare utan mer kinesiskt, indiskt eller olika soppor osv. Därav varför jag försöker träna så mycket som möjligt. 
 
12. Blinkljusen på bilen syns knappt, något jag stör mig mest på här. Blinkljusen är lika tydliga som bromsljusen, det är samma röda färg, inte orange som det är hemma. Ibland kan man tro att hen bara bromsar och inte blinkar. 
 
13. Registreringskylten på bilen finns bara där bak och inte där fram. Ser fruktansvärt konstigt ut.
 
Det var vad jag kom på nu, lovar att jag kommer komma på hundra grejer till om fem minuter. 
 
REAKTIONER PÅ DETTA TACK!!!!!!!!

Kaozzzz

Publicerad 2013-09-12 21:57:00 i Allmänt,

Mjaaa, födelsedagen var väl inte awesome. Den började bra och slutadet helt okej, blev lite kaos med tyskorna innan middagen vilket förstörde en del. Men det var mysigt på middagen, i slutet fick jag en tårtbit och de sjöng för mig och sedan fick jag en liten present så det var gulligt. Saknade alla hemma väldigt mycket dock, det var ganska jobbigt. Därför SUGER det att ni ligger 6 timmar före, då kan jag inte ringa någon när jag känner mig nere. 
 
Idag träffade jag min Community Counsler och pratade lite om hur allt går, hon är typ den roligaste kvinnan jag träffat så hon fick mig definitivt på bättre humör. Åh vet ni vad jag fick reda på idag? Att min YOLO-kompis Micaèla (från orientation) ska flytta hit :D:D:D:D:D eller till en stad 30 min från mig. Hon gick i rematch och hittade en familj här, alltså DEN lyckan jag känner just nu är obeskrivlig!!!! Har även bokat hostel i NY nu för helgen, även lycklig över detta.
 
Här har ni järngänget. Från vänster sitter Mike, jag (obviously), Britt, Dario, Brigette, Serena, Susann och Laura.
 

Födelsedag

Publicerad 2013-09-11 18:37:00 i Allmänt,

JaHAPP var man 20 barre nu då. Gud vad här skall köpas sprit. TRODDE NI VA, nepp här får man tydligen vänta ett år till. Så vad ska jag göra idag om jag inte kan köpa sprit? Jo jag skulle åka och luncha med Mara men hon verkar ha fastnat i trafik så får se, hade kunnat åka och träna men nu har jag precis duschat. Ikväll ska jag dock ut och äta med tyskar och amerikaner på en italensk restuarang, blir nog kul (försöker-inte-deppa-ihop-på-min-ensamma-födelsedag).
 
Hej världens sötaste värdfamilj. Det stod på bordet imorse när jag kom ner och Sarah och Nate sjöng happy birthday. Aaajuste inte så ensam längre va.

Smärta

Publicerad 2013-09-10 19:58:00 i Allmänt,

Är det enda jag kan säga idag, kunde på riktigt inte komma upp ur sängen idag. Jag har ont i varenda liten muskel jag har i kroppen. Tränade två timmar igår och gjorde några crossfit övningar med Britt (tysk), hon är gymnast och är svinstark så jag gjorde ju det hon gjorde, kunde liksom inte med att säga att jag inte orkade. Men det får jag fan för idag, gör ont när jag skriver på datorn och jag har träningsvärk i TÅRNA tom. Detta stoppade mig dock inte för att gå till gymmet idag igen (våga vägra gå upp i vikt i staterna), följde med 3 tyska tjejer till så vi gjorde ungefär samma som vi gjorde igår. Minus att jag gjorde typ hälften pga kunde ej röra mig. 
 
Fyller tydligen år imorgon, lär ha den sämsta födelsedagen ever för alla jobbar. Funderar på att sjunga för mig själv imorgonbitti med ett litet ljus. Få lite hemkänsla. Okej nej det hade bara varit sjukt.
 
Här kan en tro att hon bajsar men det gör hon inte.
OM JAG HAR ONT I ARMARNA IDAG ELLER????
 
Förlåt för jättemuppiga träningsbilder men tänkte att det är bättre än inga bilder alls?? 
 

Tow truck

Publicerad 2013-09-10 01:10:00 i Allmänt,

Ja jag kommer väl inte undan med att berätta vad som hände. Jag körde hem från Sofia, var livrädd pga mitt liv hängde på GPS:n och det var kolsvart ute, här finns det heller inga lyktor som lyser upp. Men så var jag endast 3 minuter från huset och var överlycklig över att jag klarat det. MEN så skulle jag svänga vänster men åkte rakt fram för det gick inte riktigt att se på GPS:n (det ska tilläggas att detta var enda gången jag körde fel) så jag skulle göra en U-sväng. Blev väldigt stressad ville ju vara så snabb som
möjligt ifall det skulle komma bilar. Hanna ser då inte ett visst dike, det enda jag hör är BOM. Jag känner att jag har kört på en sten eller liknande. Försöker åka fram och bak men det går ej. Börjar BALLA ur. Ringer Sofia i panik, precis då stannar en bil och frågar om jag behöver hjälp, en man i 50-årsåldern. Ville inte vara otrevlig så sa bara att jag inte tror att han kan göra så mycket, han kliver ur bilen och har EN ARM. Ser även fett läskig ut med sitt elchock till hår. Sofia är fortfarande i telefonen och jag skriker "SOFIA HAN HAR BARA EN ARM" hehe, Sofia ber mig sätta mig i bilen och låsa dörrarna. Sagt och gjort, sa att mina "föräldrar" kommer snart. Han kliver in i sin bil, GÅR UT IGEN och fram till min bil. Då frågar han om jag har druckit??? Jag säger nej och han säger "för jag kan säga till polisen att jag körde". Här skall inte ringas någon jävla polis. Han erbjöd sig även att stanna tills någon kom, NEJTACK. Vet att han bara skulle vara snäll men han var fett läskig. Det var verkligen helt kolsvart ute och jag var livrädd, började därav storlipa. Ringer sedan Todd, han kommer, sen ringer han the "tow truck" och de plockar upp bilen. Ingen skada på bilen så det var skönt. 
 
Jag mår bra för övrigt, om någon undrar.

HELG

Publicerad 2013-09-09 21:46:00 i Allmänt,

Long time no see. Jag gör så att jag skriver ett inlägg om helgen och ett inlägg om vad som hände med bilen. 
 
SÅ det blev inget NY, vi bestämde oss för att åka nästa helg istället så i lördags tog jag tåget in till Philly och mötte upp Sofia (Borås). Det var så jävulskt skönt att äntligen få prata SVENSKA med någon. Har endast pratat svenska när jag skypat med andra så det var väldigt skönt. Båda hade snurrat om till träningsskor så vi började vår tur mot le löööövsign, sen gick vi mot rockys trappor igen (blir lite repris i bilderna). Efter rockytrapporna åt vi lunch på olive garden och sen var vi shoppingsugna så då börjades det shoppa. Åt även middag i Philly, fick äntligen min lax, så jävla gott. Sen följde Sofia med mig hem, vi köpte glass och kollade (mja mer somnade) på Mulan. 
 
På söndagen bestämde vi oss för att åka till ett av USA:s största mall, king och prussia. Det ligger nära Sofia och Sofia bor ungefär en timme ifrån mig så jag var ganska nervös över att köra dit men det gick bra. På mallet mötte vi även upp en tyska. Vi gjorde misstaget att gå och äta först (på cheescake factory), jag åt min första hamburgare i staterna men efteråt ville jag på riktigt spy (JA pappa jag var faktiskt nära på att spy). Hamnade i en sådan jävulsk matkoma, mådde illa och ville mest sova. Blev därför inte så mycket shopping men jag hittade finaste blusen på H&M från deras nya höstkollektion (japp, tvungen att skriva det). Sen gick jag och Sofia faktiskt på bio och hahahah, kan nästan inte med att säga vad vi såg. Men OKEJ DÅ vi såg one direction, skyller mest på Sofia för hon ville väldigt gärna se den men gick väl med frivilligt. Roligaste grejen hände dock, när vi ska visa våra biljetter så ber kvinnan oss om legitimation och vi undrade varför, hon säger: "So I can make sure that you're sixteen" HAHAHAAHAHA. Fyfan vad vi skrattade, höll på att dö. För att tillägga var vi extremt övertrötta och fortfarande i matkoma, tror vi skrattade i ca tjugo minuter efteråt. 
 
Så jättelång och tråkig text, här får ni bilder. 
 
Här undrar jag vad Sofia säger ifall ni UNDRAR vad jag gör.
Här får ni väldigt gärna lägga märke till mina frukstansvärt muskulösa armar jag har fått.
On our way to king of prussia!!
Här har ni den, dödsburgaren.
Som sagt, väldigt trötta.
Här ätar man tydligen på bion men vi var som sagt fortfarande i matkoma.
 
Summan av kardemumman har jag haft en väldigt bra helg med en väldigt bra tjej. Nu hinner jag tyvärr inte skriva om bilen, skriver ikväll.
 
/the one and only master
 
 

High school musical

Publicerad 2013-09-06 16:23:00 i Allmänt,

Nate är lämnad och nu ligger jag och Sarah i soffan och kollar på high school musical konsert. De sjunger alla sångerna från filmerna fast på scen inför stor publik. Kan vara det muppigaste, de mimar och dansar sexistigt. Zac Efron är inte ens med, vad är meningen med det då kan jag tycka. Ska dra Sarah till the NAC sen, det är skitfint väder ute men hon vill inte gå ut. SYND för henne att det är jag som bestämmer, och jag vill bada. 
 
Igår tränade jag och Mara (trots trötthet) sen låg vi i le jacuzzi i ca en timme. Så värt.
 
 

Lång dag

Publicerad 2013-09-06 01:39:00 i Allmänt,

Har det varit idag, började 7.00 och slutade nu 19.30. Sarahs skola är stängd idag och imorgon vilket betyder att jag får hänga med henne hela dagen. Dagen började med att precis när vi kommit fram till Naties skola inser jag att jag glömt hans lunch, det tar 20 min att åka dit så jag och Sarah lämnade av honom, hoppade in i bilen och åkte tillbaka med lunchen igen. Det var alltså 1h 20 min av vår dag. Sen åkte vi hem och åt lunch, hopp in i bilen igen för att hämta Natie vid 12.30. Sen åkte vi till en lekplats och mötte upp Mara (tysk) och hennes två värdbarn, efter det följde de med hem till oss och så lekte vi här i några timmar. Mara lärde mig lite om au pair-livet, behövde få svar på några frågor så det var skönt. Nu tänkte jag åka till the NAC och träna, ska möta upp Mara där, är dock helt död, lär hamna i poolen.
 
PÖSS

At le moment

Publicerad 2013-09-04 23:59:00 i Allmänt,

Sitter i en soffa och sjunger "hej mitt namn är Bengt, jag jobbar på en knappfabrik, jag har fru men inga barn..." (Endast min släkt som förstår detta) Fast på engelska, Nate sjunger tydligen den jämt på dagiset men han sjunger "hello my name is Joe, I work at a button factory, I got my wife and my dog.." Hahah önskar jag kunde lägga upp en video. 
 
Men här får ni ett "sillyface" istället
Som ni ser har jag bränt mig, orkade heller inte ta av banden på bikinin. Snyggt, jag vet.
 

Helg och skola

Publicerad 2013-09-04 01:43:00 i Allmänt,

Hejhopp. Då var det tisdag och barnens första riktiga skoldag. Sarah börjar tvåan och Nate går fortfarande på pree-school men han har precis bytt skola så det var en stor dag för honom med. Igår var jag på ett ännu större mall med två italenskor, shoppade lite (hittade äntligen en perfekt svart hatt!!!) och åt cheescake på the cheescake factory. Idag tog Joanne ledigt, det är väldigt stort här när barnen ska gå till skolbussen första gången på året, föräldrarna vill gärna titta på och ta hundra kort. Även au pairen Hanna. Sen åkte jag och tränade, åkte hem, tvättade, chillade, hämtade sedan barnen, handlade ja ungefär samma visa varje dag. 
 
I helgen dock mina vänner så sprids det planer, ska äntligen få åka till New York med....*trumvirvel* SVENSKAR!! Åh är så lycklig. Har haft kontakt med en tjej som är ifrån Borås som heter Sofia, hon bor en timme från mig och hon har några svenska kompisar i hennes område så jag ska hänka med dem till NY från lördag till söndag. Är sjukt taggad på detta så det är vad jag lever för denna vecka. 
 
Jag och Francis (??) från le party i lördags.
a to the men people, a to the men.
Sarah redo för skola!!
 

Världens bästa sommar

Publicerad 2013-09-02 17:11:00 i Allmänt,

Ja, äntligen kan jag också få säga det. Har aldrig kunnat säga att "jag har haft världens bästa sommar" men sommaren 2013 var utan tvekan den bästa jag har varit med om. Allt från sjuka danskvällar till ett iskallt dopp i sjön med Josse, till att ha myskväll hos amanda fast amanda väljer att dricka en flaska vin och bli packad on her own, till att sälja alldeles för många jordgubbar, till att dansa i en etta och slå sönder tre glas och riva ner gardiner (HEJ Adam jag vet att du läser), till att spontant gå ut och ha bästa kvällen med Mikaela (alla våra utgångar var fan spontana), till att TATUERA sig med systra min, till att powerwalka en mil och kirra ihop världens godaste kycklingsallad med Jennifer, till att random åka till min (okej Karin och Jannes) stuga i Norrköping och bo där i två nätter med Josse, till att åka till Way Out West och bli utelåsta och tvingas att åka till polisen och får sedan åka HEM, kommer aldrig förlåta dig Amanda. Till att sedan flytta till USA där det är sommar ytterligare en månad till. Ja jag har då haft den bästa sommaren i mitt liv, och hoppas att min nästa i USA kommer bli lika bra. 
 
 
 
 

Lever

Publicerad 2013-09-01 23:50:00 i Allmänt,

Ja det gör jag fan knappt. Mådde inte särskilt bra när jag vaknade (vilket var klockan 17). Nu äter jag glass och kollar idol. Planerar på att aldrig gå upp. 
 

PUT YOUR HANDS UP, PUT YOUR HANDS UP FOR DETROIT.

Publicerad 2013-09-01 01:29:00 i Allmänt,

Jag stannade hemma, valde även att ligga uppe till klockan 3 inatt och kolla på portkod 1321, alla avsnitt. Så när jag skulle upp och åka till mallet med tyskorna var jag så jävla trött och fick världens huvudvärk, ångrade då mitt val. Var i alla fall där en stund men skippade att följa med till gymmet. Åkte hem och försökte sova bort min huvudvärk, vilket gick bra. Nu ska jag snart åka iväg för ikväll vankas det partaj. Skulle hem till någon dude, känns lite osäkert i med att jag inte känner någon men det blir nog bra. Skriver jag inte något imorgon har jag nog antagligen blivit kidnappad och våldtagen. SKOJA mamma.  
Well, med den här looken blir jag nog aldrig våldtagen. 
 
PEACE
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela