Packa??

Publicerad 2014-07-28 04:47:00 i Allmänt,

Hemkommen från Long Island, svinnöjd med kursen och väldigt glad att jag träffade Julia, kändes som om vi hade känt varandra i 10 år, sög att säga hejdå. 
 
Just nu ligger jag i sängen med tända ljus i rummet medan hela huset skakar av åskan som pågår utanför. Börjat packa har jag gjort med, jag fick faktiskt en resväska av Joanne och Todd. Den var sönder i handtaget så de skulle slängt den annars. Hur bra som helst för nu slipper jag köpa en till. Jag har packat allt som jag verkligen inte behöver nu eller till resemånaden, dvs mest vintergrejer. Packade allt i vakumpåsarna men har inte använt dammsugaren än, ska bli spännande och se hur detta går. Gueee är så jävla knäppt hela grejen, satt liksom för ett år sen och packade i mitt lilla rum i Sverige för ett år i USA och nu packar jag ihop dubbelt så mycket grejer i mitt stora rum i USA för att åka hem??? Förvänta er ett fett blödigt inlägg inom 2 veckor. 
 
Är sjukt taggad för semester för övrigt!!! Bara jag Micaèla, Californien och Hawaii, mmmmhhh. Hawaii har liksom varit en dröm sen jag hört pappas historier om den ön då en bara var en flicka. 
 
Nu skall denna sova och ladda för näst sista vecka som au pair, FOREVAAAHHHH. 
 
Cupcake time!!
Här förebereder jag och tysk tjej inför redovisning
Och såhär såg min och Julias konversationer ut under lektionerna. 
Japp, 24h med mig och jag följer med på toan, var sig en vill eller inte. 
Det kostade dock:(:(:(:(
Samlar på quarters, vill ha en från varje delstat, har bara hälften hittills så en får jobba hårt på resemånaden. 
Kaoz mannen 

So far so good

Publicerad 2014-07-26 17:48:00 i Allmänt,

Live från long Island-kursen. Sitter nu i klassrummet och kollar på Mona Lisas leende. Kom hit vid fyra tiden igår, träffade en svensk tjej när jag hoppade av på (eller säger man i?) Long Island så henne hänger jag med mycket, även rumskompisar. Dock har hon en annan kurs än vad jag har. Jag är svinnöjd med kursen, igår hade vi klass i två timmar och vi pratade typ om kvinnliga förebilder och hur vissa länder fortfarande lever kvar i 1800-talet gällande synen på kvinnan. Efter klassen gick jag och Julia (den svenska tjejen) ut och gick och pratade till midnatt. Sen gick vi in på rummet och kollade på andra avenyn, haha 7 år sen jag såg den serien. Rummen är väl inte jättefräscha, vi sover i en alldeles för mjuk våningssäng och delar toa och dusch med 10 andra tyskar. Ni vet hur jag känner för tyskar och efter den här kursen tycker jag om dem ännu mindre, om det ens går. Personalen här är i alla fall jättetrevlig och läraren är svinbra så jag är väldigt glad att jag åkte hit, kul att träffa nytt folk och faktiskt att åka ensam, kliva ur trygghetszonen lite. 
 
När jag kom till NY och skulle leta efter tåget till Long Island sprang jag in i Todd, haha så jävla liten värld. Julia som jag hänger med bor i North Carolina och är bästa vän med en tjej som heter Viktoria som vi träffade på kursen i Washington, Julia ska även tillbaka hit på en annan kurs den 8:nde augusti, samma kurs som Ronja ska på. Man ba hallååååååå liten värld. 
 
Nu ska jag fokusera på filmen 10 min till, sen blir det lunch!! 
 
Smek
 
De kom och hämta oss med en skolbuss, så check på den!! 
Campusets bibliotek, igår från promenaden.
 

Long Island baby

Publicerad 2014-07-25 18:46:00 i Allmänt,

HEJHEJHEJ
 
Nu sitter denna på tåg till NY, ENSAM. Inte hänt innan. Ska ju på kurs på Long Island i helgen så Abby körde mig till Hamilton (tågstationen) och jag hoppade precis på tåget. Veckan har varit bra, jävligt varm dock. Hade över 40 grader i onsdags, den dagen jag och barnen valde att gå ut och spela minigolf, Abby följde även med. Herrejäääävlar vad det lökades, stackars söta lilla Nate det bara rann om honom och han såg i princip svimfärdig ut, vi hoppade över typ 6 banor och köpte glass istället, då var de nöjda. 
 
Igår drog vi på bio i en iskall biosalong, vi såg Planes, fire and rescue, den var svinbra!! Barnen har ju haft camp från 9-12 så det enda jag har hunnit göra är att åka till nacet och träna, försöker gå all in nu innan resemånaden. 
 
Nu ska jag lyssna färdigt på fredagspodden med Hannah och Amanda. Hörs nog i helgen om jag inte hittar någon mate att hänga med på kursen, forever aloneeeee. 
 
KRAM
 
Haha juste, skypade med familjen från mitt rum förra fredagen då Todd har fått ny tv och kan nu mera skypa från deras 52 tums tv. Nate skrattade så han höll på att kissa ner mig, tänk er mitt ansikte, närbild på en 52 tummare, tyckte Nate tydligen var väldigt kul. 
Lite tubebilder från förra veckan!! 
Lagade episk middag till familjen i onsdags, så himla asgott. Tyckte tyvärr inte barnen. Surprise. 
Bio!!!
Selfie från tåget, tänkte att ni ville se hur jag såg ut liksoMMMM. 

Tres weeks

Publicerad 2014-07-22 02:25:35 i Allmänt,

Vart det måndag, ny vecka nya möjligheter!!! Carpe dieeemmmm. Bara tre veckor kvar i lilla Pennsylvania, sedan åker la vi till Los Ängeläs, San Fran och Hawaii. *Lååååt mig känna er avundsjuka*. 
 
Helgen bestod av huvudvärk, Abby, utgång och köp av scrap booking. Jo en ganska bra förkortad förklaring på min helg, mer får ni inte. Är inte jätteintressant. Nu har barnen lacrosscamp och de går bara halvdagar 9-12 så de får jag hänga med hela dagarna. Idag hann jag åka och träna X-train snabbt innan jag hämtade barnen. Vi drog hem, käkade lunch och sedan drog vi till nacet och badade. Just, i fredags på dagen drog jag till Abby och så åkte vi och tubade i floden som rinner genom Newhope enda till New York tror jag. Man får hyra sånna ringar, åka en gul skolbus upp för floden och sedan blir man avsläppt, hoppar i sin ring och slänger sig i vattnet. Skitkul var det, gick lite långst ibland men annars var det svingött, såg en massa sköldpaddor gjorde vi med. Hade en sån vidrig huvudvärk i fredags så jag kunde inte göra någonting på kvällen, gick och la mig direkt när Joanne kom hem och tog över. Funderar på om det skulle kunna vara min visdomstand som har börjat komma upp som orsakar huvudvärken, någon som vet om det kan vara så??? 
 
Nu måste jag egentligen gå och duscha håret pga väldigt flötigt, men orkaaaaar inte. Tänker glo bachelorette istället, sånt himla kvalitetsprogram. 
 
Hoppas ni har haft bra helg och har fet semester för er som har det!!
 
Pöss
 
 

Skriver från dator

Publicerad 2014-07-16 20:20:03 i Allmänt,

Jappppp tänk för att jag gör det, första gången på 2 månader. Aaaaah älskar ljudet av knapparna. Tyvärr inte min dator utan lilla Miccis har lånat ut hennes till mig, TACKTACKTACK!!
 
Det är onsdag och jag sitter nere i vardagsrummet och försöker göra klart läxan. Tydligen behövde kvinnorna vara historiska, de måste typ alltså ha dött. Så nu har jag jämfört Marilyn Monroe och Astrid Lindgren ganska kul jämföring, men trot eller ej de har lite likheter. Vet dock inte vilka andra två jag ska välja, tips godtas gärna!!!!
 
Vad jag har gjort mina tre lediga dagar då, jo i måndags somnade jag 3,5h på dagen, fattar inte VARFÖR jag är så trött hela tiden för. Skulle på riktigt kunna sova hela dagarna, huvudvärk har jag i princip varje dag med. Vet inte om jag inte är van vid denna värme och luftfuktighet eller vad det är. Utomhus går knappt att vara då det är så himla varmt, känns knappt som att man får luft då det är så fuktigt. Mötte upp Ronny på nacet senare och köttade lite, sen åkte vi till Corner Bakery, åt middag och snackade goja, det är aldrig en tyst minut i vårt sällskap. Igår gick jag upp vid halv nio, åkte till Micaela i spöregnet och kollade klart på Game of Thrones andra säsong, såååå bra. Vid sex tiden åkte jag hem till Abby, tränade i hennes hemmagym (hon som bor i ett freacking mansion), käkade middag och pratade en massa med hennes svinroliga värdmamma. Åkte hem med endast ett lyse som fungerade på bilen i spöregn, åska och blixt, har väl varit med om roligare hemfärder. 
 
Idag skulle jag sova ut, men vaknade av att de i princip gräver upp hela vår trädgård, de ska göra om en massa här utanför. Gjorde frukost och satte mig med läxan och sitter nu fortfarande här. Ska ikväll gå på X-train och löka lite. Om denna huvudvärk hade kunnat tänka sig att gå över. Barnen kommer hem ikväll så imorgon är det back to normal, men så är det ju helg nästan direkt så en klagar inte. Inga planer för helgen än, Todds mamma fyller år på lördag så funderar på att följa med dem på lite kalajs.
 
Nu skall det göras lunch och fortsätta med läxan, pusspusspusspusspuss. 
 
Snart ett år sen vi tyckte vi var så yoliga så att vi köpte en yolo-keps. Snart ska vi yola sönder L.A, San Fran och Hawaii baby!!!!!

Game of thrones & Amish Village

Publicerad 2014-07-14 15:39:00 i Allmänt,

HejhejHEJJJJ
 
Måndagmorgon och vad gör jag? INGENTING!!!! Barnen har blivit ivägskickade med mormorn och morfarn då de ska till beach houset tills på onsdagkväll. SING HALLELUJAH Å PRISA GUD *hoppar upp på bordet och gör Chandler-dansen* (vet ni ej vad detta är, googla). 
 
Såååå jäkla gött eller, ledig 3 dagar!!! Dessa 3 dagar ska gå till att göra lite grejer inför hemresan (så sjukt att jag ens kan säga så nu) måste dock ha tillgång till dator, och min som har varit död i ca 2 månader nu så blir det lite svårt, ska fråga Ronny om jag får låna hennes. Läxan måste jag göra med, gjorde inte den i helgen hehehhhh. Vad gjorde jag i helgen då? Jo det ska jag tala om för er mina små grodyngel. 
 
Fredag och jag åkte till campet med Joanne för att kolla på när Nate gick en "fashion show" vet dock inte om det var så mycket fashion i den showen. Sen åkte jag hem, chillade lite och sen kom Joanne och barnen och hämtade mig för lite minigolf. Var hur länge som helst jag spelade det men jag var lika dålig som jag minns i alla fall. Sarah vann fuskpriset. Sen hämtade vi upp mat och käkade hemma innan Micaela kom hem till mig. Vi käkade godis och kollade på game of thrones. Detta gjorde vi halva lördagen med, trots 35 grader och sol ute hehe. Fick lite ångest så vi gick ut och gick i en timme, sen åkte vi hem, drack lite vin och åkte hem till en killkompis för lite partaj. 
 
Söndag och vi gick upp vid nio, gjorde iordning oss och sen tutade vi 1,5 timme mot Amish Village i Lancaster. Besökte som ni hör en Amish by och gick på en tur i ett typiskt Amishhus. Såg en massa Amishmänniskor på vägarna med, i häst och vagn. Tycker mest den religionen är ganska knepig men intressant att få se hur de lever. Sen viskade en fågel i vårt öra om en stor outlet 10 min ifrån byn, spenderade nog 3 timmar där. Blev mest träningskläder för vår del innan vi satte oss på Texasbar, käkade revben och kollade slutet på VM-finalen. Bajstyskland. 
Vi kom hem runt 8 och då stannade Micaela för ytterligare ett game of thrones-avsnitt. 
 
Nu ska jag hoppa i mina nya träningskläder och åka till nacet och kötta lite. 
 
PÖSS
 
Nate levererade i sin blixtenpyjamas.
Game's on!!
HAHA märkte nu att det står intercourse??? Happ, vill ni ha intercourse går ni till vänster.
Visst skulle jag passa som en amishbrud???
Ca de godaste revbenen jag ätit.
Bästa Miccis!!!
Opsss. Allt på rean dock. 

Lill-lördag

Publicerad 2014-07-09 23:16:54 i Allmänt,

Som man kallar denna dag. Blir nog inte så mycket lill-lördag för mig dock. Här är klockan halv fem på eftermiddagen, både Sarah och Nate stensomnad när vi kom hem från campet, Nate somnade efter 2 min i bilen. Så jag sitter la här i fåtöljen och bloggar istället, måste ta tag i disk snart men väntar in denna minut så länge det går.
 
Imorse efter jag kört barnen åkte jag till nacet (surprise). Jag och Kallie hade bokat in oss i en TRX-klass, man är i en liten grupp (ca 5-8 pers) och göra övningar med en PT utifrån TRX-band. Och fyyyyyfan vad jobbigt det var, kan inte ens hålla händerna över huvudet. Vi gjorde ett functional fitness pass med samma PT i måndags vilket resulterade it en ej gåbar Hanna. Aldrig haft så mycket träningsverk efter passen jag går på här. Dessa två pass måste man egentligen betala för men man har 4 st pass gratis sen får man börja betala så vi tänkte utnyttja dessa 4. Har dock behövt dra upp Kallie ur sängen då hon både i måndags och idag smsar ursäkter över att inte gå. NO EXCUSES säger jag då. 
 
Helgen då? Vet inte riktigt hur den ser ut än. Ronjas familj från Sverige är här och de ska till NY i helgen, är sugen på att följa med men behöver verkligen spara pengar. Micaela och jag funderar på att dra till en Amish-by och se hur de lever, hade varit skitcoolt att få se. Får se lite, tar nog helgen som den kommer. 
 
Har bokat en till weekendcourse (Hanna är ute i god tid som vanligt) så den 25-27 Juli ska jag till Long-Island och gå på en kurs om American Women, så läxas skall göras i helgen med. Inte lika jävlig som förra kursen dock, ska välja två kända kvinnor i USA och jämföra dem med två kända svenska kvinnor. Tänkte välja Michelle Obama och Gudrun Schyman som första, något tips på andra intressanta kvinnor att jämföra?
 
Nu blir det disk!! Krammmmm
 
 
Såhär har våra sms-konversationer sett ut
 
 
Såhär känner jag inför att göra disk. 

Ny tatuering!!

Publicerad 2014-07-08 01:42:00 i Allmänt,

.....SKOJA 
 
Nej tatuering blev det inte, en massa sol och bad och tivolibesök blev det istället. Vi kom ner runt 8 på torsdagen, då vankades det grillad kyckling med sallad. Joannes syskon var där med deras respektive plus barn. Har blivit så fruktansvärt bortskämd denna helg, megafrukostar, goda middagar och gott vin. Ronja tyckte det var som att bo på hotell och det håller jag helt med om. Vaknade upp på fredagen i halv storm, blev pannkaksfrukost och sedan åkte vi in till Atlantic City för lite regnshopping. Klarnade upp mot kvällen så det blev BBQ med familjen och sedan begav vi oss ut på en promenad. 
 
Lördagsmorgonen väckte oss med strålande solsken så det blev en dag på stranden och några dopp i det iskalla havet. Kvällen kom och de hade flyttat fram 4th of July fyrverkerierna till lördagen pga regnet i fredag. så vi käkade pasta med rödvin (jaaaa jag har börjat gilla rödvin, VEM ÄR JAG) och kollade fyrverkerier. Sedan åkte jag och Ronny till Ocean Citys boardwalk och gick på tivoli, löjligt kul. Kom hem vid midnatt och kollade på The Green Mile.
 
Söndagen bjöd också på solsken, då lagades det voffelfrukost, rullade sedan ner till rummet. Vi hade lite dåligt samvete efter allt ätande så vi drog ut på en lång löprunda, vi sprang till boardwalken och när vi kom fram var vi (mest jag) helt slut då det var 35 grader ute också och vatten tog vi inte med oss så jag satte mig ner lite för det börja snurra till i huvudet på mig, då kommer sötaste gubben fram och ger mig hans vattenflaska då han tyckte att det såg ut som att jag behövde den haha. Sen går han in och köper en till vattenflaska till mig och Ronny, SÅ SÖT. Människor<3 
 
När vi kom hem igen gick vi till stranden och la oss vid Todd och barnen och byggde sandslott. Sen gick vi tillbaka till huset och lekte i poolen, på kvällen bjöds det på pizza och sen åknte jag och Ronny hem. Vi hamnade i en del trafik men satte på massa gamla godingar och vevade ner rutorna så det var inte så jobbigt ändå. 
 
Jävel vad långt detta blev, och då skriver jag alltid allt från mobilen med, FÖRSTÅR NI VAD JAG GÖR FÖR ER SKULL. 
 
Nu ska jag käka middag, PÖSS. Hoppas ni hade en bra helg. 
 
Här kommer en drös med bilder!!
 
Amerikansk frukost någon??
Atlantic City baby
Vårt beach house är det i mitten med flaggor hängandes på balkongerna. 
Vi blev uttråkade och spådde varandra, ca 10 år sen man gjorde det. 
Kristi fyllde 39!!
Vi tycker det är kul på tivoli. 
Mina pluttar och jag för 2h sen, ska jag lämna er om en månad???
 

Beach house coming up!!

Publicerad 2014-07-03 22:24:38 i Allmänt,

Hejhopp!
 
Torsdageftermiddag och jag har redan tagit helg *hör ljudet av en öppnad öl*. Imorgon är det 4th of July, Amerikas största holiday. Det firar jag och Ronja genom att följa med min värdfamilj till deras beach house. Vilket ligger ca 20 min från Atlantic City så vi kommer spendera en del tid där. Kanske en till tatuering? Vem vet, den som lever får se. 
 
Jag ska snart hoppa i duschen och packa det sista, sen hämtar jag upp Ronja vid sex och tutar vidare mot le Shore. Är feting taggad!! 
 
Ha en trevlig helg, kan nog bli en uppdatering i helgen, hare gött hajjjj. 
 
 

Glömde att berätta

Publicerad 2014-07-02 02:08:00 i Allmänt,

Se vad de har gjort med min lille mupp???? 
 
Men han är lika go och mysig ändå så det gör la INGET, men hans hår var ju hans grej!!!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela