Beach house eller inte

Publicerad 2013-08-31 02:50:00 i Allmänt,

Sjukt hur man särskriver allt här i USA, en tycker ju att beach house borde sitta ihop. JAJA, jag har ett problem. Om jag ska med till the beach house eller inte, blir inte NY ikväll för tyskarna ville inte det, och de skulle nog inte på collagefest imorgon eftersom de skulle på festivalen på söndag. Festivalen på söndag verkar fet, typ miguel (josse!!!!) calvin harris osv. Bara det att det kostar 100 dollar, vilket är 700 krutz. Och så mycket gillar jag inte housemusik. Tanken var att åker jag med till beach houset skulle jag hänga med Michaela (tjej från orientation) men det visade sig att hon bor längre från beach houset än från New Hope. Så det suger. AAAAAAH JAG VET INTEEEEEE.
 
Fortsättning följer....

VMA

Publicerad 2013-08-30 23:50:00 i Allmänt,

För övrigt, har ni sett Miley Cyrus uppträdande på MTV VMA i veckan? HAHAHAHAHA vad FAN håller flickan på med? Undra hur drogad hon var. Hoppas på riktigt till gud att hon var drogad. Hennes lilla tungshow hon körde, VA? Robin Thicke är ju lika vidrig han som ställer upp på det. 
 
Han är alltså 36 och hon är 22.
 
Förlåt men kolla in det här: http://www.mtv.com/news/articles/1713017/miley-cyrus-robin-thicke-vma-twerk.jhtml
 
Ni gamlingar som läser, detta är hon som spelade Hannah Montana, barnskådis på disney channel som nu står på scen och juckar mot en skumhandske. Mmmm sicken förebild.

Six flags

Publicerad 2013-08-30 15:57:00 i Allmänt,

Igår var en kul dag. Jag somnade om efter jag hade vinkat av barnen, typ det bästa jag gjort. Sen bestämde jag mig för att åka till the mall och shoppa lite, precis när jag kom dit så ringde Britt (tysk) och frågade om jag ville följa med six flags. Six what? Sa jag. Visade sig vara en stor nöjespark, och klart jag inte säger nej till det så hon plockade upp mig vid mallet och så åkte vi till six flags som låg 45 min ifrån och mötte upp hennes killkompis Mike. Det sög dock att vi inte var där förrens vid 18 och de stängde 21 och det kostade 500 spänn att gå in. MEN har man inga vänner så får man offra sig lite. Kul hade jag i alla fall, de hade så sjuka berg och dalbanor. Superman, batman, iron man osv... Såååååå roliga!!! Det roligaste var ju att jag inte hade någon aning om var kamerorna var vilket man vet på Liseberg, så man kunde liksom inte göra sig till på fotona, well helluuuuu säzzey lady. Mötte även upp två tyskor till mot slutet av kvällen. Allt som allt 4/5 toasters. 
 
Nu ska jag träna!!
 
 
 

Ledig!!!

Publicerad 2013-08-29 15:17:39 i Allmänt,

Precis vinkat av barnen till mormorn och morfarn, de ska ha dem tors-mån, vilket betyder LEDIGHET för Hanna. Dock skulle de till någon motsvarighet av Liseberg och Zoo, så är lite ledsen över att jag inte följde med. Men är hittills såhär exalterad över min ledighet.
 
 

Dunkin donuts

Publicerad 2013-08-29 04:06:00 i Allmänt,

Vi åkte till "downtown" jag och kidzzzen (där jag berättade om hur mysigt det är) nu var det inte mörkt så då syntes inte alla ljusslingor (vilket höjer mysfaktorn cirkus mycket) utan det var dagsljus och regn så det ser väl inte så mysigt ut på bilderna men det känns som om man är i ett dockhus, allt känns väldigt litet och gulligt. 
 
Vi skulle äta frozen yoghurt men det var stängt..
... så vi gick till dunkin donuts istället och åt munchkins. 
Natie gillade det!!
Sen gick vi och matade fåglar.
Kollade lite "vattenfall"
 
För övrigt, filmen jag kollade på (the impossible), handlade om tsunamin i Thailand. KOLLA INTE PÅ DEN, lipade från början till slut. FAN ta dig Josse som rekommenderade den till mig. 
 
 

HEJHOPP

Publicerad 2013-08-28 18:29:00 i Allmänt,

Onsdag idag, tiden börjar gå fort, tyckte den gick långsamt innan. Idag regnar det, vilket är ganska skönt för jag har bränt mig, trots att jag smörjt in mig. SKOJA smörjde inte alls inte mig. Fan det var ju det jag skulle köpa. Igår i alla fall så hade barnen playdate med grannhuset (som är ännu större än vårt), de är ungefär i samma ålder som Sarah och Nate så de lekte bra. Killarna var här och tjejerna var hos grannarna som består av två daddys. Väldigt trevliga män med väldigt intressant konst hängandes i huset. Inte mer om det, sen vid åtta åkte jag till gymmet och tränade en snabbis, mötte även upp två tyska tjejer som har bott här i snart ett år, en av dem skulle förlänga och den andra åker hem i december. De var jättetrevliga och bjöd med mig till NY på fredag för utgång, collageparty på lördag och festival i Philly på söndag. Eeeeeh HEJ HELG. Följer alltså inte med min familj till the beach house i helgen. Idag åkte jag till gymmet igen efter jag lämnat barnen, testade en spännande maskin idag, det är som ett löparband fast det är en trappa man går i hela tiden. Kan nog ha varit det jobbigaste jag varit med om. Kör väl 25 min tänkte jag. HAHA 10 min och jag kunde inte andas. Körde ett armpass sen så nu kan jag med säkerhet inte lyfta mina armar. 
 
Nu ska jag burra upp mig med en kopp tè och kolla på film innan jag hämtar barnen. Nedan bjuder jag på roligaste bilderna hittills. 
 
Var även och handlade efter träningen, så såhär kan en matvagn i USA se ut. mmmm spännande.
Voilaaaaaaa!!!
 

ESTLAND

Publicerad 2013-08-27 23:13:05 i Allmänt,

Menade självklart Estland, man säger Estonia på engelska och därför blidde det lite fel. Tack pappa för din anmärkning. 

Bara text

Publicerad 2013-08-27 15:56:00 i Allmänt,

Har tyvärr inga bilder att erbjuda så det får bli text. Var ju som sagt på cluster meeting igår, skulle hämtat tyskan men hon smsade och sa att hon inte kunde följa med mig för Janet (vår community counsler) skulle komma och hämta henne för att något hade hänt. Så jag körde till Janet (vågade ej köra själv till stället vi skulle träffas) så att jag och Michelle (tyskan) kunde köra bakom henne. Fick då höra vad som hade hänt, och fy vad jag tycker synd om henne, sjuk jävla familj. Hon ska nu bo hos Janet och har precis gått in i rematch, KUL för hon var fett trevlig men kommer antagligen hamna någon helt annanstans. När vi kom till mallet vi skulle träffas i så gick jag och Michelle och kollade i lite affärer, råkade komma hem med en till victoria secret påse heheh. Sen träffade vi alla andra au pairer, var inte så många för några var på semester. Träffade 3 tjejer som bodde i New Hope, en från Brasilien och två från Italien, vi bytte nummer och skulle nog ses i veckan. 
 
SJUKASTE grejen dock, det var en tjej från Estonien vilket är väldigt sällsynt att man är ifrån som au pair som var på mötet. Hon berättade att hon hade varit utbytesstudent i Sverige (av alla länder??) i 4 månader och sen berättade jag att jag var från Sverige (alla fick presentera sig själva) och att jag bodde i en stad som heter Borås. Ni tror inte att den tjejen var utbytesstudent I BORÅS??? Hur jävla liten är inte världen? Att jag ska träffa en tjej från Estonien i USA, i Pennsylvania, som har bott i min hemstad? sjuktsjuktsjuktSJUKT. Kände även igen henne, måste ha träffat henne ute eller något. 
 
Nu är jag hemma en snabbis för lite tvätt, sen blir det poolen. Har sånn jävulsk träningsvärk idag, kunde inte ens ta upp armarna på ratten så jag väntar med träningen tills ikväll.
 
HAREGÖTT HEJ

Klagar inte!!!

Publicerad 2013-08-26 19:06:51 i Allmänt,

Såhär kommer hela min vecka se ut, känns verkligen som att man är utomlands. Åh vad jag trivs här!!!
 

Måndag

Publicerad 2013-08-26 17:41:00 i Allmänt,

Happ, back to reality. Hanna valde att dra sig lite extra i sängen idag och just idag valde barnen att vara extra retsamma vid frukosten, satt och skrattade och pratade istället för att äta så det blev lite bråttom, fick skippa tandborstningen hehe. Har precist käkat upp min lunch, blev kyckling med sallad och lite pasta mmmmmmmmmmmmmm sa GATT. Var och tränade efter jag lämnade barnen och nu ska jag tillbaka för att steka vid poolen. Ikväll ska jag på ett cluster meeting, det är min communtiy counsler som har bjudit in alla oss tjejer som är i samma cluster (nej det är inget kloster som i nunn-kloster). Vi skulle till något starbuckscafè som är typ 30 min härifrån, har ingen aning vart det ligger så hoppas GPS:en hjälper oss. Japp OSS, ska hämta upp en ny tyska (jag är inte längre den nya tjejen) innan så "we can get lost together" som hon så fint sa. Gonna make som friendsssssssss.
 
Roligare än såhär blir det inte sörrni. 
 
PÖSS

Phillies

Publicerad 2013-08-26 00:55:00 i Allmänt,

Har haft en grym dag i Philly igen, denna dagen med baseball. Var lika varmt, om inte varmare idag, det rann på riktigt nedför min rygg och stackars Natie var helt dyngsur av svett. Laget vi hejade på heter Phillies (Philadelphias lag) och de vann. Det har tydligen inte gått så bra för dem i år och denna matchen var bland de sista så de spelade matchen mer bara för att så det var inte jättemycket spänning men sjukt kul att se. Deras maskot var hur rolig som helst, han kallas för Phillie Phanatic och Nate ballade ur när han fick syn på honom. I slutet när maskoten gick igenom publiken för att "gå hem" så gick jag och Natie dit han skulle gå förbi och Natie fick världens kram OCH puss av maskoten. Så han kan nu dö lycklig. 
 
Hade bra platser, nionde raden!!

Phillie Phanatic!!!
Såhär ställde sig Natie varje gång Phillies tog poäng och skrek det högsta han kunde hahah.
mmmm snygg... Men måste visa min (svindyra) keps jag köpte, fick en rosa av familjen men måste ju ha en med Phillies färger.
 

Philly

Publicerad 2013-08-25 00:55:33 i Allmänt,

Pjuuuuh, vilken dag. För det första var det 65 grader ute idag, kunde ej jobba med det. Vi rullade iväg till Philly vid 12-tiden vilket betydde sovmorgon för mig så jävla skönt, har liksom gått upp 6.30 i 2 veckor nu. Jag slänger ut bilder och skriver under dem istället.
 
Jag, Natie, Sarah och Todd under LOVE-statyn.
Jag och Natie hängde lite med Rocky.
Det här var faktiskt ett litet moment för mig, detta är trapporna som Rocky springer uppför i första filmen. Rockyfan som jag är var det kul att se, som ni ser. Tänk bort mitt flinthuvud bara.
Toppen av trapporna ligger det ett konstmuseum som vi gick in i i typ 20 min. 
Min första (och inte sista) frozen yoghurt, blir inge med en "nyttig" frozen yoghurt med bär och fnatt, här östes det på med choklad. 
 
Fick sådant frukstansvärt skavsår av mina vans och vi gick ganska mycket så i slutet när Todd skulle visa mig södra delen av Philadelphia (som var hur coolt som helst) satt vi i bilen och körde runt, Natie hade även somnat. Men jag lär vara i Philly typ 100 gånger till på detta året så det gjorde inte så mycket.
 
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, ska kanske möta upp en tyska, får se! Nu snart sitter väl alla hemma på campino och fyllekäkar, ÄT ÅT MIG MED!!!!
 
 

shoppingshoppingshoooopping

Publicerad 2013-08-23 20:27:26 i Allmänt,

Behöver inte shoppa mer i USA för har nu shoppat för ett år. Okej nej verkligen inte. Men efter jag kört barnen gjorde jag ett nytt försök att hitta "the mall" and so I did. Dock öppnade de klockan 10 och jag var där 9.30 så hängde i bilen lite hehe. Började min tur på forever 21, vilket är en affär man kan hänga i en hel dag. Blev tre tröjor och lite smycken. Sen gick jag in i en skoaffär full med vans och converse, tanken var att jag bara skulle kolla men de var så trevliga där inne plus att vansen jag köpte kostade 350 pix så blev ett bar sådana. Sen skulle jag gå till bilen, men RÅKADE gå förbi victoria secret, och O MAJ GAD vad med prylar. Deras kläder kan dock vara det fulaste. Blev lite underkläder och bodysplash/lotion/spray, de hade cirkus 200 olika dofter så slutade med att jag tog tre helt olika dofter. Sen höll jag på att dö av hunger så begav mig hem, käkade och kollar nu på Jerry Springer, att det ens fortfarande finns? Trodde det var från 80-talet typ, gott om idioter har de i alla fall i USA. Nu ska jag hämta kidzzennnn. 
 
Trevlig helg!!
 
hej världens bästa tröja.
 

Rainbow what??

Publicerad 2013-08-23 01:37:44 i Allmänt,

Idag har det verkligen ÖSregnat, kändes som om hela huset skulle gå sönder. Har även åskat. Sen blev det dock sol, och när solen kommer fram är det serri 45 grader. Efter jag hämtat barnen så lekte vi lite nere i källaren och sen hade lite snack. Sarah tog sedan fram några slags gummibandgrejer man gjorde armband av, kallades för rainbow någonting. Vi kollade upp på youtube hur man gjorde och kom en ganska bra bit, tills jag upptäckte att vi hade missat ett gummiband och missar man ett måste man göra om allt. Sarah fick utbrottet of doom, på riktigt hon ballade ur. Stog och stampade i golvet, skrek, grät, kastade grejer och jag sitter där och försöker mer "calm down, it's not the end of the world, I'm gonna help you" nej nej då var det tydligen MITT fel. JAG???? Lackade lite men tog mig samman och började om. Sen kom Joannes syster med hennes dotter som kan vara den sötaste i världen, 1,5 år med världens krulligaste hår. Lite räddare i nöden för då lugnade sig Sarah. Jag gör om allt och är precis i slutet, har gjort EXAKT som videon visar, men när jag väl ska ta av armbandet faller allt samman. Visar dock inte detta för Sarah utan la undan det precis när Joanne kom hem och hon har ej hittat dem. hehhhe. Nu är det dags för käk!!!
 
HEJ PILL
 

En vecka

Publicerad 2013-08-22 17:41:00 i Allmänt,

En vecka har jag idag varit hos min hostfamily, har gått fort fast ändå inte. Jag trivs bra i familjen, de är ganska lätta persoener allihoppa så vi går ihop bra. Sarah kan ge mig lite hard time ibland dock men antar att de är så nu i början. Efter jag lämnade barnen imorse jag gick direkt till gymmet och tränade, ägaren kom fram och frågade vad jag tyckte om gymmet. Han introducerade mig även för en personlig tränare (kan ha varit den största muskelknutten jag sett), man får tydligen någon gratislektion när man precis börjat men jag kände NJA. Vi får väl se. Regnar tyvärr idag så det blev inget poolhäng, ändå är det så jäääävla varmt ute, 27 grader var det imorse. Hur är vädret hemma?
 
Nu ska jag laga lite lurre och sen tvätta. Ska för övrigt till Philadelphia på lördag med Todd och barnen, och på söndag ska vi på baseballmatch, har alltid velat gå på det så är sjukt taggad!! Phillies heter laget vi hejar på, fick en baseballkeps av dem när jag kom så den ska jag ha på mig, hehe.
 
Ska ta kort på mitt rum sen så ni får bilder senare!!
 
Ciao bellaaaaa

We can dance all night to the best song ever

Publicerad 2013-08-22 03:11:00 i Allmänt,

Ja det är den låten som går på repeat i bilen här varje dag med barnen. One direction <3 har för övrigt drömt om Harry i 3 dagar, borde ändå betyda något??? Är ju liksom i samma land nu.
 
ANNARS DÅ, jo idag var ni fan 59 pers som tittade in här, ofta jag ens känner 59 personer. 
 
Innan jag hämtade barnen var jag på gymmet och tränade, Sarahs camp är i samma hus och Naties skola är gatan mitt emot så det är väldigt smart. Körde lite freebasat. Gick vilse cirkus 10 gånger med. Träffade en kille som förra au pairen tydligen hängde en del med, så har alltså haft mitt första sociala umgänge här i Pennsylvania!! I typ 4 minuter. Eftet jag hämtat barnen åkte vi hem och städade källaren, eller försökte i alla fall. De har en källare FULL med leksaker, kan vara det sjukaste jag sett. Varför hade inte jag det när jag var liten mor och far?? Efter det åkte vi till NAC igen och badade, åt även middag där. Känner mig så fruktansvärd mammig. Var liksom en annan mamma som tyckte "min son var väldigt söt" jo men man tackar.
 
Här är asdåliga mobilsmygbilder men ni får ett hum om hur stort det är.
 
Ja men varför INTE sätta ihop 9 televisioner.
Här ser ni "the adult-pool" som Hanna planerar på att hänga i imorgon. 
 
Bästa med USA är att de ligger mycket längre fram med alla TV-serier, kollar på modern family och barnen är typ tonåringar?? Gloria är gravid??? Cameron är smal??
 
Oops sorry for spoiling.
 
GODNATT
 

Badbadbadbaaaad

Publicerad 2013-08-21 03:02:14 i Allmänt,

Går mot ljusare tider. Jo men det får en väl säga, igår var jag lite depp, men inte idag. Fixade frulle och väckte barnen i vanlig ordning, efter jag kört dem till camp och skola tänkte jag att varför ej åka till "the mall" (man går tydligen bara till malls här) visste dock inte vägen men det var ett mall inskrivet i GPS:en så chansade på den. SKULLE JAG INTE GJORT, nej jag åkte runt i cirklar i 20 min och när jag väl hittade var det inget mall utan var typ fyra olika affärer. Kom hem med två ljus och två ramar. Ville liksom shoppa. Men men, har ju 356 dagar att göra det på. Efter det tvättade jag, mest mina grejer men några av barnens, råka krympa Sarahs enda gymnastikdräkt. Ska bli kul att berätta det för henne imorgon bitti. Pratade även lite med förra au pairen, hon skulle hooka upp mig med några av hennes vänner som fortfarande är au pairer här så det känns bra. Efter jag hämtat barnen åkte vi hem, Sarah läste bok (läxa) och jag kirrade lite snacks (chips) och sen åkte vi til NAC, det är där gymmet är och alla pooler. Så vi åkte och poolade lite. Jag hade nog roligare än barnen hehehhe. Älskar att bada.
 
Nu ska jag äta ben & jerry, ny smak, hur god som helst. Ska lätt ha gått igenom alla smaker innan jag åker hem.
 
Såhär ser det ut!!
Här fick jag mest hänga för Natie ville inte gå någon annanstans, men det var kul ändå, hade vattenkrig med alla barn.
En del av gymmet ser ni här.
 
 

Kväll

Publicerad 2013-08-20 04:27:07 i Allmänt,

Dagen gick bra, var ute och gick en timme, det är väldigt fint och lantligt här så det är skönt att bara strosa runt. Måste åka ner till "stan" snart där vi åt på restuarang första kvällen för det var så sjukt fint där, vill ta kort och visa er. Efter jag hämtat Sarah och Nate så lästa vi lite bok sen åt vi snacks, vilket är typ chips. Efter det var vi ute i trädgården och lekte, trädgården är cirkus som hela sandared, alla har så jävla stora trädgårdar, är som en hel nationalpark. Inga staket heller så man vet inte riktigt vart den börjar och slutar. Sen åkte barnen, jag och Todd till affären så att jag fick plocka ut lite grejer jag ville ha, sen när vi kom hem lagades det kyckling med quinoa, tomat och mozzarella. Efter det tog jag ett bad (tände lilla ljuset farmor) och blev känslomässig och börja tänka på alla där hemma. Första veckorna kommer vara tuffa det vet jag, hade så kul på orentation så jämför typ allt med det. Jag får på riktigt gå fram till varenda ung människa jag ser och bara "HEJ vill du bli min kompis?". Japp, får bli mission för veckan. 
 
 

Första jobbdagen

Publicerad 2013-08-19 15:59:00 i Allmänt,

Har jag idag, var ganska nervös inför detta eftersom jag bara fick en snabbvisning i fredags men nu har jag precis lämnat av Sarah och Nate på camp och skola, gav dem frukost och hjälpte till med påklädning osv. Nu är jag ledig fram till halv tre typish, så ja eftersom jag inte har några vänner här än vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tänkte gå till gymmet men Joanne måste skicka iväg ett mejl till ägaren först innan jag kan börja träna så jag tar mig nog ut på en löprunda in tha neighborhoood. Nu tänkte jag kolla på film dock. 
 
haregötthej

New Jersey

Publicerad 2013-08-19 04:46:00 i Allmänt,

Var ju som sagt i självaste New Jersey i helgen (ingen syn av Pauly D och Snooki dock). Vi var i Joannes föräldrars "lilla" beachhouse, var alltså tre våningar med typ 100 rum. Hela släkten var väldigt gulliga och väldigt amerikanska. När vi kom dit på fredagskvällen åt vi pizza, cirkus den godaste jag har ätit och bara satt och pratade. På lördagen var det självaste bbqpartyt så vi började laga middag eller vi, de gjorde, jag fick dock mäta upp allt vi skulle ha till kycklingmarinaden, och detta var inte deciliter och centiliter untan nu snackar vi tablespoon, cups, teaspoon osv, fattade alltså ingenting så slutade med att Mama (ja man kallar mormorn för mama, askul) fick säga exakt hur jag skulle mäta. Det var jättefint väder ute så jag och Sarah hoppade i poolen, sen började folket rulla in, var mest äldre människor men några fler barn. Lunchen var bara "lite snacks", öh svar nej det var hur mycket mat som helst och DE HADE EN ICESLUSHMASKIN, höll på att dö, vem HAR DET. Asgott var det i alla fall. Efter det chillade man lite och badade, jag och Sarah hade simtävlingar och jag har lite svårt med att låta någon vinna, vill liksom gärna vinna hela tiden, men jag försöker. Även fast jag är bättre. På allt. Senare var den riktiga bbqfesten igång och då bjöds det på kyckling (marinad made by Hanna), annat seriöst kött, en massa frukt (amanda du hade dött, där snackar vi fruktsallad), potäter och lite annat. Hanna hamnar i matkoma och kan ej röra sig, nej då kommer LILLA tårtan fram. Ja jag låter bilderna tala för sig själva, har inte frågat om jag får lägga upp bilder på barnen än, har inte tagit mig till mod så blir inte så roliga bilder.
 
Hoppas ni nanar gott i Sveariket!!
 
Utsikt från huset
Iceslush!! (Hanna fick dock ta av "barnslushen" pga alkohol i de andra två smakerna, KUL)
Nate lekte lite med kameran
Några som gifte sig på stranden!
 

Beachhouse

Publicerad 2013-08-18 21:03:39 i Allmänt,

hejhallåtjatjena
 
Är fortfarande i New Jersey, vi ska nog åka hem snart. Huset vi är i är tre våningar och när jag kom hit sa Joanne "you can just put your stuffs in the elivator" eli what??? Ja de har alltså en hiss i huset. Huset som de inte ens bor i. En iceslushmaskin har de med. Men jag skriver mer och lägger upp bilder när jag kommer "hem". Sjukt att det är mitt hem. Och Lisa, jag måste kolla med föräldrarna ifall jag får lägga ut bilder på barnen, oftast får man inte det men ska kolla läget!! 
 
Utsikten från huset
 

Bilder

Publicerad 2013-08-16 23:28:49 i Allmänt,

Lite bilder från sista dagen med världens bästa tjejer.
 
This is YOLO
 
Att lyssna på "here in the New Yoooork (från Sex and the City) och se detta utanför tågfönstret var ganska awesome.
 
 

Hostfamily

Publicerad 2013-08-16 23:19:02 i Allmänt,

OBS: Mycket text
 
HAJ
 
Jag överlevde tågresan!!!
 
När jag kom fram såg jag en stor skylt "Welcome Hanna" som Sarah och Nate står och håller i, så jävulskt söta. Var lite orolig för om jag skulle köra på handslag eller kram, jag är ju mer the hug kind of gal så I went straight to it. Sen åkte vi till Pennsylvania (jag gick av i Trenton, NJ) och åt middag på en jättesöt restuarang. Sara och Nate var verkligen inte blyga vilket jag trodde de skulle vara i början men jag tror Nate sa "Hanna can I tell you something? Hanna can I ask you something?" cirkus 56 gånger så jag hade mest svårt att hinna svara på allt, men de är verkligen hur söta som helst. Efter middagen åkte vi hem och jag gav dem deras presenter och de blev jätteglada (farmor jag valde att ge vantarna direkt för visste inte om vi skulle åka på skidresan innan eller efter jul, de tyckte de var hur fina som helst och att de aldrig skulle tro att någon hade gjort dem). Även jag fick presenter, fick två väskor, smågrejer som body lotion, schampoo, mysstrumpor, tandborste, paraply, en keps osv, sen fick jag även en iPhone 5, massa presentkort på olika affärer och restuaranger så aa jag har det ganska bra jag. Svårt att visa all sin uppskattning dock, sa väl tack 20 gånger hehe. 
 
Idag har jag kört bil för första gången i USA, jag och Joanne (hostmom) lämnade Sarah på camp och Nate på pree-scool, sen gick vi in till gymmet (Sarahs camp är i samma hus) och det kan nog ha varit det STÖRSTA gymmet jag har sett, väldigt amerikanskt, exakt som på alla träningsfilmer man sett. Glasdörrar till alla olika rum, det fanns spinning (mamma du skulle blivit helt sold så sjukt stor sal), olika rum med yoga, zumpa, pilates och andra träningsformer. Sen hade det ett vanligt gym men där hängde tydligen de "gamla", fanns ett mer ungdomligt där nere, och DÄR mina vänner kan ha varit det största gymmet jag varit med om, var boxningsgrejer och typ 20 crosstraingers, 20 löpband och massa maskiner och sen kom vi till poolområdet, visst vet ni, det finns både utomhuspoolområde och inomhus, jättefin barnpool med massa roliga grejer, förra au pairen brukade vara där ofta med barnen, världens vattenrutschkana och sen fanns det en vuxenpool som man sjävklart var tvungen att vara 21 för MEN Hanna snicksnackade lite med ägaren och kirrade in sig på poolområdet. Sen åkte vi till the mall för att inhandla bikini, för nu ska vi åka till the beachhouse sörrni, i New Jersey. Det är Joannes föräldrars hus, de ska ha någon barbequefest imorgon med typ alla släktingar så den nervositeten. Nu sitter Sarah och Nate framför mig och spelar på min mobil och trycker på hundra knappar så got to gooo!!!
 
PÖSS

WI-FI

Publicerad 2013-08-15 23:24:36 i Allmänt,

Jag har wi-fi, jag har choklad och jag har skvaller. Kan liksom inte gå dåligt.
 

Tågstation

Publicerad 2013-08-15 22:27:01 i Allmänt,

Helluuu!!
 
Sitter på tågstationen nu och väntar på mitt tåg (ensam) som ska ta mig till min hostfamily. Är så JÄVLA nervös. Var jättetråkigt att säga hejdå till tjejerna, en kommer jag antagligen hänga med i fortsättningen men de andra bor feting långt bort. Nu kom tåget upp på tavlan, got to go!! Skriver när jag landat hos familjen.
 
pusspusspuss

KRIG

Publicerad 2013-08-15 01:51:00 i Allmänt,

Ja det är vad det är just nu, allt började med att Micaela kletar cheescake i mitt ansikte. Jag torkar då av det på Idas kavaj, och sedan kletar Ida en hel näve på mina byxor och ansikte = Hanna drar ducken och ligger ner på golvet på RESTUARANGEN. Jag tror inte ni förstår vilka blickar vi svenskar får, men ärligt så är det bara vi som är roliga (tycker vi heheh) men ni ska se de andra au pairerna. Det är mönstrade leggings med trasiga sneakers, orört hår och en au pair in america tshirt vi har fått (som jag sover i). Finner ej ord. Finns en tjej som har bästa tshirten dock där det står "Team Sheldon" med big bang theory loggan på, så jävla rolig. I ALLA FALL, jag och Micaela gick då och hämtade vatten och jagade Ida genom hela hotellet. Kommer fram till hennes rum och bokstavligen kastar vatten i ansiktet på henne plus lite i hennes resväska, bara för att. Så nu har jag en mindre kompis här.
 
Idag har det annars varit en ganska seg dag, haft föreläsning sen åtta på morgonen och slutade nu precis, 18.30. Har försökt packat ner det sista i min resväska då vi lämnar hotellet imorgon för att åka till våra hostfamilys. Känns bajstråkigt för har haft det så roligt här, men en awesome människa som jag är kommer jag antagligen ha det roligt överallt. 
 
Nu inväntar jag Micaela och egentligen Ida men har en stark känsla av att hon inte kommer dyka upp, isnf med typ bajs i handen som hon sedan kommer kladda ner mig med. Vi ska träna och sedan simma, tror inte ni förstår hur goda efterrätter detta hotellet har, tror inte ni förstår hur mycket vi äter här. Maten är även hur god som helst. Så av de 4000 kalorierna jag har tryckt i mig tänkte jag därför gå att förbränna 200 av dem.
 
Last night!!
Såhär kul har jag på föreläsningarna.
ORSA 19!!!!
Såhär ledsna är vi när vi får biljetterna till våra hostfamilys, inge mer Idahoeeee.
 
 
 

Bra dag!!!!

Publicerad 2013-08-14 05:54:32 i Allmänt,

OBS: Varnar för mycket text och mycket bilder.
 
Okej, jag ÄLSKAR New York. Vilken stad, kommer aldrig tröttna på den. Men tillbaka till det senare. Det har kommer några fler svenskar hit så nu är vi ett gäng på 5 tjejer, de är hur sköna som helst men tyvärr ska alla åt helt olika håll, en ska dock till New Jersey, vilket är typ 1,5 timme från mig plus att min hostfamily har hus där så de är där ofta på helgerna. Igårkväll drack jag och Ida lite vin med Kate (tysk) och Angelina (fransk) eller jag och Ida drack och de kollade på, de ville ej ha. Det var väldigt mysigt faktiskt, såg en massa eldflugor och fick höra lite om tysk och fransk kultur (okej sa jag ens det där?). Idag har vi i alla fall haft föreläsning hela dagen av ytterligare en väldigt rolig kvinna, hon berättade mycket om säkerhet, vad som är lagligt att göra som au pair och vad som inte är lagligt osv. Totalt 8 timmar var vi på föreläsning, sen bar det av till New York Citeeeeeyyyyy. Lite tråkigt var det dock att vi mest fick hoppa av bussen, kolla på grejer och sen hoppa på igen för att åka till nästa destination. Men först åkte vi till Rockefeller Center, hängde lite där, sen Time Square och sedan fick vi se frihetsgudinnan från välidgt långt håll. Det var väldigt häftigt att se och jag kan inte vänta tills jag får komma tillbaka dit igen. Vi var hemma vid 22 ungefär och då hoppade jag, Ida och Micaela i poolen och simmade lite, sedan bastade och nu sitter jag här. Har inte känt av någon jetlag alls så det är skönt och som jag känner nu vill jag aldrig åka hem. Det beror nog dock på att svenskarna är så sköna att hänga med, allt det kan ju ändra sig när jag väl kommer till familjen. Men är skittaggad för att träffa familjen, har mejlat lite med mamman och de är hur gulliga som helst "I've tried to make the house more peanutfree for your arrival" SÖT!
 
Här får ni ett bildregn, ÅH NEW YORK!! Tänk detta på vintern med, med all julpynt. ååååh.
 
SWEDEN!!!
Säger ju det, barn ÄLSKAR mig.
Har redan blivit alldeles för bekväm med dessa tjejer. 
Taking a cab
Alltså JA jag hittade en YOLO-keps och JA jag köpte den (vet Amanda, Josse och Mikaela att ni älskar mig just nu)
och JA det står YOLO på undersidan, och vet ni var det står på bakre sidan? "This is my motto" <3<3<3<3
 
Nu ska jag söva, ska upp ännu tidigare (vi får knappt 5 timmars sömn per natt) för Orsa (tjej från Orsa) fyller år imorgon så vi ska dundra in på rummet och sjunga jag må hon leva med en liten cupcake.
 
/Er master
 
 
 
 

Dag 1

Publicerad 2013-08-13 01:58:00 i Allmänt,

hejheeeeej
 
Ja vad har jag gjort idag då. Jo jag har varit på körkursen jag berättade om innan, var en väldigt rolig kvinna som höll i kursen så det var faktiskt ganska roligt. Hade några tävlingar på slutet och SÅKLART ställer Hanna upp som representant för sweden, och.....*trumvirvlar* VINNER. Visst vet ni, kunde bygga ett torn med amerikanska collagemuggar snabbast. Kallas för skills. 
 
Efter det gick jag och Ida och bytte om för att vi skulle träna och simma, och vaaaaaad har hanna glömt? Jo bikini och träningsbyxor. Höll på att börja gråta. Men fick låna "träningsshorts" svar nej det var hotpants (JA HOTPANTS) och ni som känner mig vet att jag ej kan jobba med det, men yolo kände jag och tog på mig dem och så gick vi ner och tränade på gymmet en timme, skippade simningen och gick ut och powerwalkade 7 km istället. Köpte vin gjorde vi med, eller Ida gjorde hehe. Så det ska jag göra nu, käka chips och dricka vin.
 
Här får ni lite bilder från flygresan!
 
 
 
Ja vi drack baileys.
 
Vänta på två franska au pairer i en timme tyckte inte Ida var roligt.
 
Hotellrummet, Hanna nappade åt sig ena sängen medan fransyskan fick sova på tältsäng mo-h-a-h-a
 
 
 

NYC

Publicerad 2013-08-12 14:28:09 i Allmänt,

I'm in NYC now!! Because I'm going to live in America I was thinking that I'm going to write on english also, so this is the first post on the blog on english.
 
HAHAHHA, eller inte.
 
Nu är jag framme på hotellet i New York, flygresan var lång men gick bra. Åkte med en tjej så det var skönt att inte vara ensam, speciellt efter att jag sagt hejdå till mor och far och började storlipa. Vi mellanlandade i Frankfurt och fick hänga där i 5 timmar, sen 9 timmars flygning till NY med på riktigt STÖRSTA flygplanet jag har sett. Hann kolla på två filmer, en av dem hette Epic, en animerad film som kan ha varit den roligaste, där av mitt asgarv på planet emellanåt. När vi kom fram till flygplatsen i NY så hämtade en tjej upp oss och sedan hämtade vi några andra au pairer och sedan åkte vi till hotellet. Var framme ett på natten (sju på morgonen svensk tid) så hade varit vaken i typish 26 timmar. Fick tyvärr inte bo med Ida (tjejen jag åkte med) utan bor med en tyska och en fransyska, kan diskutera stämningen när jag var tvungen att väcka dem pga kom inte in i rummet. KUL.
 
För övrigt, det första jag sa när jag träffade de andra på flygplatsen var fucking (måste ju lägga mig statement). Alla skrattade dock, cus I'm awesome??
 
Nu ska jag på körkurs, sen ska Ida och jag träna och simma!! Bilder får ni senare,
 
PUSS

YOLO

Publicerad 2013-08-11 00:35:00 i Allmänt,

Väldigt mycket yolo på denna helg (josse jag vet att du ger mig en cypersnyting at le moment). Har som sagt varit på Way Out West och haft det hur grymt som helst. Var dock tvungen att åka hem på lördagförmiddag för att åka till Mullsjö och säga hejdå till min släkt, ville ju säga hejdå till de med. Märkte precis att min väska redan nu väger för mycket, här trodde jag att jag hade packat jättepraktiskt men nej nu får jag sitta och välja ut vad jag inte får ta med. Kul. Det roliga är att jag ska hem med samma vikt med, hehe YOLO. OKej ska sluta. Här får ni lite bilder.
 
(För alla er gamlingar som tittar in här, typ farmor: Yolo betyder you only live once. Lärde mig detta för en vecka sedan.)
 
 
Här skiljs vi åt. Att säga hejdå till världens bästa tjejer kan ha varit det värsta jag varit med om.
 
Att inte få träffa denna sketongen på 1 år känns ju sådär. ÅH gose kom ska kussen käka opp daj.
 
Nästa gång vi hörs är jag i New York, hur känns det då? JO GANSKA BRA TACK. 
 
PÖSS

Måndag

Publicerad 2013-08-06 22:12:00 i Allmänt,

Var det igår ja, och här sitter jag bakfull som en liten gnue. Jag och Mikaela tyckte det var en jättebra idè att gå ut igår, sagt och gjort. Vi drack alldeles för mycket vin hos Mikaela och åkte sedan vidare till Göteborg för alldeles för många drinkar. Men om vi hade kul? Svar ja. Riktigt jävla kul. Men inte mer om det, jag sitter här nu och har dragit fram resväskan, skrivit packlista och nu var tanken att jag skulle packa men varför inte vänta tills dagen innan avresan? Mycket bättre idè. Igår köpte jag även det sista till USA, hittade äntligen Sverigetröjor till Sarah och Nathaniel, på rea dessutom OCH med shorts till. Tackar vi cubus för. Blev precis inbjuden till en grupp på facebook som heter "Au Pair 2013" där folk skriver typ "hej jag ska flytta hit är det någon som bor i närheten och vill hänga?", typ exakt så skrev jag, ingen har svarat.
 
hehe
 
Uppdatering: En tjej har svarat, WOHO!!!
 
Här får ni astråkiga bilder från gårdagen (med min nyinköpta AWESOMA kamera) 
 
 

Första inlägget

Publicerad 2013-08-03 14:32:00 i Allmänt,

Hola guapas!!
 
Första inlägget dårå. Hur känns det? Jo tackar som frågar, känns bra. 7 dagar kvar till avfärd, känner dock inte jättemycket än. Men har fått flygbiljetter och biljetter från New York till min värdfamilj, det mesta är inhandlat lite små grejer kvar bara. Måste börja packa ganska snart då jag beger mig till Way Out West på torsdag och kommer hem när jag väl ska åka. Vilket jävulskt tråkigt inlägg, detta med att blogga är väl inte riktigt min grej (ännu!!! kommer ju ligga på bloggtoppen inom några månader såatteeee). 
 
Men lite smått om vad jag ska göra då. Jag drar till the United States of America (sägs helst på väldigt överdriven amerikanska, roligast så) och ska jobba som prostituerad. HAHA jävlar vad lättlurade ni är. Nej jag ska jobba som au pair i Pennsylvania, New Hope (adress kommer, förväntar mig en del paket och sådant) och ta hand om två barn vid namn Nathaniel 4 år och Sarah 7 år. Pappan i huset är advokat och mamman är fysiker, där av det asstora mansionet jag sa bo i. New Hope ligger cirkus 1,5 timme utanför New York så planen är att hänga där så mycket som möjligt. Men innan jag beger mig till min värdfamilj kommer jag att åka på en orientation i New York i fyra dagar för att "utbilda" mig som au pair där jag kommer få hänga med typ 100 au pairer från hela världen, kommer nog bli fett.
 
JAHAPP så rolig var jag, nu ska jag äta upp min fars tårta (gammelmannen fyller 48 idag sörrni). 
 
XOXO
Hanna
 
HAHA lättlurade igen
 
/ er master
ska det självklart stå.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela