Avicii och kulturell

Publicerad 2014-06-30 19:37:00 i Allmänt,

Måndag och jag kickade igång denna vecka med dubbelpass. Först x-train på en timme och sen zumba efter det, ligger nu död på sängen. Men gött var det!! 
 
Såååå i fredags då behövde jag endast skjutsa barnen till summercamp och sen var jag ledig resten av dagen. Drog till nacet och solade med Kallie, den åkte jag hem snabbt, bytte om till träningskläder och mötte upp Ronja för en powerwalk. Kvällen var lugn, chillade lite på nacet och hängde med folk. Vaknadr runt tio på lördagsmorgonen och gick ner och gjorde frukost, packade sedan lite grejer och drog till Ronny och badade i hennes pool. Sen begav vi oss till NY. Kubbade jävel för att hinna med tåget men missade det självklart. Åkte en sista gång till Williamsburg (vill gråta) och drack vin på vårt favvoställe med våra favvoservetriser Alex och Darious. Begav oss sedan till The Barclay center i Brooklyn, tog hundraelva subways fel men kom tillslut fram där Micaela och hennes kompis Sofia som hade väntat ett tag på oss hehe. Avicii kom ut runt halv tio och jävel vad en fistpumpade. Svinkul. Dock körde han bara Levels i ca 20 sek, liksom den låten jag såg fram emot. Sen skulle vi ta oss hem, haha vill inte ens gå in på det, låt oss såga att tåg har inte varit vår grej denna helg. Var så jäkla nära på att missa sista tåget hem, då hade vi fått hänga på tågstationen i 4h men med mitt dramatiska beteende så hann vi!! 
 
Var inte hemma förens halv fyra så jag vaknade inte förens halv ett dagen efter. Jag och Ronny åkte och käkade pannkakor i Newtown sen drog vi till nacet och åkte sliden med hundra 8-åringar. Sen du lilla farmor var jag och Ronja lite kulturella, vi bestämde oss för att åka och se på en outside theatre (utomhus teater heheh). Det var huuuuur mysigt som helst och teatern var svinbra. Det hade du gillat farmor!! Ska försöka ta med barnen dit, dock är de bara på helgerna. 
 
Nu ska en ta en powernap innan jag ska åka och hämta barnen. 
 
PÖSS
 
Ronny vid utomhusteatern!!
Det höll på i 2h så det hann bli mörkt, massor av fireflies som lyste upp, glittrade i hela skogen. 

8-årstrots, finns det?

Publicerad 2014-06-27 05:31:00 i Allmänt,

Hejhejhejhejhej
 
Torsdagkväll redan???? Fan vad sjukt. Har alltså 6 veckor kvar som au pair, 9 veckor kvar tills jag sitter på ett plan hem till Sverige. DET är sjukt. Efter denna dag är jag väldigt glad över att åka hem, det var jag inte efter helgen, men nu är jag det. Fy fan vad min värdtjej kan vara elak. Hon säger saker som jag aldrig trodde en 8-åring kunde säga. Ville på riktigt lägga mig ner och gråta idag. 
 
Jaja, helgen då? Jo det blir ett sista besök (kanske ett till) till NY på lördag, vi ska nämligen se Avicii spela i Brooklyn. Ska bli skitkul, är väl inte värsta Avicii-tjejen men en jäkla konsert måste jag ha gått på innan jag åker hem, svensk dock men ändå hehe. Avicii är väldigt stor här faktiskt, när folk frågar om vi har några kända artister i Sverige och vi säger Avicii är deras reaktion typ "WHAT, is Avicii from Sweden???? Man that dude is awesome". Han spelas ofta på radion med, ska bli kul att se honom i NY!! 
 
I tisdags var jag och barnen på nacet hela eftermiddagen och badade, Nate var helt vild i poolen. Vanligtvis gillar han inte så mycket att vara i poolen men nu hoppar han från kanten och vill att jag ska kasta honom och grejer, svinkul för mig då en älskar att bada *gör bomben i barnpoolen*. Igår chillade vi bara och idag drog vi över till Robin efter deras summercamp för mer poolbad. Klockan var sex på kvällen och solen stekte lika mycket då som den gör 12 på förmiddagen. 
 
Igår slutade jag ganska tidigt för omväxlingens skull så då gjorde jag något jag aldrig skulle gjort i Sverige. Gå på bio själv. Har läst en bok som heter "the fault in our stars" så ville verkligen se filmen. Let's säga detta, de kunde moppa golvet efter mig. Haha fyfan vad jag lipade, sååå sorglig. Så börjar man tänka på allt annat och blir ännu ledsnare. Världen är så orättvis. Varför får vissa cancer och varför överlever inte ens hälften? Cancer suger. Världen suger. 
 
Så nu ska jag vakna upp på bästa humöret imorgon och inte låta Sarah förstöra min dag. Heja mig.
 
Ronny och hennes GOSUNGE. Vill äta upp henne. Ungen alltså. 
Japp får betalt för detta. 
Åkte till nacet ikväll och fick visdomsord från Ronny, fan vad den tjejen är bra. Vad ska jag göra utan dig??? 

Midsommarhelg

Publicerad 2014-06-23 04:43:00 i Allmänt,

Hallå nu är storbloggarn tillbaka!!!
 
Vilken helg, midsommarafton var hur kul som helst. Det blev bara jag, Abby och Ronja som käkade lax, potäter, och jordgubbar med glass till efterrätt hemma hos Ronny. Hur gott som helst, vi sjöng snapsvisor på engelska (snapsen bestod av sambuca) och jag gjorde en episk sangria på vitt vin, mmmmmh. Vi begav oss sedan till Newtown och gick ut på en krog som heter black horse (låter farligt jag vet) där i princip alla gick fram och frågade om våra midsommarkransar vi hade gjort. Midsommarkransarna gav oss grattis öl från bartendern och en massa härliga människor som ville hänga och diskutera massa svenska idrottare. Där det skall tilläggas att Hanna kan ca ingenting. Blev tyvärr liiiiite för mycket av det goda så vi begav oss hemåt efter några timmar, Ronja ville dock sova kvar på gatan hahah. Hanna sov på Ronjas badrumsgolv, så bra mådde jag. Haha usch, aldrig varit så bakfull i hela mitt liv, låg hela dagen och kunde inte röra en fena, försökte jag äta något kom det bara ut igen. Bläää. Har ungefär en sån fylla om året så det är gött att jag har den avklarad nu halvvägs in på året. Nu fick ni veta det med. Kvällen på lördagen åkte vi till nacet, de hade liveband så vi låg på varsin solstol med handduk virad runtom oss, käkade pommes och snackade skit med vår nyfunne vän Josh. Sen åkte vi hem och somnade framför Pearl Harbor. 
 
Förra veckan bestod av en massa träning, jobbade faktiskt inte så mycket vilket var skönt speciellt då de kommande två veckorna kommer vara jobbjobbjobbjobbjobb. Ser inte fram emot det, därav min fruktansvärda söndagsångest. Börja få en massa ångest av att jag ska åka hem snart med, vill verkligen inte. Har träffat så himla mycket roligt folk och det känns som om jag är på semester typ hela tiden. Har varit 35 grader och sol hela veckan så min bränna kan jag inte klaga på. Så ska jag hem till bajsBorås?? Aae fyfan. Vet ju exakt hur det kommer vara, sitta på 404:an in till stan, jobba, träna gå ut på äckelX&Y. Nej jag kommer hem i 2 veckor sen packar jag mina väskor direkt och drar på nya äventyr. Det tänker jag göra. Ska ba råna en bank först. 
 
Ronjas goa mamma hade skickat all midsommardekoration, såååå söt, tack Susanne!!!
 
 

Midsommar

Publicerad 2014-06-19 00:12:01 i Allmänt,

Halloj
 
Har en liten bloggpause, av privata skäl (låter som storbloggarN). Därför jag ej bloggat, inte för att jag är lat. Tycker tro det eller ej är himmelens kul att blogga. Ville bara in och önska er en bra midsommar och hoppas ni får fint väder. Jag Ronja och Micaela ska ha liten minimidsommar hos Ronja på fredag så lite känsla får vi nog i alla fall. 
 
Puss och kram!!

Picsss

Publicerad 2014-06-12 20:10:00 i Allmänt,

Bättre sent än aldrig men de flesta av er har ju fb och där har jag redan lagt upp Washingtonbilderna. 
 
Igår hade Nate skolavslutning så jag var med familjen och kollade på honom när han och hans klass sjöng, sååå söta. Sen skypade jag med Sofia och med den nya au pairen och hennes pojkvän (???). Haha hon är jättetrevlig, väldigt exalterad. Har varit så fruktansvärt taggad på träning denna vecka, har tom blivit dubbla pass en dag. Kommit massa mumsiga studentkillar till nacet nu med så en har något att kolla på när en är där heheh. Har blivit bad i hot tuben varje kväll med Ronny med, har tyvärr varit dåligt väder hela veckan men fortfarande varmt. Helgen blir lugn, blir nog en del NAC-häng då det ska bli superväder. 
 
Nate drog till beach-huset efter skolavslutningen med Joannes föräldrar så jag har bara Sarah dessa dagar. Sarah slutar skolan på torsdag nästa vecka så då börjar mitt underbara sommarschema....... Kommer jobba över 10 timmar varje dag. Göööötttttt. 
 
Här kommer bilder! 
 
Le Capitol
Hanna och vita huset
Träffade två andra svenskar, Vendela och Viktoria till höger om mig.
Abraham!!!
Ronny var redo för plugget
Nate gosade i min myshörna innan skolavslutningen
Sötaaaa!! (Visst ser morfarn ut som Clint Eastwood???) 
Hanna lökade på gymmet igår

Weekend course

Publicerad 2014-06-09 03:43:00 i Allmänt,

Tjabadabadoooo
 
Nu sitter en på bussen på väg hem från D.C. Har faktiskt haft en himmelens bra helg. Träffat massa trevliga tjejer och haft svinkul. Igår turistade vi i Washington och idag hade vi lektion, vilket var både intressant och kul. Kändes skönt att helgen vände lite i med att den inte började så bra. 
 
Kklockan är 21.40 nu men kommer inte vara hemma förens vid halv två, och vi åkte från hotellet kvart över fem, så blir en resa på nästan 9h hahah. Pepp på jobb 7 imorgon. Har för övrigt varit här i 300 dagar idag, hur jävla sjukt är inte det???? 2 månader kvar. Gueeeee. Soon I'm coming for you!!!! Undra hur det kommer att kännas att komma hem, är mest taggad på hemmakvällsgodiset. Usch, bara tanken av att säga hejdå till alla här gör mig illamående, Ronja, Kallie, Robin och hennes barn, familjen + släkten, Abby, alla. Fy fy fy fy fy. 
 
Men det tar vi då, nu ska jag leva dessa 2 månader enda ut i toppen. Åh så en ska breakhearta (internskämt). 
 
Bilder från D.C får ni i veckan, pusspusspuss ha en bra vecka!!! 

Dubbeltrubbel but now we're in D.C baby

Publicerad 2014-06-07 12:59:32 i Allmänt,

HAJKAJ
 
Då var klockan 6.41 på lördagsmorgonen och vi har precis kommit till Maritime Institute där vi ska ha en weekend course. Måste som sagt plugga 6 credits när vi är här och detta är 4 utav dem. Jääääävlar vad med trubbel det har varit att komma hit, jävla weekendcourse människor som inte är till stor hjälp alls och vi var tvungna att bo på hotell igår i Washington Center för att sedan boka svindyr shuttle till flygplatsen (1h från hotellet) och sedan bli upphämtade där av annan shuttle. Har fått lägga ut så jävulskt mycket pengar på detta så just nu är en mest irriterad, speciellt då personalen på institutet är skitpersonal och väldigt otrevliga. MEN vadfan gör det om 10 år?? Kommer ju kunna berätta för mina barn att en varit i Washington där USA:s president bor. Såååå nu kan det liksom inte blir värre (förutom att en au pair vi träffade sa att man kunde ta tåg från Washington center till hit för 15 dollar:):):):):):)). Idag ska vi in till Washington igen och gå på tour, såg Capitol igår och hoppas på att få se vita huset idag, hade ju varit legendariskt. 
 
Veckan har varit vilken vecka som helst, hängt med barnen, haft fint väder så har blivit bad i Robins pool och på NAC:et. En del träning har hunnits med, var på Zumban i onsdags som jag inte har varit på ett tag och jävel vad det skakades rumpa, sååå kul. PluttNate slutar förskola på onsdag, de ska sjunga och massor så det ska bli kul att se, sen ska han börja åka buss med Sarah på mornarna i höst, hahah kan ej föreställa mig detta. Hjulet på bussen är liksom större än Nate. 
 
Nej nu ska lyssna på fredagspodden, har lyssnat på 33 stycken denna vecka heheh. 
 
Hoppas ni får en finnemang helg!! PUSS
 
Nate och Sophia (Robons dotter) i poolen.
Washington baby!!
Vi drog direkt till poolen på hotellet, Ronny var nöjd. 
 

BBQ

Publicerad 2014-06-02 21:25:30 i Allmänt,

Hejhejhejhejhejhejhej
 
Nu vet jag vilka som läser här, vad braaa, tack för kommentarerna. Så vart var vi senast? Lördagskväll. Hade jättetrevligt med värdfamiljen, drack massa vin och Todd och Nate började dansa haha så söta. Jag köpte presentkort för en massage till Joanne, hon blev jätteglad! Somnade vid ett någon gång och vaknade pigg (lite bakis) vid nio och drog till NACET direkt för träning, sen kom Ronja och Kallie för lite chill vid poolen. Vi blev sedan inbjudna på BBQ så dit drog vi på kvällen, hade hur kul som helst. Vi stannade där över natten och Hanna rullade in lagom till en skulle väcka barnen. Braaaa jobbat Hanna. Joanne skrattade mest åt mig när jag kom hem. Söndagar är så underskattade. 
 
Nu snart ska jag hämta barnen, är 30 grader och sol ute så vi ska nog leka utomhus lite. 
 
Blev mer poolparty mot slutet 

FÄRDIG!!!

Publicerad 2014-06-01 02:18:00 i Allmänt,

Skrek man när man var 4 barre och ville bli torkad i rumpan av pappa. Men det vill jag inte idag, detta är ett annat färdig. Var hos Micaèla hela dagen idag och gjorde färdigt läxjäveln till weekend kursen, 13 sidor blev den 13 SIDOR!!!!!!!!! Så sjukt. Joanne och Todd skrattar bara åt hela grejen för de tycker att den verkar så absur. Men nu är den gjord i alla fall!!! 
 
Igår efter att jag suttit med läxan ett tag åkte jag hem till Ronny och tog ett nattdopp i hennes pool. Lite kallt men uppfriskande (HAHA vem är jag?). Idag är det Joannes födelsedag så vi ska käka middag snart. De firar inte födelsedagar så stort här (förutom barnen då såklart) ingen sång eller frukost på sängen men vi ska nog äta tårta efter maten (som är take outs för omväxlingens skull HEHE) det blir indiskt så jag klagar inte!!!! Har inte ätit det på jättelänge. Imorgon ska det bli fint väder så jag ska ta mig in till NACET och träna sen ska jag banne mig ligga vid poolen hela dagen. Jävel vad gött det ska bli. 
 
Hur mår ni alla där hemma? Känns som om jag bloggar till mig själv, ingen aning vilka som läser här längre, förutom mor och far typ (som btw inte hört av sig på ca 3 veckor mvh sårad dotter). 
 
Har inte ens skypat med någon hemifrån på aslänge. Sofia? Jennifer? Mikaela? SKYPE NÅGON???? Okej erkänner att jag typ inte haft tid heller. 
 
Nu blir det käk!!! 
 
Det här är vad jag och Robin målar på, blir jättefint. 
Här är fina Robin, världens bästa granne!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela