Trötta au pairer

Publicerad 2014-01-30 21:27:00 i Allmänt,

Idag är det torsdag och torsdag betyder Micaéla-dag eller de senaste gångerna har det blivit äta-frukost-sova-dag. Vi lagade pannkakor och åt i min säng framför heartbreak hotel, har varit så jäkla sugen på att se den filmen pga så frukstansvärt rolig. Micaéla somnade halvvägs in i filmen medan jag såg klart den men sedan somnade jag med. Jag vaknade upp 2h senare vilket var tur för annars hade inte Micaéla hunnit hämta sina värdbarn. Hej slitna au pairer. Ska lätt bli en björn i mitt nästa liv så att jag kan sova hela vintern. 
 
Hänt annars då? Inte så värst mycket. Inga snödagar denna veckan så jag jobbar på som vanligt med barnen. I måndags tyckte en mamma på NAC:et att det var lämpligt att säga till Sarah hur hon betedde sig mot mig & hur hon borde bete sig. Jag vill mest nita denna mamma. Kärring. Prata ej med mitt värdbarn på det viset, jag kan hantera det själv. Så ville jag mest säga. Men gjorde det ej pga är för töntig. Jag har tränat varje dag och ska träna ikväll när barnen har gymnastik. Kosten går la sådär, en försöker men det är fan omöjligt när det ligger en miljon godis på köksön där nere. Barnen var på kusinen Eves födelsedagskalas i lördags och där hade de haft en pinata (vet ej hur man gör en krumilur över n:et) så då fick de med sig ett ton godis hem. Nu snackar vi twix, kitkat, milkway, snickers, bounty ja mest allt jag älskar. Så det är lite svårt men men. Nu befinner sig min lilla Sofia i San Fran, är fett avis. Älskade den staden när jag var där. Saknar henne, kul när jag sen inte kommer få träffa henne på 7 mån. Tur man har Miccisen. 
 
Nu till de bästa då, vet ni vad jag och Mara bokade för oss tjejer (Micaéla, Ronja och Chloe) i tisdags??? FALLSKÄRMSHOPPNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så frukstansvärt taggad. Fatta JAG ska hoppa ur ett flygplan? Kan ej se detta ske. Åhhhh så jävla kul ska det bli. Den 22:a mars kan vara sista inlägget jag skriver här. NEJ klart inte, detta kommer en överleva. Men den 22:a mars sker det i alla fall. Sarahs reaktion var "OH MY GOD HANNA YOU'RE GOING TO DIE, WHAT ARE YOU THINKING WITH?" Lugnade mina nerver totalt.
 
Såhär tänker jag mig att det går till, stå lite i spagat och ta det lugnt. 
Men såhär kommer det nog egentligen gå till. 

New York New York New York

Publicerad 2014-01-27 04:32:00 i Allmänt,

Skrev precis värsta inlägget och så bara raderades det. Älskar sådant.
 
Igår fick i alla fall favoritstaden ytterligare ett besök av mig. Undra hur många gånger jag har varit där nu. Tröttnar gör jag då inte. I fredags mötte jag upp Ronja på gymmet och tränade i två timmar, en fredagskväll??? Inte ens det som är chockerande, Hanna sprang på bandet i 50 min. Ni kan nu vakna ur ert chocktillstånd. Sen åkte vi och köpte soppa och käkade hemma hos Ronja innan vi somnade mätta och belåtna. Har blivit en sån jävulsk soppmänniska här, har aldrig varit ett stort fan av det innan men här äter jag det minst 2 gånger i veckan. 
 
Vi gick upp vid åtta och åkte och hämtade Kallie, en amerikansk kompis till Ronja. Ganska kul att få hänga med en äkta amerikan, en får veta the real deal så en säga. Dock har jag fått en sån vidrig amerikansk accent denna helg, ord jag förbrukar för mycket är "yea exactly, awesome, seriosly, no way, are you kidding me, fuck och that's so good" tillägg ett litet stön på detta med. Så fruktansvärt fult, förstår inte grejen att de låter kåta när de pratar? 
 
I ALLA FALL, när vi kom till NY checkade vi in på hotellet Kallie hade bokat, asfint och  hotellfrukost så där lär vi bo igen. Låg bara 6 blocks från Pennstation (där vi går av tåget) så det var skitbra. Sen åkte vi och lunchade på ett ställe som ägdes av Gordon Ramsay så ni kan ju tänka er hur maten var, så jäkla gott. Vi drack även mimosas till med gratis påfyllning så vi var igång tidigt. Sen skulle vi hitta något till mig att ha på mig under kvällen (alltid samma problem) utan lycka dock. Blev fett otaggad och ville mest hänga på hotellrummet och äta choklad, men det gjorde jag ej. Vi gjorde iordning oss och drack vin. Vid midnatt tog vi taxi till Soho där vi skulle till en klubb. Först kom inte jag och Ronja in (Kallie är 21) men efter lite snack med chefen kom vi sedan in. Visade sig att Beyoncé och Jay-Z hade hängt på klubben helgen innan även bråket mellan Rihanna och Chis Brown hade även utspelat sig där så jaaaa ni får cyber-ta-på-mig och känna känidsskapet. Kvällen var sådär dock, Ronja fick i sig lite mycket så vid tre drog jag med henne till hotellet. På morgonen vaknde jag av att Kallie kommer in med hotellfrukost på rummet, mmmmh. Friskade upp Ronjas minne från gårdagen och hon drog täcket över huvudet och ville ej leva mer. Hahahha. 
 
Vi checkade ut vid 12 och drog och åt 1-dollarspizza innan tåget, var hemma vid fyra och stensomnade framför stjärnorna på slottet. Ska kolla klart på detta nu, Lasse<3<3<3. Maria Lundqvist program är dock bäst hittills, grät ca 2 liter. 
 
Hur var er helg mina fans???
 
På HK (hells kitchen).
Ronja och jag gosade lite när vi kom till hotellet.
hahahhaha så jävla klockren bild som förklarar kvällen.

jävla dator

Publicerad 2014-01-24 04:31:06 i Allmänt,

Aaaaah får panik på denna skitdator. Ploppar upp massa random fönster när jag ska få upp någon sida, kommer upp reklam överallt med LJUD. Nu kan jag heller inte gå in på kommentarerna på bloggen så kan inte svara på dem. Plus att datorn i sig är hur seg som helst. Vill mest kasta den i golvet. 
 
MEN det kan en ju inte göra. Nu är klockan kvart över tio en torsdagskväll. Blev snow day imorgon med så fick hänga med barnen hela dagen plus att de har elektronikförbud, dvs ingen tv, iPad eller dator så det var ganska segt igår. På kvällen lyckades jag i alla fall ta mig ut för en kaffe på starbucks med Mara. Det är ganska påfrestande att vara hemma inomhus (då amerikanerna tycker det är alldeles för kallt för att gå ut) med barnen i tre dagar, så det var skönt att få komma ut ur huset lite. I helgen vankas det partaj i NY igen, denna gång med Ronja och hennes amerikanska kompis Kallie. Idag hängde jag med Micaéla och vi bokade äntligen en weekendcourse i Washingtos D.C, sååå nice. Som au pair måste man läsa 60 timmar (6 credits) och denna weekendcourse är 4 credits så då har vi bara 2 kvar. Vi åker i början av juni, ska bli askul att få se det vita huset!! 
 
DETTA saknar jag. Arlas perfekta mellanmjölk, mjölken här smakar helt annorlunda och de proppar den med en massa hormoner och kemikalier (där av alla fina finnar en får). Åhhhh mjölk<3<3

Hemkomst och Philly

Publicerad 2014-01-21 21:45:00 i Allmänt,

Söndagen var kommen och Ronja kom hem till mig vid halv elva och vi åkte sedan till Micaéla för att hämta Sofias packning då hon har bott hos mig tills idag (tisdag). Sedan tog vi fyra tåget till Philly, gick till south street (tydligen något som var rekomenderat att göra). Vi såg inte så mycket intressant dock, vi gick in i någon slags konstmuseum, allt var gjort av keramik, glasflaskor, tallrikar, speglar, stålhjul osv, himla fint. Vi var alla väldigt sugna på öl så vi gick in på en restuarang och käkade lunch och beställde varsin öl, sagt och gjort. En öl blev dock några drinkar med. För att vara exakt: en drink som innehöll öl, saltgurksjuice och bbq-sås. Hanna tyckte det var en bra idè att testa sig på den, och FYFAN vad vidrig. Trodde jag skulle kräkas rakt ut. Vem kommer ens på en sådan drink????? VEM VILL DRICKA NÅGOT SÅDANT??? Amerikaner. Endast amerikaner.
 
Igår var det Martin Luther King-day så då var barnen lediga från skolorna. Sofia var ju här så vi bestämde oss för att åka till Chuck e Cheese's, det är typ som en spelhall. Vi var där i ungefär 3 timmar och sen åkte vi till barnens kid fit, visade Sofia gymmet och sen på kvällen gick jag Sofia, Ronja och Micaéla ut och åt på min och Ronjas favoritrestuarang i New Hope. Imorse vaknade jag av att Joanne smsade och sa att barnens skolor är stängda pga 1 mm snö, då tänkte jag mest YOU GOT TO BE KIDDING ME, på riktigt inte en jävla snöflinga. Men det får jag äta upp nu för nu är det ganska mycket snö och otroligt blåsigt. Nate hade dock theraplay så vi lämnade av han där och sen åkte jag Sofia och Sarah och käkade frulle på starbucks. Sen körde vi min lilla älskling till tågstationen, idag åker hon på sin resemånad och först ut var Las Vegas. Sofia smsade dock precis och berättade att hennes flyg är inställt pga snön. Åååååh tycker så synd om henne, sån jäkla otur har hon jämt. De hade bokat henne på ett flyg senare men de tror att de kommer bli inställt med, isnf betalar de nog hotell för henne! 
 
 <3<3
Här har ni den, Hillbilly äckliga Gatorade-drinken.
På väg till Chuck e Cheese's. Tror jag kan ha världens sötaste värdbarn.
Nate tyckte det var en bra idè att ta Chuck på sin lille körv.

Jackson Hole part 2

Publicerad 2014-01-21 21:22:25 i Allmänt,

På torsdagen gick som sagt jag och Todd upp tidigt och åkte skidor på morgonen, sen åkte vi på safari för att få se vilda djur. På kvällen mötte vi upp Todds tjejkompis och hennes man för middag som jag skrivit innan. På fredagen blev det skidskola för mig och sen på kvällen gick vi ut och åt på en jättefin restuarang som låg bredvid hotellet. Den var inredd hur coolt som helst som ni ser på bilderna nedan. Sen på lördagen var det dags att åka hem, flyget gick bra, vi fick hänga i Chicago i 3 timmar så det var lite segt. Vi var hemma runt 12 på natten och sen dagen efter mötte jag upp mina tjejor i Philly och hade det lite för kul. HEHE. 
 
 
 

Jackson Hole part 1

Publicerad 2014-01-21 21:05:00 i Allmänt,

Del 1 av Jackson Hole då. På onsdagen åkte vi till Yellowstone National Park som ni kan se på bilderna, en kille hämtade upp oss på hotellet klockan 6 på morgonen. Hanna var mindre pepp på detta. Sen åkte vi mot själva parken, vi stannade på flera ställen innan för att se fina miljöer, så som vattenfallet. Det var två australenare med så vi satt trångt och gott i bilen. Vår bil gick sönder två gånger så vi fick byta bil till den gula bilen som ni ser nedan. Den var byggd ca år 1840 och tog oss 2 timmar att komma tillbaka då även den gick sönder en del. Utöver detta var det väldigt kul att få komma ut mer i Jackson Hole och se naturen. Hoppas bilderna kan förmedla någon slags känsla över hur det såg ut där, var otroligt fint i verkligheten.
 
 

Sista skiddagen

Publicerad 2014-01-18 02:17:03 i Allmänt,

Åååååh vill verkligen inte åka hem. Har det så himmelens bra här. Idag i alla fall hängde jag på skidskolan igen, hade en ny skidlärare vid namn Peter, hur skön som helst. Det var jag och en kille från Israel som åkte med honom. Hanna fick hoppa upp en grupp, SOM att ni är chockade liksom. Lärde mig ännu mer idag så det suger att vi åker hem imorgon. I slutet av dagen hade Sarah bestämt sig (sen dagar innan) att vi skulle ha ett race hon och jag eftersom hon är sååå mycket snabbare än mig. Super-aupairen som en är lät jag henne vinna. Ångrar det lite nu dock då hon kaxar sönder. "Hanna I'm 7 and you're 20 and I beat you, do you understand how fast I will be when I'M 20??" Okeeeej, du är assnabb. 
 
Enda anledning till att jag vill hem är för att jag saknar mina små tösabitar Sofia och Micaéla. Men de verkar ha det så HIMLA kul utan mig så de kanske redan har glömt bort mig.
 
MVH
Mycket upprörd tjej. 
 
 
Kan ej få nog av denna utsikt
Sarah är redo för vårt lilla race
Hanna är ledsen inför sitt sista åk
Nu sitter en här salongsberusad efter 5 klunkar vin. SKÅL hörrni, är ju ändå fredag. 
 

Yellowstone National Park

Publicerad 2014-01-17 05:45:00 i Allmänt,

HEJSAN. Hur mår ni? Jag mår feting bra jag. Sista dagen imorgon, vill inte. Har gjort så himla mycket kul här. Igår åkte vi till något som kallas för Yellowstone National Park, där åkte vi runt och fick se hur fina ställen som helst och även se geysers. Geysers är typ som en vattenvulkan, var trettionde minut så sprutar det upp vatten från marken, otroligt häftigt. Eftersom att jag inte kan uppdatera med bilder då en glömt kamerasladden så förklarar jag mer ordentligt när jag kommer hem och kan uppdatera med bilder. Men ni får i alla fall ett hum om vad en håller på med.
 
Idag gick Todd och jag upp tidigt för att ta oss ut i backarna, det var strålande solsken och vi åkte upp med den största liften (kommer inte ihåg vad man kallar den för) som rymmer ca 80 pers. När vi kom upp så såg man över hela Jackson Hole, så jääääävla fint. Vi åkte bara i i några timmar för vid 1 skulle vi åka på wild animal safari. Hade gärna hellre stannat kvar i backen, men det var kul att åka på safari med. Vi fick se, älgar, örnar, wapitihjort (en hjort fast större), bisonoxe, renar, coyotes, och buffalos. Vissa djur kom vi riktigt nära med. Efter det åkte vi in till "stan" och gick runt och kikade lite. Jackson Hole är ju en cowboystad så det är väldigt mycket cowboyhattar och "howdy howdy" här. Sen mötte vi upp en tjejkompis till Todd för middag med hennes man. Hennes man var otroligt fascinerad över att jag från Sverige, FRAMFÖRALLT för att jag veeeerkligen inte hade någon accent. Heheheh jo men en tackar. Han frågade massor om typ vad för latitud min stad låg på, baaa hej jag hade Joel Yrlid som geografilärare, förvänta dig inget. Han försökte sig även på det svenska språket, hahah och jag säger då det, amerikaner som försöker sig på svenska, finns inget roligare. "Koettbullaj"...
 
Vi kom hem ganska nyss, Nate somnade i mitt knä på restuarangen och när han sover så blir han dyngsur av svett så jag kunde i princip krama ur min tröja, men han är så söt så DE GÖR LA INGET. 
 
Nu är jag nybadad och ska kolla på vänner (surprise). 
 
PÖSS
 
Todd chillar sönder.
Gosen.
Här har ni geysern!!

Skidskola

Publicerad 2014-01-15 00:56:00 i Allmänt,

Idag hörrni är det strålande sol och plusgrader, den dagen jag valde att inte åka skidor. Ångrar det lite nu. Men igår i alla fall så var faktiskt jag på skidskola hela dagen, HAHA tänker ni. Men nej det var ingen nybörjarskola utan en skola där man kunde utveckla sin skidåkning, och det gjorde jag verkligen. Berättade ju att mina ben var helt slut, hade en sån jäkla mjölksyra men det fick jag inte alls igår då min skidlärare visade vad jag gjorde fel. Så nu kan jag nog hänga på Todd lite bättre hehe. Idag i alla fall vaknade jag vid halv nio och vinkade av Sarah och Nate till skidskolan, Nate gav äntligen med sig och ville pröva åka skidor idag. Sen skypade jag med Jennifer och mamma och pappa. Hoppade sedan in i duschen, gjorde iordning mig och tog mig ut på en liten promenad. Efter det hämtade jag barnen på skidsolan, Joanne är på spa och Todd är på en helikoptertur. Man åker upp med en helikopter uppför ett berg och åker skidor därifrån så Hanna kirrar barnen idag. 
 
Både Sarah och Nate var ganska trötta när jag hämtad dem, vilket kanske inte är så konstigt då de har hängt i backen i 5 timmar. Nates lärare sa att han hade åkt jättebra skidor och hela tiden sagt "that's what I'm talking about" hahah orkar EJ.
 
Nu kollar vi på världens sämsta film, Todd kom precis hem, knallbrun i ansiktet och sa att det var hur fett som helst. Avundsjuuuuk!! 
 
Här får ni lite miljöbilder från min prommis.
Allt detta är precis utanför vårt hotell.

Jackson Hole

Publicerad 2014-01-13 03:27:00 i Allmänt,

Åhhh vad kul med all respons på min årsresume. Hårt arbete belönas tydligen!!! Som jag skrev så åkte vi igår till Jackson Hole. Sent på fredagen åkte vi till ett hotell som ligger i flygplatsen i Philly, vi skulle upp ganska tidigt så det var enklast så för barnen. Först flög vi till Denver och sedan till Jackson Hole, flygresan gick bra, sov en del så det var skönt. När vi kom fram dock så kom inte min resväska, men jag oroade mig inte så mycket över det då 2 flyg till från Denver skulle komma samma dag. Fick även den senare på kvällen. När vi kom fram till hotellet i Jackson Hole stannade jag mest upp och bara stirrade. Det är så fruktansvärt fint här, helt sinnes. Sitter nu i världens största säng med feta plattTVn på och har precis badat i mitt awesoma badkar. Ja ni hör ju. Sjukt stort är vårt rum och älskar hur man ändå får skidstugekänslan. Ni ska självklart få bilder senare. 
 
Igår kollade vi mest läget, handlade, kollade film och lite sånt. Idag begav vi oss dock ut i backarna, eller jag, Todd och Sarah gjorde. Nate och Joanne åker tyvärr inte skidor. Sarah var lite halvrädd i början då hon ramlade några gånger men efter att hon gått i skidskolan i 2 timmar gick hon mest runt och sa "okay I'm so good at skiing, Hanna I'm even better then you" KAXA lagom tjejen, chilla lite. Ingen är bättre än mig.
 
Jag valde alltså att åka skidor istället för snowboard, hade dock inte stått på skidor på 5 år så var lite halvnervig. När Sarah gick i skidskolan åkte jag och Todd upp i de riktiga backarna och hellluuuuuu skidåkning. Så jävla sjukt, häftigaste jag varit med om. Har dock ingen känsel i benen men fan vad kul det var. Todd är asgrym så det var lite svårt att hänga på honom men en gjorde sitt bästa. 
 
Tar tyvärr inte med mig kameran ut i backarna, idag var det även sjukt dimmigt och halv snöstorm så hade inte blivit så bra bilder ändå (plus att jag glömde kamerasladden hemma hehe). Men ska ta bilder med mobilen när det blir bättre väder!!
 
Bra av dagen: Skidåkningen, assnygga killar och soppan jag åt till lurre.
Dåligt av dagen: Min vurpa (som skedde två gånger på samma ställe) och att jag behövde berätta min vikt för den apsnygga skidshopkillen. 
 
Nu blir det käk!
 
PEACE MÅFFÅÅÅS
 
Eftersom jag inte har några bilder att bjuda på får ni denna som är från Sälen 2011. 

2013

Publicerad 2014-01-11 02:30:00 i Allmänt,

Detta år...
Firade jag in nya året med bästa Amanda
Var med i fitnessfighten och kickade ass
Kollade på fotbollscup och låg på golvet med Melinafina i februari 
Skickade iväg denna fina till Paris för 6 månader
Åkte till Florens i mars
April och jag hamnade på sjukhus
Hängde mycket med denna störda tjej
Hade väldigt sjuka utgångar
Fick besök av Miche
Powerwalkade med Jullanpullan i skogen
Jobbade mycket på älskade Liljeberget
I maj fick jag reda på att jag skulle hänga med dessa små gullefjun i ett år
Fick se Kiss i Stockholm
Gjorde fetaste hejdå-tårtan till Liljeberget
Drack drinkar med milfmallan
Fick se Håkan i Slottsskogen en junikväll
Åkte till Liseberg i juli 
Tränade jävel och gick ner 7 kg!!!!!
Sålde jordgubbar (....)
Blev en del sjuka efterfester
HÄMTADE HEM DENNA!!!
Tatuerade mig
Flydde till Norrköping och levde stugliv med Josse och såg ut....
 ....såhär i 3 dagar
Hostade hejdåfest
Hade en av de sjukaste utekvällarna EN MÅNDAG
Drog till Way out West i augusti
HAIM
<3<3<3<3
Fick se Håkan igen
Sen var det dags
Fick träffa min lilla Ida
Yoloade runt nå så jävulskt på orientation
Och träffade världens finaste tjejer

Kom fram till dessa två
Fick en vän för livet
Gick ut för första gången i NY i september
Fyllde år och fick en bbqfest
Världens BÄSTA Micaéla flyttade till mig
Det blev oktober och halloween
I november roadtrippa vi upp till Kanada
och hängde vid Niagara Fallen
I december fyllde Nate 5 år
Försökte få lite julstämning
Snöade gjorde det en del
Köpte julgran till Micaéla
Åkte till Nordpolen
Familjen kom!!!
Det nya året kom igen och jag firade in det på bästa möjliga sätt
 
HERREGUE vad med bilder tänker ni. Ja som jag har kämpat med detta inlägg. Men vilket år jag har haft. Jag avslutade något jag längre inte fann mig lycklig med, jag har lärt mig mer vem jag själv är och vilka som är mina riktiga vänner, jag har varit väldigt lycklig men också olycklig, jag har blivit sviken och svikit själv, jag har tagit både bra och dåliga beslut, träffat en massa nya människor, gjort den största resan i mitt liv och i mig själv, fått lära mig hur det är att ha ansvar för två barn vilket betyder att vara beredd på precis allt, jag har fått kliva ut ur mitt skal och gjort saker jag i vanliga fall inte skulle göra och jag har funnit vänner för livet här nere.
 
Som ni märker har jag haft ett år som har gått upp och ned, men jag skulle säga att det har varit det bästa året i mitt liv. Hade aldrig haft det utan de vänner jag har i mitt liv, utan dem hade en väl antagligen fortfarande suttit i sitt flickrum och jobbat på dagis. Jag hoppas och är ganska säker på att 2014 kommer bli ett ännu bättre år. Jag har så jäkla mycket att se fram emot, Jackson Hole (som jag åker till imorgon), Karibien, Mexico, Chicago, Kanada igen, Washington, massa NY-besök, Hawaii, L.A, San Fran och ännu mer. Bara att jag ska få bo med min fabulösa värdfamilj i 7 månader till och uppleva en sommar i Pennsylvania. Jag längtar men samtidigt inte, jag vill inte att tiden ska gå för fort. En får gärna pausa i April någon gång. Tack 2013 för detta år och HEJ 2014!!!
 
 
Ju mindre en bryr sig desto lyckligare kommer en bli. 
 
PUSS
 
 

Glider

Publicerad 2014-01-08 23:47:00 i Allmänt,

Har ju GLÖMT att berätta. En får glida runt i en asfet bil nu förtiden sörrni, en Infiniti QX60 för att vara mer exakt, familjen har köpt en ny. Kollar liksom ner på folk när jag åker förbi dem "ey YOU, you down there I'm coming through here, yeah exactly move away" typ så tänker jag.
 
Här har ni pärlan, med självaste pärlan i den. 
 
 

Vad en gjorde i helgen

Publicerad 2014-01-07 03:42:00 i Allmänt,

 
Ja i torsdags var det ju back to life. Gick ganska smidigt då jag visste att helgen låg och lurrade bakom hörnet. Dock blev det snowday på fredagen så då fick jag hänga hemma med barnen, vilket gick bra då de är så söta. Kan inte fatta att jag redan har varit här i 5 månader. Kommer aldrig kunna lämna Sarah och Nate, blä vad jobbigt det kommer bli. Men jag har ju en hel vår och sommar att se fram emot!! 
 
I alla FALL så i fredags skulle jag åkt och träna med Mara och Ronja men jag fick jobba senare än vad jag trodde så det blidde inte så. Jag, Mara och Ronja mötte i alla fall upp Sofia och Micaéla på applebees senare och käkade sen satte vi oss på starbucks och tog en kaffe (livet som underårig). På lördagen sov jag till tio och sen hämtade jag upp Mara och åkte till gymmet där även Ronja befann sig. Sen lämnade jag av Mara, åkte och köpte soppa med Ronja och åkte hem till henne och hängde lite. Hon har världens sötaste värdtjejer, 9 månader, 3 år och 5 år, ska allt få mitt lilla bebismys ändå!! Vid 6 tiden åkte vi och hämtade Mara och Chloe och sedan bowlade vi med 3 andra tyska tjejer. HANNA LEVERERADE på bowlingen, var i chock??? Vann första rundan och andra rundan delade jag en tredjeplats och hade vi lagt ihop poängen hade jag vunnit allt. Fattar ej denna sport. Ena dagen sämst andra dagen OS-guld. 
 
Efter bowlingen åkte jag och Ronja hem till mig och öppnade vinflaskan mor och far skickade hem mig med, vi tände ljus på golvet och låg och snackade skit till två på natten. Fruktansvärt roligt och mysigt. Dagen efter vaknade jag lite senare än Ronja, vi gjorde iordning oss och mötte upp Sofia och Micaéla för att käka brunch på IHOP, så jävulskt gott. Men det blir inge med det än på ett tag, nyårslöftet är att tappa det jag har gått upp sen jag kom hit, ska nog inte bli alltför svårt. Tänker ej se ut som en flodhäst i Karibien. Började därför dagen med 2,5 timme träning, har saknat zumban så det var kul att skaka rumpan lite. 
 
SÅ nu har jag nog uppdaterat er på allt, nu är klockan tjugo i tio och denna ska gå och lägga sig. 
 
PUSS
 

Fick en väldigt rolig gubbe på starbucks, sånt som förgyller dagen lite hörrni.
Ronja är i djup diskussion under vår vinkväll
Detta var alltså vad jag åt i söndags, dog typ.

Nyårsafton

Publicerad 2014-01-06 19:32:00 i Allmänt,

Som sagt så firade jag och familjen tolvslaget på Time Square, vi stog på 5th ave 42nd street runt ett hörn så vi varken såg eller hörde något så det var väl lite misslyckat kan en säga men det var kul att få ha varit där. Efter det mötte jag upp Sofia plus hennes 3 vänner från Wisconsin och Indiana och Micaéla och Elin som hälsade på från Chicago. Höll på riktigt på att FRYSA ihjäl, fyyyy så kallt det var men vi tog oss i alla fall till klubben som vi skulle ut och fira på lite. Det blev väldigt mycket dans och en del champagne och drinkar (det var fri bar, kan inte jobba med detta) hehe, hade himla roligt med mina fina tjejer. Trillade in på hotellet 5 på morgonen så efter 4 h sömn var en väl inte astaggad på livet. Ett av de bästa nyårfirandet jag har haft i alla fall, vanligtsvis brukar jag hata nyår och vill mest sitta och hemma och glo film men skam den som ger sig!!
 
 

NY bitches

Publicerad 2014-01-06 05:25:00 i Allmänt,

Måste bara först skriva en sak. Det är den 5:e januari idag. Vad händer den 5:e januari? JO det är Hanna-dagen. Har alltså namnsdag. INGEN har grattat mig. Fruktansvärt besviken. Inte ens farmor.
 
New York då, började inte jättebra. Efter vi hade lämnat hyrbilen min familj hade hyrt på Newark (ligger 10 min från NY) så hoppade vi in i bussen som skulle ta oss till tågstationen, 5 min efter att vi hade åkt kommer jag på att jag har glömt min mobil i bilen. Fick prata med chauffören och fick tillbaka den efter ett litet tag. Sen när vi ska ta tåget till tåget (?) så inser jag att jag har glömt min kamera hemma, vilket sög. Då kommer även min syster på att hon har glömt sin systemkamera på hotellet. Då kände jag lite hej orkar ej. Söta Micaéla hämtade dock upp den på hotellet åt Lisa men sen fick inte Lisa tillbaka en ändå. Fett lång historia som jag ej tänker dra. När vi sen i alla fall kom fram till hotellet i Greenwich (som var väldigt litet med fint) så SPÖregnade det. På riktigt, blev dyngsur då jag gick ut i 2 sek. Jag mamma och pappa (Lisa låg och sov på rummet) tog oss till Chipotle och åt burritos, sen gick vi för att se vännerhuset, gick även till den svenska godisaffären för att köpa med mig lite svenskt godis till Todd (han älskar svenskt godis). Var sedan helt blöta och gick tillbaka till hotellet och gick ner och tränade på det 2 meter breda gymmet. På kvällen gick vi ut och åt!
 
Måndagen ville far min gärna gå upp i Empire så det skulle vi göra, bara det att under jul och nyår är det så JÄVLA mycket folk i NY så det slutade med att vi stod i kö för att komma upp i Empire i 3 jävla timmar. Det var vår dag det liksom. Nej men det var väldigt fint när man väl kom upp så det var kul att se. Blev lite småshopping med och sedan tog vi oss till Soho och åt på världens mysigaste restuarang. På tisdagen vankades det nyår, mamma och pappa gick upp tidigt för att kolla in frihetsgudinnan och lite grejer medan jag och Lisa tog oss till Soho och shoppade. Nyårskvällen skriver jag om i ett annat inlägg! Vi firade i alla fall tolvslaget på Time Square, fryste på riktigt ihjäl mig men det var ändå kul att vara med om ett tolvslag på Time Square. På onsdagen i alla fall mådde inte Hanna så bra heheh, men det gjorde min familj så vi åkte och shoppade lite mer innan det var dags för dem att bege sig till tågstationen och ta flyget hem. Det var inte kul att säga hejdå, kommer alltså inte träffa dem på 9 månader. Usch. När de hade gått började jag storgrina. Själv. På tågstationen. Då ringde jag Sofia och fick lite tröst. Sen kom Micaéla och Elin (en tjej från orientation som bor i Chicago) och så åkte vi hem och gick och käkade i downtown New hope.
 
HIMLA mysig vecka jag hade. Nu är klockan halv tolv och jag ska upp om 7 timmar. Se, jag gör då mycket för er. Inte ska hon svika er igen inte. GODNATT. 
 
P.S Kan funka om ni grattar mig imorgon med, beror på hur många ursäkter ni kan komma upp med. 
 
Chipotle
Pappa älskade att hänga i Victoria secret.
Inne i Empire!!
Lizzie i Soho
Nyårsmiddag!!!

HON LEVER

Publicerad 2014-01-06 04:58:24 i Allmänt,

Förlåååååååt, asdåligt samvete. Här lovar en att en ska blogga och så ba GÖR HON INTE DET. Lovar, nu ska jag blogga skiten ur er. 
 
Herregud vad det har hänt grejer. Eller hänt och hänt, det var typ 2 veckor sen jag bloggade ordentligt. SÅ NU NI. Börjar när stamcellerna var här då. De kom på torsdagen och jag mötte upp dem på deras hotell de bodde på och då blidde det kramkalas. Sen åkte vi ner till downtown New Hope och drack lite kaffe, åkte sedan till Washington Crossing för att möta min värdfamil och äta middag. Var himla trevligt att min familj fick träffa min "familj" här. De är ju faktiskt min familj här, utan att jag är genetiskt bunden till dem. På fredagen gick jag upp tidigt för att hämta mamma och åka till the NAC och träna, tyvärr var det inte Judy som höll i passet men jag mamma, Mara och Chloe fick oss ett rejält träningspass ändå. Sedan styrde la familia mot Philly för att (för sjuttiofemte gången) se the love sign och rocky trapporna. Det var väldigt fint väder så det var en perfekt dag att vara i Philly. På kvällen åkte vi hem till mitt hus så de fick se hur jag bodde och sen byttes det ut lite julklappar med min värdfamilj. 
 
På lördagen hämtade Micaéla upp mig och sen åkte vi och min familj mot en outlet i Flemington, mamma gick loss och shoppade en del. Hanna gick hem tomhänt, JAG VET vad händer. Har tappat det. På kvällen åkte vi till Joannes föräldrars hus för att fira lite jul med dem och se deras asstora julgran som de har i huset. Jag fick en massa julklappar vilket fortfarande känns så himla konstigt. Men en bugar och bockar självklart. Blev även amerikanskt julbord (som en har längtat), då julbordet vi hade med min värdfamilj bestod av makaroner och broccoli så var det kul att få se ett riktigt amerikanskt julbord och det var väldigt likt mot thanksgivingmaten. Efter detta åkte jag hem och packade för dagen därpå var det dags för NY!!! Skriver detta om detta i nästa inlägg.
 
MAMMSEN<33333
hehe
Mor och far skulle SJÄLVKLART springa upp för rockytrappan.
HAHA orkar ej. Åh bästa familjen.
Nate tyckte mycket om systra min.
"Granen står så grön och grann i stugan"

2014

Publicerad 2014-01-02 03:10:18 i Allmänt,

HEJ alla ni. För nu är ni en del, verkar som någon har länkat min blogg då det är en del människor jag ej känner som kommenterat. KUL tycker jag så stanna gärna kvar här, detta är världens roligaste blogg. 
 
Lever gör jag. Har haft en toppenvecka med min lilla familj. De kom i torsdags så efter jag hängt lite hos Ronja åkte jag till deras hotell och då blidde det kramkalas. Tänker inte berätta allt vi gjorde i ett inlägg för det blir en del, fick ca 4 timmar sömn inatt så jag tänkte bara kika in och säga att jag lever. Imorgon är de back to real life inte aaaaastaggad på det direkt. Men en kommer nog överleva.
 
Ett grymt nyår hade jag i alla fall. Imorgon blir det bilder (glömde dock kameran när vi åkte till NY så blev en del mobilbilder)!!!
 
Nu är klockan nio och jag säger godnatt. 
 
PUSS

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela