HON LEVER

Publicerad 2014-01-06 04:58:24 i Allmänt,

Förlåååååååt, asdåligt samvete. Här lovar en att en ska blogga och så ba GÖR HON INTE DET. Lovar, nu ska jag blogga skiten ur er. 
 
Herregud vad det har hänt grejer. Eller hänt och hänt, det var typ 2 veckor sen jag bloggade ordentligt. SÅ NU NI. Börjar när stamcellerna var här då. De kom på torsdagen och jag mötte upp dem på deras hotell de bodde på och då blidde det kramkalas. Sen åkte vi ner till downtown New Hope och drack lite kaffe, åkte sedan till Washington Crossing för att möta min värdfamil och äta middag. Var himla trevligt att min familj fick träffa min "familj" här. De är ju faktiskt min familj här, utan att jag är genetiskt bunden till dem. På fredagen gick jag upp tidigt för att hämta mamma och åka till the NAC och träna, tyvärr var det inte Judy som höll i passet men jag mamma, Mara och Chloe fick oss ett rejält träningspass ändå. Sedan styrde la familia mot Philly för att (för sjuttiofemte gången) se the love sign och rocky trapporna. Det var väldigt fint väder så det var en perfekt dag att vara i Philly. På kvällen åkte vi hem till mitt hus så de fick se hur jag bodde och sen byttes det ut lite julklappar med min värdfamilj. 
 
På lördagen hämtade Micaéla upp mig och sen åkte vi och min familj mot en outlet i Flemington, mamma gick loss och shoppade en del. Hanna gick hem tomhänt, JAG VET vad händer. Har tappat det. På kvällen åkte vi till Joannes föräldrars hus för att fira lite jul med dem och se deras asstora julgran som de har i huset. Jag fick en massa julklappar vilket fortfarande känns så himla konstigt. Men en bugar och bockar självklart. Blev även amerikanskt julbord (som en har längtat), då julbordet vi hade med min värdfamilj bestod av makaroner och broccoli så var det kul att få se ett riktigt amerikanskt julbord och det var väldigt likt mot thanksgivingmaten. Efter detta åkte jag hem och packade för dagen därpå var det dags för NY!!! Skriver detta om detta i nästa inlägg.
 
MAMMSEN<33333
hehe
Mor och far skulle SJÄLVKLART springa upp för rockytrappan.
HAHA orkar ej. Åh bästa familjen.
Nate tyckte mycket om systra min.
"Granen står så grön och grann i stugan"

Kommentarer

Postat av: ninni axell ljunggren

Publicerad 2014-01-06 17:13:25

Farfar och jag grattar naturligtvis på namnsdagen en dag för sent är jättekul att följa dig på bloggen

Svar: Hej Ninni!! Vad kul att ni hittade in hit, tack så jättemycket för julklappen, den kom till väl användning:) Hoppas ni mår bra, hälsa farfar och Musse från mig!!
hanna ljunggren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela