HelGGG

Publicerad 2014-03-31 05:34:00 i Allmänt,

Jag vet, mina rubriker är så fruktansvärt påhittiga. Men ni kommenterar ju inte sååååå då är vi even. Hih. 
 
Söndagkväll, eller natt klockan är fan kvart över elva. Jag ligger i sängen mätt som aldrig förr, fyfan vad jag har käkat denna helg. Bläää. Men så värt. Nu blir det dock stenhård träning och kost inför KARIBIEN, fatta att vi snart är där? Kändes som igår att jag skrev på bloggen att jag skulle dit. Tiden går alldeles för fort hörni. I fredags i alla fall så åkte jag och Ronja till downtown New Hope för att hänga lite, var värsta sommarvärmen ute så vi satt på uteservering klockan 10 på kvällen. Vi fick se att New Hope har värsta utelivet, sjukt mycket folk var det. Men underåriga som vi är åkte vi hem nyktra klockan 12. Jag var svintrött så jag slocknade direkt när jag kom hem. På lördagen drog jag och Ronja till gymmet vid 1-tiden och hängde där i TVÅ TIMMAR, jag vet, orkar inte med vår hurtighet. Skall tilläggas att jag åt 100 gram marabou till frukost (TACK MAMMA FÖR PAKETET). 
 
Vi tutade sedan vidare hem till Ronja för hennes lilla värdbarn fyllde 1, hon är så jäääävla söt orkar inte ens. Får tyvärr inte lägga upp bilder på henne men tänk er en liten brunögd brunhårig skitunge med världens gosigaste mage. Hennes två andra värdtjejer (3 och 5 år) är också helt underbara. 1-åringen fick en så kallad smash cake och götta i sig, hon hade choklad precis överallt haha. Sen åkte jag och Ronja hem till mig, snackade skit och åt godis. Idag (söndag) hämtade vi upp Mara och Micaèla och åkte och lunchade på IKEA, mmmmh svenska köttbullar<3<3<3 Jag och Ronja åkte hem till mig, Ronja somnade i två timmar (inte jag!!!!!) och sen mötte vi upp Kallie på applebees och åt tills vi spydde. Det var min helg det. VAD HAR NI GJORT?:D kommentera och berätta nu!!!!
 
Ska för övrigt vara hemma med en magsjuk tjej imorgon, mmmmmh. Lovar, dagen innan Disney World kommer jag ligga hemma vid toaletten och spy, alla i familjen har haft det förutom mig nu. Vill inteeeeeee. 
 
PÖSS, godnatt. 
 
Juste i fredags gick jag och barnen hem till grannen och hade play-date med en massa andra, barnen fick kolla på frozen och jag fick dricka vin och snacka skit med tre 40-åringar, hur kul och trevligt som helst. 
Fina Ronjisen på uteserveringen
Birthdaygirl!!! 
 

2 veckor

Publicerad 2014-03-27 02:53:00 i Allmänt,

Bara 2 veckor kvar tills jag och Nate beger oss till Disney World med morföräldrarna, ska bli svinkul!! Sen kommer Miccisen på fredagen och då blir det Disney kryssning för fulla muggar. Micaéla är på Disney World nu med hennes värdfamilj så hon kommer redan ha upplevt det. Veckan har varit ganska jobbig hitills, barnen har inte lyssnat alls och jag får vara den tråkiga au pairen som säger "do your homework, don't do that, go and take a shower, hurry we need to go" osv. De har ju väldigt mycket att göra dessa två barn så det är ett väldigt tight schema. Känner mig som världens sämsta au pair, vill vara den roliga au pairen de alltid kommer komma ihåg. Jaja, får hoppas på att vi bara har en dålig vecka. 
 
Har varit så fruktansvärt trött nu det senaste med, har tagit en nap på 1-2 timmar varje dag på dagen denna veckan. Tror det är den lilla sömn jag fick i Mexico som slår tillbaka nu. Gud vilket peppande inlägg detta var, men det kan inte vara solsken varje dag!! 
 
Imorgon ska jag träffa Abby på dagen så det blir ingen nap då inte, blir nog en lunch någonstans. Ska vakna upp och vara aspepp imorgon, lovar!! 
 
Här har ni min lille ballong, visst är den söt? 
Juste, igår var vi på konsert jag och barnen, Joannes mamma som sjöng och gick modevisning, hur gulligt som helst! 
I måndags lekte vi födelsedagakalas och hade disco. 

Atlantic City baby

Publicerad 2014-03-23 23:31:00 i Allmänt,

Funkar alltid att sätta ett baby bakom en stad. Ja i lördags skulle ju jag, Mara, Micaéla, Ronja och Chloe skydiva men det blev inte av pga att det var för blåsigt ute. Vi som gick upp så tidigt och åkte 1,5 timme bort kände att något måste vi göra så vi åkte ytterligare 40 min bort för att senare komma fram till Atlantic City, har alltid velat åka dit. Morföräldrarnas beachhouse ligger nära där så jag kommer nog hänga där en del i sommar med. Vi gick runt på boardwalken, kollade i affärer, gick till stranden och sen kom jag och Ronja på bästa idén att tatuera oss. Heheheh vet att mor och far sitter och surar just nu. Ronja skulle fortsätta på en tatuering som hon har på sin rygg och jag ville göra en liten luftballong som jag har tänkt på ett tag, så det gjorde jag. Den sitter typ 1 dm under armhålan några cm in mot ryggen, svårt att förklara vart men ni ska få bild när den läkt. Den är väldigt clean och enkel, jag är hur nöjd som helst. Tog bara 15 min att göra den, när han skulle fylla i själva ballongen ville jag dock nita honom fyFAN vad ont det gjorde, kändes som om någon satt och suddade i min hud med en kniv typ. 
 
Blev väldigt fint väder på kvällen som vi hade le party i bilen på vägen hem, sedan åkte vi till affären för att inhandla tacoingridienser. Åkte hem till Ronja och hade tacofest, vi var så jäkla trötta så vi somnade redan vid midnatt. Älskar att göra spontana saker så lördagen var verkligen hur rolig som helst. Jag och Micaéla sov hos Ronja, Micaéla åkte på möhippa för hennes värdmammas syster och jag och Ronja drog till target för att inhandla tatueringskräm och lite småsaker. Mötte sedan upp Kallie för att kolla på hotell i NY inför näst nästa helg, Ronja fyller 20 så vi ska fira henne där. Gueeee sen efter det åker jag till Disney World och sedan till Karibien, usch vad tiden går snabbt. Kan vi inte pausa liteeee. I Mexico hade vi kunnat pausa ett par dagar. Ja, är fortfarande fett deppig. 
 
Har fått en ny mobil nu, en blå iPhone 5C blidde det, tackar vi för. Datorn har fortfarande damp dock, köpte ny laddare och det funkade som det skulle i typ en vecka sen så dog datorn igen. Denna gång tror jag dock det är fel på den nya laddaren, det är glapp i den så just nu har jag tejpat fast laddaren till datorn så den ej ska lossna. Måste skicka tillbaka den och få en ny. 
 
Nu ska jag gå och socialisera mig lite med familjen, får se vad de tycker om min tatuering hehe. 
 
PUSSPUSSPUSSPUSS
 
Här ska en bli tatuerad. Där av min graciösa arm. 
Solnedgång i Philly

Sjukaste resan i mitt liv

Publicerad 2014-03-21 02:20:47 i Allmänt,

HEJHEJHEJHEJHEJ
 
Har ni saknat mig???? 
 
GAAAH VILKEN SJUK RESA. Fyfan, har aldrig haft så kul i hela mitt liv. Cancún (staden där vi var) var helt fantastisk. Hotellet var huuuur bra som helst, vi hade all inclusive och maten och drinkarna var så jävla goda. Mexikansk mat är lätt min nya favoritmat. Redan första dagen så undrade vi varför vi inte bokade mer än 5 dagar. Vädret var varierande, ena sekunden kunde det regna och sedan blev det solsken. Det var alltid varmt dock och det blåste vilket bara var skönt så en liten bränna har en lyckats samla ihop sig. Vi var ute 3 kvällar av 5 de 2 andra nätterna festade vi på hotellet, vilket var många som gjorde. Vi träffade så himla roligt folk, från alla olika möjliga håll. Men 70 % av hotellet bestod av britter, inte mig emot, alla var hur sköna som helst och deras accent gör bara saken bättre. Fy ville verkligen inte åka hem. Har gått in i en depression, på riktigt har aldrig känt såhär innan efter en resa. Vill bara åka tillbaka, hänga med Enrique, shotta i poolen, äta lunch klockan ett vid buffén, hänga med Joshi Josh och A.J, sitta vid beachbaren på kvällen med alla britter, ta en-dollarsbussen in till downtown och dansa rumpan av oss, komma hem vid soluppgång och käka pizza och gurka (ronja!!!). BLÄÄÄ VILL TILLBAKA.
 
Okej måste ge mig. Ska fan till Karibien och Mexiko igen om 3 veckor. Plus att jag bor i USA, 1,5 timme från NY. Jag har det bra. 
 
Juste, sista dagen tappade jag mobilen i poolen och när jag skulle hoppa i och hämta den följde min väska med kamera i :):):):):):):) livet<3 
 
Todd har dock redan kirrat en ny, en 5C så en klagar inte. 
 
Här får ni en massa bilder, enjoy!!!
 
Vårt rum blev uppgraderat så vi fick fetaste utsikten och asstor balkong.
Mina tjejor!!
Andra kvällen var vi på Snoop Dogg
Skinny dipp
Ronja och brittLuke
Enrique tvingade i mig i poolen för aerobics.
 
Vill tillbaka :((((((

MEXICO

Publicerad 2014-03-15 00:42:00 i Allmänt,

HEEEJ!!! Fyfan vad vi har det bra. Hotellet är fantastiskt, all inclusive med godaste maten jag någonsin ätit, sjuka drinkar, allt folk här är så roliga och sköna, vill verkligen inte åka hem. Men vi har 2 dagar kvar!! Vi har varit ute båda kvällarna, nattlivet här är helt sjukt. Igår var vi och såg på snoop dog och japp, han smokar weed everyday. Jag trillade in på hotellet vid tio imorse så så en är väl inte den piggaste idag. Räknade ut att jag sovit sammanlagt 11 timmar på 3 nätter. MEN är det spring break så är det. 
 
Tänkte bara kika in och säga hej, hoppas ni mår bra för det gör jag!!! 
 
Detta är den enda bilden jag fick upp tyvärr. Ni får hålla mig tills jag kommer hem, nu blir det drinkar!!

Måndag känns som söndag

Publicerad 2014-03-10 17:44:00 i Allmänt,

Hejsannnnnn. Idag är det måndag, endast 2 dagar till Mexico, can I hear a WOOOPWOOPP?? Fett taggad. Står dock att det ska regna på onsdagen när vi kommer dit, typ deras första regn på ca 2 månader. Vill gråta. Nej men kommer nog inte ha problem med att hitta på något annat. 
 
Skjutsade Sarah till bussstoppet imorse, åkte hem igen och somnade i 3h. Hehehee. Nate är sjuk så Todd tog med han till doktorn imorse så nu har jag bytt av honom och hänger med Nate i soffan och blir hostad i ansiktet ca 10 ggr i minuten. Dränker mig numera med handsprit. Har inte varit sjuk på 7 mån (vilket är ett under för mig) och fan ta världen om jag skulle bli sjuk nu. 
 
Helgen har varit lugn, i fredags hängde jag med Ronja hela dagen och kvällen, mötte upp Kallie för en kaffe på kvällen och bokade en bil som ska hämta oss på onsdagmorgon och köra oss till flygplatsen. Sen i lördags skypade jag med mor far och syster sen hämtade jag upp Ronja och gick ut och gick i Tyler State Park, var jättevarmt ute. Efter det åkte vi till ett födelsedagskalas, Ronjas 3-åring fyllde år. Begavs sedan hem till mig då jag skulle jobba på kvällen, jag och Ronja lagade tacos medan barnen åt mac'n'cheese. Kollade frozen på kvällen och den var lika rolig denna gången. Söndagen blev det lite Skype med Mikaela och sen blev det nagelfix och kaffe. Kvällen avslutades med promenad och middag med Kallie. En lugn och skön helg med människor jag tycker om, är så glad att jag träffat Ronja och Kallie med. 
 
Nu blir det tvätt!! 
 
Kom ett par galopperande hästar när vi satt och solade under promenaden. 
Barnkalas!! 
Hittade denna bild på dig och mig farmor, den är från Kreta. Åh vad jag saknar dig!!

6 dagar

Publicerad 2014-03-06 16:04:00 i Allmänt,

Torsdagmorgon, barnen är skjutsade och jag sitter här med en kopp kaffe. Inväntar Micaéla och sen ska vi till Doylestown för lunch med australenaren Abby. Bara 6 dagar kvar till Mexico nu, så jävla PEPP på det eller. Har för övrigt kört stenhårt nu med träning osv inför Mexico, tränat 5 dagar i veckan, ersatt frukost och lunch med två shakar istället och INGET onyttigt. Hitills har det gått bra så jag har gjort det jag har kunnat göra. Nu vill jag bara ha en strand, en öl och musik, då är jag lycklig. 
 
Har inte hänt så mycket speciellt i veckan, igår satt jag ute i solen med Mara hela dagen och brände näsan. Den ni. Välkommen vår. Lär väl dock komma snö typ imorgon. Nej men ärligt, tror vi börjar lägga vintern bakom oss nu, ska bli 15 grader i helgen så förhoppningsvis *tar fruktansvärt mycket i trä*. I helgen ska jag bara ladda upp jävel inför Mexico så blir lugnt, ska bli fint väder så blir nog lite promenixer. Åhhhhh är så taggad inför våren och sommaren hörrni, har så himmelens mycket att se fram emot. Mexico, skydiving, Karibien, Mexico igen, Chicago, AMANDA KOMMER, massa NY, Washington, sen RESEMÅNAD. Baaaaaah helluuuu summer. 
 
Ja såhär kul blir det när jag inte har något att blogga om så sluta tjata. 
 
Hittade min bilddagbok för örvrigt, throwback thursday på denna..................
 
............
.........................
 
 
 
Valfri psykolog får gärna göra analys på min tonår.

Helg & Oscars

Publicerad 2014-03-03 18:12:00 i Allmänt,

Hoooohoooo *ekooooo*. Ja det har stått lite tomt här, endast för att mitt awesoma liv är så upptaget. Eller ej. Är bara lat. Nej men blir liksom lite samma visa att blogga på vardagarna så därför bloggar en när en har något att blogga om. Förstått??? Bra.
 
Ja vad gjorde denna i helgen. I fredags gjorde jag ingenting, chillade med familjen här hemma. I lördags åkte jag, Ronja och Micaéla till King of Prussia för lite Mexico-shopping. Har ni tänkt på det, att jag inte har shoppat på feting länge? Ändå har jag inga pengar. Eller jag shoppade ju en Mexicoresa men tänker ju mer PRYLAR och KLÄDER. Fick ju presentkort på H&M av le hostparents så det blev storshopping där. Speciellt då det var rea på allt i en H&M butik, fick en assnygg klänning, örhängen, solglajjor, och en sarong fö 8 dollar? Vilket är 51,2 kr för att vara exakt. Nöjd? Svar positivum. Hittade 2 andra klänningar, ett par skor (surprise, sjunde paret jag har köpt här nu) och lite andra smågrejer. Nu behöver jag bara solskyddsfaktor och en bikiniöverdel sen är jag goooood to go. 
 
På kvällen hängde vi hos mig, täckte golvet med madrasser och kuddar och kollade på Pirates of the Caribbean. Jag vaknade upp klarvaken tjugo över åtta dagen efter (Sofia du har förstört mig) och väntar på de andra att vakna. Ronja åkte hem och jag skulle köra hem Micaéla för de hade varnat för snöstorm (skulle få typ en halvmeter snö) så ville inte åka försent men snön kom aldrig så vi dröjde på det lite. Åkte i alla fall till ett mall nära Micaèla och shoppade lite till, denna gång en sportbh och en bikiniunderdel. Sen satte vi oss med en kaffe i handen och började planera vår resemånad. Micaèla har ju äntligen bestämt sig för att följa med mig på resemånaden istället för att åka hem och plugga (YOLO) så Hanna är väldigt glad över detta. Det blir LA, Hollywood, Beverly Hills, San Fran, Hawaii och avslutas med Micaélas 21-årsdag i Las Vegas. Så jävulskt pepp på detta. Men innan det ska mycket mer hinnas med så sommaren får gärna gå långsamt. Efter det följde jag med Micaéla hem och käkade middag med en del av hennes värdfamiljs släkt, de frågade ut mig rejält om disneykryssningen för de tycker att hela grejen är väldigt sjuk, att 83 pers ska med och att morfarn betalar för alla. Kände mig lite dum när jag satt där och svarade på allt, inte jag som valt att bjuda med alla jueeeee. Sedan började The Oscars!!! Var mest pepp på att Ellen DeGeneres skulle hosta det, men det var riktigt kul att få se alla kändisar, vinnare och uppträdande. Blir lite roligare när det händer i samma land man för tillfället bor i. Den filmen som vann mest Oscars var Gravity, en film jag själv sett för en gångs skull. American Hustle fick en del med och två filmer som hette Dallas och 12 years a slave. Inte sett dessa dock men ska ses. Frozen vann även 2 Oscars, bästa låt och bästa animerad film, så jävla gött!!! Ni måste se den filmen, nås nästan upp till lejonkungen-nivå. 
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, har blivit en sådan kaffe-drickare, Sofia som lärt mig och städa mitt rum lite. Trodde det skulle blivit snow day idag men kom knappt 1 cm snö inatt så skolorna blev bara försenade 2 timmar så en fick lite ledigt ändå. 
 
PÖSS
 
Försökte mig på en äppelsvan
Miccis är taggad inför vår resemånad
Dessa skor letar jag ivrigt efter. Adidas orginal Stan Smith. Hojta om ni hittar på någon sida. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela