Happy thanksgiving

Publicerad 2013-11-30 19:23:00 i Allmänt,

Här har det stått tomt i några dagar. En har varit så upptagen sörrni. Sofia rullade hit i onsdags, vi bakade svenska efterrätter, jag stog för ananaspaj och Sofia för kladdkaka. På torsdagen var DDDDagen så att säga, över 30 pers kom hit och vi lagade mat hela dagen. Ja faktiskt VI, jag och Sofia skar äpplen, hackade potatis och klämde ur juice ur apelsiner. Sååååå nu kan en säga att en har lagat thanksgivingmat. På dagen kollade vi på amerikansk fotboll, åt lite snacks och "minglade" runt med resterande släkt. Alla är fruktansvärd trevliga så det blev inte många tysta minuter. Runt sjusnåret var det dags att sätta sig vid bord, vi drack faktiskt vin och både Hanna och Sofia blev lite på pickalurven. Maten var speciell, jag skulle förklara den väldigt söt. Vi år sweet potato, cranberry sauce, mashed patatos, ärtor, majs, fläsk, såser, bröd och självklart le turkey. Kalkonen var faktiskt min favorit, den var riktigt god då man även åt stuffingen (som man trycker in i kalkonen när den är i ugnen). Maten får 3/5 av mig, lite för söt men väldigt kul att uppleva!!
 
På fredagen stog NY på schemat, vi skulle möta upp Rebecka, en tjej från orientation som bor i New Hampshire. Hon firade thanksgiving i NY med sin värdfamilj och hade en dag över så vi bestämde oss för att möta upp henne. Jag och Sofia var dödströtta på morgonen så det tog ett tag innan vi väl gick upp. Väl i NY gick vi och kollade på julgranen på Rockefeller Center, blev ganska besvikna då den var sjukt liten. Sen kollade vi lite i affärer (Läs: KOLLA) var så jävulskt mycket folk. Dagen efter thanksgiving är även kallad black friday, vilket motsvarar vår mellandagsrea, där av allt folk. Vi var bara där i typ 4 timmar då Rebeckas buss hem gick vid halv fem. När vi kom hem så var det nästan lika mycket folk som det var på gårdagen, de skulle ha någon middag för några andra som hade kommit (okej har inte bästa kollen). Sen kom även familjens första Au Pair från Tyskland, hon och hennes mamma är här och hälsar på. Lite halvt konstig stämning men hon är trevlig!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi åka till Ikea för att handla in lite adventsmys och sen ska vi ÄNTLIGEN se the hunger games!!!!!
 
Dagen innan, Joanne lägger i stuffingen.
Våra magiska äpplen.
Här kollar vi på fotbollen och äter lite snacks, den lilla tjejen är Grace, så JÄVLA söt orkar inte.
Här skär Tom upp kalkonen. 
Jag och min fina kille!! Mindre fin tjej dock. 
Blev lite trångt som sagt hehe, Nate och kusinen Luke!
Här säger jag till Eve "say cheeese" och hon gör denna min och säger "say seees".
Todds mamma och nyfödde Caleb.
Framifrån ser ni Mom-Mom även kallad Pat, sen har ni Pop-Pop Tom, bakom Pat sitter Kristi, sen Sofia och jag, bakom mig sitter Todds mamma Odette, bakom Sofia sitter Tommy Joannes bror och sen kommer Papi Dan låtsasfarfar och sen ser ni Todd.
Haha, här har ni Sofia och Tom, Joannes fasters man som är halvnorsk. En av de trevligaste män jag har träffat.
Här har ni då vår awesoma efterrätter. En kan säga att ananaspajen gick hem, flera som frågade recept *ler upp till öronen*.
Detta var vad vi skulle äta EFTER all mat, jag och Sofia ville mest spy. 
Här har ni trädet, ser faktiskt stort ut på bilden men det var den ej i verkligheten.
Sofia och Rebecka!!

MOMMY I KILLED A RACCOON

Publicerad 2013-11-26 15:56:30 i Allmänt,

Ja eller jag dödade en halv tvättbjörn. Fyyyy vad hemskt det var. Jag och barnen var på väg till Nates gymnastik och precis när jag skulle svänga så ser jag hur en tvättbjörn springer över vägen och jag kör på hen. Var helt omöjligt att se, kände hur bilen bumpade till, körde in på en parkering för att se att något inte hände med bilen och det gjorde det inte. Kände att jag inte riktigt träffade hela tvättbjörnen så nu imorse när jag körde Nate till skolan säger Nate "look Hanna there is the raccoon, but where is the head?" hahahahah, det enda som låg kvar var hens svans. Alltså fatta min samvete jag har nu, hade ju varit bättre om jag körde på tvättbjörnen ordentligt så hen dog direkt men nu dog hen en plågsam död. Eller så går hen runt svanslös i skogen. Blev väldigt mycket hen. 
 
Idag går Sarah halvdag i skolan så hon kommer vid ett med bussen, men ska köra henne till en playdate och sen hämtar jag Nate för att åka på theraplay. Har ingen som helst motivitation till träning den här veckan, vilket jag borde ha för jag lär gå upp 5 kg på torsdag då det är thanksgiving. Blö. Min hy har för övrigt ballat ur här, USA har otroligt mycket hormoner, kemikalier och färgämnen i sin mat här så antar att det är därför. Men det är fan inte kul, okej om en går upp lite i vikt men att få finnar överallt går jag ej med på. Har hört att man ska få i sig någon slags vitamin så borde det blir bättre så jag ska åka till ett pharmacy och se om jag kan hitta något. 
 
Nu ska jag skypa med Ida (tjej från orientation) som precis åkt hem till Sverige. 
 
Vill vara brun, få dricka öl när jag vill och gå på konsert. Så känner jag idag. 
 
MVH
 
Tjock & finnig tjej.

4 timmars sömn senare

Publicerad 2013-11-25 00:18:35 i Allmänt,

Vi trillade in på hostelet halv sex imorse och skulle checka ut innan elva så det blev cirkus 4 timmars sömn. Om jag gråter blod för det? Verkligen inte för vi hade en grymmmmmmme kväll. Vi kom till NY vid två-tiden, gick direkt till Toys R us för att köpa födelsedagspresent till Nate som fyller år om 2 veckor. Den affären ligger mitt på Time Square och är 4 våningar stor. Var typ det värsta jag har varit med om, så jääääävla mycket folk, barn överallt, det var varmt och det tog evigheter att hitta det jag ville ha. De som bor i NY tycker inte om Time Square vilket jag verkligen inte kunde förstå när jag kom hit men en kan väl säga att jag är fullt på deras sida nu.
 
Efter det tog vi oss till vårt hostel som låg precis vid Time Square (äntligen hittat ett bra hostel som inte är överdrivet dyrt, gäller att boka i tid bara). Jag hoppade in i duschen medan Sofia och Micaèla skulle testa att köpa vin, och klart det lyckades med det så vi vinade medan vi fixade i ordning oss och sen gick vi ut i SNÖSTORM för middag. Helt sjukt, var så fruktansvärt kallt, ilade i huvudet när man gick ut. Sen vinade vi lite mer och begav oss mot en klubb som hette Monarch, himla häftigt ställe men lite för gammalt folk för oss så vi gick sedan vidare mot en klubb som hette Suite36 där vi dansade så vi knappt kunde gå. Meeeeen det stoppade inte oss för att gå till ytterligare en klubb som jag tyvärr inte vet namnet på, efter 30 min där kände vi dock att det nog var dags att rulla hemåt. Vaknade upp mindre pigga och begav oss mot tåget. Nu har jag precis kollat ikapp de flesta tv-programmen jag har missat, bara idol kvar. Hoppas Kevin åker ut!!!
 
Kommande vecka är thanksgiving-vecka så barnen går halvdagar mån-tis och ledig ons, tors och fre så det blir en del jobb men sen blir även jag ledig tors-fre. Är astaggad på thanksgiving, ska bli kul att få uppleva!!
 
De har alltså ett parishjul i affären.
Mina fina sejooor
Sofia och Linnea (svensk tjej vi träffade)
opsi Hanna fick en shot.
 

Kaos mannen

Publicerad 2013-11-23 18:27:52 i Allmänt,

Guuueee igår hade jag en av de kaotiska dagarna i mitt liv, förklarar kort. Barn äter frukost långsamt, håller på att missa buss, Sarah glömmer lunchlåda, kör Nate till Theraplay, åker och tränar, hämtar Nate kör honom till skolan, kommer till skolan och allas barn föräldrar är där, jag visste ingenting, stannade kvar på skolan dyngsur i svett och luktade lök, Nate vägrade äta lunch och börjar storskrika och gråta, slutar med att han får följa med mig hem, skjutsar han sedan till doktor, hämtar Sarah, Nate kommer hem, barnen bråkar konstant i 2 timmar. JA en kan ju säga att helgen har inte varit mer välkomnande. 
 
Sen klippte jag och slingade håret i torsdags för 165 jävla dollar och ser ingen som helst skillnad. Berättade detta för Mara och hon klippte sig där igår och då hade hon berättat för sin frisör att jag var missnöjd, ägaren stod bredvid och hörde detta och ringde mig nu och bokade en tid då de ska fixa det jag är missnöjd med. DET är vad jag älskar med Amerika. Hon sa att det händer hela tiden och betalar man 165 dollar ska man vara nöjd. Sant? Svar ja, Hanna är bara för mesig för att säga något. 
 
NU är vi på väg till NY i alla fall (efter att vi var tvungna att vända för att hämta Micaélas leg) är så taggad!!! Men trött för vi blev väckta av Micaélas värdbarn klockan 8, MEN SOVA KAN EN GÖRA I ETT ANNAT LIV HÖRRNI. Puss på er.
 
Igår lekte vi nagelsalong och modevisning
2 taggad tjejer på GGGG till NY!!

Zoooomba

Publicerad 2013-11-20 18:14:59 i Allmänt,

Okej fick EN reaktion på bilden? Besviken. Fruktansvärt besviken. Bevisar en grej. Att Josefine inte läser min blogg. FÖR DU HADE REAGERAT. Suck.
 
Jajjajaajaj. Igår efter jag lämnade Nate på Theraplay som det så fint heter åkte jag och tränade. Det var så lugnt och skönt på gymmet, var där vid kvart över ett och det var inte alls många där. På mornarna och eftermiddagarna är det alltid knökfullt. Sen hämtade vi Sarah och sen tillbaka till the NAC för Sarahs hip hop. Idag vaknade jag med tuppen som vanligt och ville dö, var feting trött. Efter jag skjutsat Nate drog jag på Zumba och säger det igen men åååh vad det är roligt. Det är alltid en farbror (ja för han är typish 60) som alltid är med, han och 30 brudar fatta drömmen? I alla fall, instruktören tvingar alltid upp någon på scenen (jaaaa hon står på en scen) för att dansa med henne och denna gång hoppade han upp och som jag skrattade, det hemska var att han var bättre än mig??? Jag pinar för den dagen hon kommer peka på mig, hon försöker få ögonkontakt med mig men jag är snabb att kolla åt ett annat håll. I mitten av passet kom kvinnan som stod bakom mig fram till mig och sa "I'm so glad that you're in front of me because the steps is so hard and you make it so much easier for me" man ba TACK JAG VET. Nej men pressen jag fick resten av passet?? Nu kan jag ju inte göra ett enda steg fel eftersom hon följer mig?
 
Det var väl händelsen av denna dag. Nu ska jag kolla efter konsertbiljetter, vill gå på konsert!!!!! Bor ändå i USA så borde finnas massor. 
 
SMEK
 
/Master

100 DAGAR

Publicerad 2013-11-19 15:51:00 i Allmänt,

Dagen är kommen mina vänner, dagen vi alla har väntat på. BLONDINBELLA HAR FÅTT EN SON!!!!!!
 
.....och jag har varit här i 100 dagar, kan ni förstå det, 100 DAGAR??
 
 
Jag känner mig såhär cool:
Tydligen tyckte jag att det var lämpligt att gå runt med en ananas på huvudet och ha solglasögon formade som hjärtan.
 
Jag går i nian. Slutet av nian till och med. 

17 grader och en måndag

Publicerad 2013-11-18 16:40:00 i Allmänt,

Måndag idag och jag är på nå så jävulskt bra humör? Känns som om jag kan springa jorden runt och säga att jag älskar livet. Typ så. Nej men igår åkte vi ju till Philly som sagt, blev ganska sent då Sofias bussar gick konstigt så vi var inte framme förens vid två. Gick till H&M för att kolla kollektionen, SLUTSÅLT. Ba orkar inte. Såldes slut på 2 dagar tydligen. Men kom inte hem tomhänt för det, hehe. Endast två plagg mina vänner. Var så himla varmt igår, hela 17 grader, och förra veckan snöade det? Idag är det också 17 grader så efter jag följt Sarah till busstoppet gav jag mig ut på en väldigt skön powerwalk i klädd tshirt och halvkorta byxor. De ni, kan inte ni göra i mitten av November va?
 
På kvällen igår följde jag med min värdfamilj och käkade på Chili's (sjukt god mat), åt grillad kyckling med champinjoner, avokado, bacon och broccoli, mmmmm. Vi pratade lite thanksgiving som är redan nästa vecka, är så taggad inför detta. Vi ska ha thanksgivingen (?) hos oss och både Joannes familj (fastrar, morbröder, föräldrar, 2 systrar en bror + massa barn) och Todds familj (syster, föräldrar + massa barn) kommer så det blir fullt hus. Det som är ännu bättre är att Sofia ska fira med oss med, för hennes bajsvärdfamilj är dumma i huvudet, förlåt men BLÄ att det finns sånna människor på denna jord. Ej mer om det. När vi kom hem sa Todd "Hanna can I please talk to you for a sec". Satte hjärtat i halsen. På riktigt, kan inte hantera när folk vill prata med mig ostört. MEN mina vänner detta var ju bara himla kul att han ville det för han frågade ifall jag ville åka 4 dagar tidigare till Orlando (innan vi åker på kryssningen till Karibien) för att åka till Disney World. Är denna familj på riktig???? Grejen är den att familjen ska inte med utan det är mormorn och morfarn som ska ta med Nate (Sarah kan inte ta mer ledigt från skolan) så då hade mormorn och morfarn frågat om jag ville följa med dem. EEEH SVAR JA. Disney World mina vänner? DISNEY WORLD? 
 
Nu ska jag kika på idol och solsidan, HEJSVEJS!!
 
Såhär ser det ut på min runda, väldigt lantligt men jag älskarTTT.
 Är för övrigt en livsfarlig väg att gå på, inga sidewalks, en kurvig väg och bilar kör fort. Kände hur en bil snuddade vid min hand, höll på att dö. Bokstavligen. 
 

Uppdatering en lördag

Publicerad 2013-11-17 02:26:00 i Allmänt,

Ja det har väl inte hänt sen jag flyttade hit, att jag uppdaterar på en lördag. Jag åkte till Sofia igår som sagt, idag vaknade jag en timme senare än Sofia (som vanligt) och sen åkte vi till King of Prussia i hopp om att hitta Isabel Marant-kollektionen men den finns tydligen bara i Philly. Hanna kom inte hem tomhänt för det inte. Fy har lite ångest, shoppade alldeles för mycket (farmor sluta inte älska mig för det!!!). Jag hade beställt ett par Nikeskor på internet i veckan men så kunde de inte ta mitt svenska kort så den beställningen avbröts, till min lycka hittade jag dem i deras affär i mallet. Det är ett par Air Max Comfort Premium SOM LYSER I MÖRKRET. Jag vet jag orkar inte, så fruktansvärt snygga. De var tom 15 dollar billigare i affären. Hittade mig en kimono och lite smått på H&M också. Nu till min ångest, Sofia har tjatat på mig om att MAC (pappa du kan sluta läsa här) är hur bra som helst, och jag behövde nytt puder och concealer så vi gick in dit, Hanna kom ut 140 dollar fattigare. Vilket är cirkus 900 kr AAAAH JAG VET. Men jag behövde det och jag lägger sällan mycket pengar på smink och detta håller väldigt länge *försöker dämpa ångesten*. Behövde köpa borstar till detta med vilket var hälften av det jag betalade MEN MEN. Ska ej shoppa på ett tag mer. Förutom imorgon för då ska vi till Philly för att hitta Isabel Marant-kollektionen hehe.
 
Nu sitter jag faktiskt i min säng med en kopp te i handen och kollar på Bilar. Sofia behövde jobba ikväll så jag drog mig hemåt, i bilen var jag så pepp och dunkade partymusik. Tänkte att jag drar till gymmet när jag kommer hem, men njaeee verkligheten kom ifatt mig och jag känner inte för att träna en lördagskväll, har redan klarat mina 3 pass denna vecka. Jag packade upp alla mina grejer, hoppade i duschen, rakade benen (vilket inte har gjorts på 4 veckor, kunde på riktigt plantera någonting där), gjorde lite ansiktsmask och kirrade naglarna. Ärligt talat tycker jag det är ganska skönt att vara hemma själv en lördagskväll, har liksom inte hänt på 3 månader. En behöver lite ensamtid. Ta det ej som snusk. 
 
Som sagt åker vi till Philly imorgon, vi ska nog försöka ta oss till den södra delen, ska vara väldigt fint där. Får se vilken tid vi åker.
 
Nate testade min hatt igår, hahahahah höll på att dö. SÖTEEE
Efter king åkte vi och käkade asgod burrito.
Denna påse stod på Sofias säng när jag kom hem till henne, den innehöll världens sötaste mugg, popcorn, varmchokladmix och marshmellowkräm haha (välkommen till Amerika). För att hon tycker att jag är så snäll som kör/hämtar henne, SÖTA BÄSTA VÄN. Vad ska jag göra när du åker hem? Fy.
Här har ni det, puder, concealer, en highlighter och borstar. Ångest. Massa ångest.
Skor in daylight.
Skor in nightlight. Waaaahhh!!!!
 

Le weekend has arrived

Publicerad 2013-11-16 01:14:50 i Allmänt,

Så vart det fredag redan. Igår åt jag pannkaksfrulle med Micaéla och kollade på batman begins, mycket mer kul hände väl inte. Just nu sitter jag och kollar på Phineas and Ferb och dricker varm choklad med Natie my Matie (hahahah kommer aldrig sluta tycka det är askul att säga så). Sarah är på playdate. Jobbade på förmiddagen idag med, Nate ska börja gå på någon slags barnterapi 2 ggr i veckan. Typ för att utveckla hans motorik och skrivning (fråga mig ej varför). Tydligen ganska vanligt här i Amerika.
 
Nu snart ska jag åka till Sofia, vi ska mYYYYYsa och imorgon vill jag till H&M för att nappa åt mig några Isabel Marant-plagg. Sen ska vi nog till IKEA, vill köpa glögg och pepparkakor. FATTA JUL SNART???? 
 
Pannkaksfrulle á la Hanna och Micaéla
En bild från i måndags utanför gymmet, visst ser himmelen läskig ut??
 
HAVE A GOOD WEEKEND YA'LL

SNÖ? REALLY?

Publicerad 2013-11-12 20:36:00 i Allmänt,

JAAA. När jag gick ner till köket för att fixa frukost imorse ser jag att det snöar ute??? För en vecka sen satt jag ute och åt lunch i t-shirt och SVETTADES. Hur är detta möjligt?
 
Tyvärr är det ingen snö som stannar på marken pga att det är för varmt så den smälter direkt vilket är lite synd. Jag är mer en massa-snö-eller-ingen-snö-människa. Alla här tror att jag älskar detta väder bara för att jag är från Sverige, vilket är lite sant men det är typ bara jag från Sverige (känns det som) som gillar vintern, alla försöker ju åka ifrån vintern mer eller mindre. Charterresa till Thailand why nottttt. Men jag trotsade vädret och gav mig ut på en löprunda, var svinkallt då jag inte hade vantar men annars var det ganska skönt. Fick sakta ner lite då man endast fick köra 25 miles/h. HEHEHEHE. Nej men precis när jag kom in på vår gata snubblar jag i en liten grop och föll pladask på marken. Skrapade upp handen och knät. Vad jag gjorde? Snapchatade. Enda rätta. 
 
Nate är inte i skolan idag då han skulle på någon 5-årskontroll, typ vad han kan göra och inte göra. Kolla balans, bygga klossar, skriva, hur långt han kan hoppa osv så Joanne tog ledigt hela dagen. Jag och Sarah GICK för första gången till buss-stoppet i snön, tyckte vi var roligt då vi båda gick hela vägen med tungan ut i vädret. Blir nog en lugn och skön vecka, fanns planer på att åka till NY i helgen men Sofia behövde jobba så jag ska nog för en gångs skull inte göra något. Åh längtar redan typ. 
 
Nu skall här vikas tvätt och sen ska jag hämta Sarah för att sedan åka till hiphop-lektion. 
 
 
 Hallaaaaaa!!
 
Här ser ni tyvärr inte snöflingorna för de var ganska små när vi gick ut. 

Toronto

Publicerad 2013-11-11 21:57:00 i Allmänt,

HEJ!!
 
Nu ska ni få veta vad i hela världen jag gjorde i Kanada. Jo sörrni, jag, Micaèla, Sofia och hennes kompis Emelie från Wisconsin blev tillfrågade av några tyskar i Sofias område om vi ville bila upp till Kanada med dem och se Niagarafallen. Varför inte? Tänkte vi, sagt och gjort. Vi kom på att några papper behövdes bli påskrivna av huvudkontoret i Connecticut i sista sekund men allt löste sig. Bilresan var lite längre än vad vi trodde, satt totalt 22 timmar i en bil, vilket var lite för mycket för att bara spendera en natt där. Vi satt mer i en bil än vad vi spenderade i Kanada hehe. Men det var det verkligen värt, hade SÅ KUL. Direkt när vi kom innanför Kanadas gränser kom vi till Niagarafallen, vilket är en grupp vattenfall i Niagarafloden. De finns på både Amerikanska och Kanadas sida. Varför vi valde att åka till Kanadas sida var för att en fick höra att man barra behövde vara 19 för att gå ut i Kanada heheheh. Så vi tänkte att vi slår två flugor i en smäll.
 
Niagarafallen var himla fint att se, vi kom perfekt tajming. När det blir mörkt så sätter de på en ljussättning som riktas mot vattenfallen, så de bytte färg från lila, grön, gul, blå osv. Vi kom precis i ljusskiftet så vi fick se det både i dagsljus och när ljusen sattes på. Efter Niagarafallen brummade vi vidare till Toronto, var sjukt trött och ville mest bara slänga mig i sängen, men när vi kom fram till hostelet blev en piggare, hostelet var så jäkla fint. Gratis frukost, gratis bbq på kvällen, ett rooftop man fick hänga på, fina toaletter, rum och världens trevligaste personal. Fanns även en del aussikillar (australiensare) som inte gjorde saken värre mmmmmmm. Alla vi svenskar har ju inte fått köpa laglig alkohol ännu så det var det första vi gick och gjorde, blev vin och lite vodka. Sen gjorde vi iordning oss, gick upp på rooftopet och började förfesta lite. Vi köpte sånna små vodkaflaskor för en av tyskorna fyllde år och den andra hade fyllt år några dagar tidigare. De sa att de skulle ta 20 shottar eftersom de fyllde 20 år (tyskar är helt galna, skojar inte) så vi bjöd dem på deras första shot. Kom över några aussikillar och jag försökte lära mig deras dialekt "ey wanna go to pub and hit some scooter" WHAT??? Men deras dialekt <333 (Ellen är så avundsjuk på dig). Sen gick vi vidare mot en klubb, kom in och de spelade ganska hård rock och först kände vi vad i helvete men sen kom det en massa goa klassiker, Def Leppard, Journey, AC/DC osv, så jag var överlycklig. Vi dansade till stängning och hamnade i säng vid fyra. Upp och hoppa vid nio, åt frulle på både hostelet och på ett cafè, vi ville hinna se lite av Toronto. Av det lilla jag fick se är jag förälskad, gillade verkligen den staden. Sen hoppade vi in i bilen och tutade mot Pennsylvania. Tyskarna ville gärna spela hög "fest" musik (läs Blink 182 och Taylor Swift typ) så en fick väl ca 10 min sömn. Var hemma vid elva och stupade i säng. 
 
Som sagt lite väl långt att åka, nästa gång (jag och Micaèla har redan bestämt att åka tillbaka i vår) stannar vi längre. Men kul, det hade vi!! 
 
Detta är tyskarna, Marnie (längst till höger) var den som fyllde år, vi kom med present, hattar, heliumballong och cupcake!!
Skulle fejka sova men gick sådär.
Niagarafallen!
Hela gänget!!
Laglig utgångggg
Toronto by night
Sweden + Aussi
Toronto by day
 

Kanada levererade

Publicerad 2013-11-10 16:23:33 i Allmänt,

Åh har haft fetaste helgen, ÄLSKAR Kanada. Nu ska vi sitta i bilen i 10 timmar... Skriver om alör när jag kommer hem. 
 
Det här var nästan det bästa med resan, vi fick köpa alkohol LAGLIGT. 

CANADA BABY

Publicerad 2013-11-08 23:50:30 i Allmänt,

WIHOOO kirrade papprena i sista sekund så imorgon bär det av till Kanada!!!!
 
SAY WAAATWAAAAT!!

Santa Claus is coming to town

Publicerad 2013-11-08 00:25:00 i Allmänt,

Så vart det redan torsdag, herregue vad tiden går fort hörrni. Idag har jag hängt med Micaéla, vi åkte till ett mall och shoppade lite behövliga saker som mössa, vantar, jeans och lite sånt. I ett provrum hade jag med mig 6 plagg in, kom ut med 0. Depressionen efter detta var djup. Roligaste idag var dock att de redan har julpyntat sönder i mallet och spelar julmusik. Om jag är för detta??? Nått så jävulskt. ÄLSKAR julen och älskar allt som har med detta att göra. Micaéla har kollat upp luciatåg i Philly som vi ska åka och kolla på med, kan ej bli bättre. 
 
Nu ska jag socialisera mig lite med Nate, vi väntar på Sarah som är på gymnastiken sen äter vi nog här på gymmet ikväll för jag jobbar ganska sent. Svar ja de har en restuarang på gymmet. Frisörsalong med. 
 
 
Om allt går som det ska befinner jag mig i Kanada på lördag, de ni. Berättar mer om detta imorgon. 
 
HAREGÖTTHEJ
 
Såhär såg det ut i mallet. Jul <3333

Kommer ej på någon rubrik så skriver detta istället

Publicerad 2013-11-07 04:31:00 i Allmänt,

Efter mitt stuvätande somnade Hanna lite på soffan heheh. Packade sedan barnens badkläder och åkte och hämtade Sarah och Nate, ttime for some swimminggggg. Har haft en sådan fruktansvärd huvudvärk idag, har det nästan varje dag, vet inte rikigt varför. Tur att en har en doktor i familjen som vet vad typ vad alla symtom betyder. Vilken tid på dagen får du huvudvärken? Var i huvudet gör det ont? Vid ögonen? Bakre huvudet? Känner du dig yr? Trött? OCH SÅ VIDARE. Men än så länge lever jag på huvudvärkstabletter som är fullt godkänd av le doktor. Hoppas huvudvärken ger sig dock, vill inte poppa som pills varje dag så att säga. 
 
När vi kom hem var det läxdags, Sarah har prov imorgon så jag satt och förhörde henne. Kändes som om man spolade tillbaka tiden 6 år när jag satt där och läste på när pappa sedan förhörde mig. Hon satte dem de sista gångerna jag testade henne så det var ju bra. Hon är himla smart den där Sarah, ibland smartare än mig vilket känns väl SÅDÄR. Svåra läxor har hon med, var tvungen att hoppa över två frågor pga visste inte vad det betydde och behövde fråga Joanne. Min awesomenest sjönk ett snäpp. 
 
Joanne kom hem med kinamat och vi satt och pratade om hur vi firar jul i Sverige. FATTA BARA 3 VECKOR KVAR TILL JULKALENDERN!!! Som jag är fett besviken på för övrigt, såg trailern och ville typ gråta. Verkar asdålig. Men jag slänger inte in handskarna än!! Berättade att vi brukar spela julklappspel och äta gröt, något de inte gör. Firar lucia gör det inte heller. Ska allt få in lite svensk tradition i denna amerikanska jul. 
 
Imorgon är det torsdag vilket betyder häng med Micaèla, hon är lite sjuk så vi får se om vi hittar på något eller om jag endast ska badda hennes panna och mata henne med glass. Nu tänkte jag sova bort denna huvudvärk och vakna upp som en ny människa. 
 
Peace måfåååås. 
 
Saknar ju dessa människor så himlans mycket. Kom hit och allt hade varit perfekt. Skicka gärna med min familj med. Och lite godis. 
 
 
(Såg för övrigt att jag hade skrivit selection day och inte election day igår, ber så hemskt mycket om ursäkt för detta.)

MUMMA

Publicerad 2013-11-06 18:30:21 i Allmänt,

SER NI VAD JAG ÄTER???
 
 
Jaaaa det är stuvade makaroner och köttbullar. Hur underskattat är inte detta? Kom ihåg när man var liten och mamma sa att det blir stuvade makaroner till middag och man ba ååååååh neeeeeej inte stuvade makaroner. Nu är det de enda jag kan tänka på??? Var så sjukt gott, inte samma som mammas dock men close enough!! 
 

Selection day

Publicerad 2013-11-05 15:24:19 i Allmänt,

Ja idag är det valdag, inte för presidenten dock (tror jag ni hade varit medvetna om isnf) utan något slags val för just Pennsylvania. Okej jag har fan ingen aning om vad det är för slags val, NÅGON SKA VÄLJAS I ALLA FALL. Det betyder i alla fall att barnen är lediga, eller Sarah är men då kan lika gärna Nate vara det med. Vi ska till Mara och hänga med hennes killar, vi har ordnat, eller okej Mara har ordnat en treasure hunt för barnen, blir nog kul!! Sen i eftermiddag ska Sarah ha en play date med en annan tjej så då blir jag och Nate själva. Får se vad vi hittar på.
 
För övrigt är Nate typ den roligaste. Pga min speciella personlighet frågar Nate alltid "Hanna, did you take some silly pills again?" Med detta ansiktsuttryck:
 
 
 Hahahahahah, orkar ej.
 
 
 
 

Dagen efter

Publicerad 2013-11-04 18:06:00 i Allmänt,

Var vi väl inte jättepigga, vi vaknade av att det luktade bacon, gick ner och blev bjudna på fetaste pannkaksfrukosten. Älskar min värdfamilj. Efter det skjutsade vi Sofia till tågstationen, sen åkte jag och Micaèla hem till mig och bakade chokladbollar. Klart de gjorde de små tjockisarna tänker ni, noepp de var faktiskt inte till oss. Vi skulle på ett au pairmöte där man skulle ta med sig en efterrätt som skulle representera sitt land, vi kallade dem för "the swedish chocolate balls" kan missförstås. Om de var goda? Jo annars hade de väl INTE TAGIT SLUT. Typiskt svenskar, orkar.inte.vara.bäst.på.allt. 
 
Efter au pairmötet åkte jag Micaèla och Mara och åt middag på en restuarang, sen hem och direkt i säng. Var hur trött som helst, men som sagt jag har haft ytterligare en väldigt braig helg. 
 
Det här kan ha varit den roligaste efterrätten "the pig in the mud". Tyvärr inte så god.
SWEDEN!!!
Folk var seriösa.
Dessa efterrätter gjorde våra Community Counsler. 
 
Rullade sedan hem.
 

Halloweenparteyyyy

Publicerad 2013-11-04 17:56:10 i Allmänt,

Älskar hur det blir värsta grejen när man får gå på fest här, händer ju inte för ofta tyvärr. Efter pumpakarvningen så började jag och Sofia göra iordning oss, Micaèla rullade sedan in hon med. Som ni kan se fick Hanna ta den för laget och vara Ron, Sofia är cirkus största Harry Potter fanet och Micaèla har det perfekta håret för att vara Hermoine så det var bara te att ställa upp. 
 
På festen dock kunde folk INTE SE VILKA VI VAR??? Man ba hallååååååååå. En kille frågade om vi var the lord of the rings, tror jag kissade på mig lite i den sekunden. HUUR mer tydliga kunde vi vara? Tror bara folket på festen var allmänt retarded. Var en kille som gissade rätt direkt dock, vi alla hoppade på honom av lycka. 
 
Här ser ni pumpan lite bättre, HUR SNYGG?? Vi försökte även se väldigt allvarliga ut. Handlar faktiskt om liv eller död.
Mara (Alice i underlandet) och Chloe (tjuv) kom även förbi en snabbis innan vi åkte.
Visste ej att Hermoine, Harry och Ron drack öl??????
Det här var den bästa dagen i Rons liv, att få bli twerkad av Hermoine.
 

Halloweenhelg

Publicerad 2013-11-04 17:41:00 i Allmänt,

HEJ, gueeeee vad ni har saknat mig, jag vet. Men en har varit så upptagen förstår ni. Nu skall här skrivas om min awesoma helg. I fredags rullade Sofia hit och vi begav oss direkt till Micaèla för att kolla film med svenska gänget. Vi kollade på World War Z, den var fett läskig enligt mig, men även bra. På lördagen vaknade Sofia tidigt och jag försökte sova vidare lite trots hennes högljuda film som spelades, hehe. Sen åkte vi och skulle bruncha i down town, men blev mer en lunch. Det var 22 grader i lördags??? Jag satt i tshirt på uteserveringen och svettades, och idag var det frost när jag vaknade. Himla konstigt det där. När vi kom hem bestämde vi oss för att karva en pumpa till Dario (killen som hade halloweenfesten). Efter lite blod, svett och tårar hade vi gjort den sjukaste pumpan ever, sånt jävla teamwork det ligger bakom detta arbete. Sarah ville karva sin pumpa men slutade med att Joanne satte och gjorde den. Sen lekte vi lite med kidsen ute.
 
Festen skriver jag om i ett annat inlägg!!
 
 
Nate var lite fundersam om vi verkligen borde "göra sönder" pumpan.
Kändes som om jag grävde i någons rumphål och skulle dra ut en massa tarmar, där av mitt ansiktsuttryck. 
Klar av framsida!!!!
Våran AWESOMA baksida, HP!!!! (syntes bättre i mörkret)
 
/konstnären
 

HAPPY HALLOWEEN

Publicerad 2013-11-01 17:35:00 i Allmänt,

Hade en himla bra dag igår, det var ju halloween och då är alla på bra humör. Jag hängde med Micaéla på dagen, vi skulle ut och gå men det regnade så vi stannade inne, kollade på the dark knight rises (så jävla bra kan kolla på den hur många gånger som helst) the notebook och åt tacos. Perfekt dag. Sen hämtade jag Sarah och Nate, åkte hem och packade deras kostymer, sen kom Joanne hem och vi begav oss till hennes bror. Först åt vi lite pizza och sen bytte barnen om till kostymer och vi gick ut och trick or treatade. Hade laddat kameran och allt men glömde den självklart så ni får mobilbilder. 
 
Efter det åkte vi till Mom mom and Pap Pap (mormor och morfar) där vi fick ännu mer godis. Hemma i Sverige är det ju inte ens säkert att man får godis när man går bus eller godis, om man har tur typ en bilgodis. Här får man twix, snickers, milkyway, godispåsar, pennor, suddgummin ja precis allt. Alla har stora skålar med godis som man får välja ur, tror Sarah och Nate fick ihop över ett kg var. Hanna fick hon med. Joannes familj är så fruktansvärt söta, de hade varit på Disney world mormorn och morfarn, så hade de köpt presenter till alla, tom till mig. Jag fick en mimmipyjamas <33333
 
Hahah alltså orkar inte Sarah och Nates kusin Eve, vi sa say cheese och hon ställer sig så i typ 10 min.
Trick or treat!!
Ser ni vem jag är???? *TRUMVIRVEL* HERMOINE SÅKLART. På lördag ska jag vara något annat, typ samma fast en annan person.
Här är alltså mitt godis, det är inte ens hälften av vad Sarah och Nate fick. Hälften snickers dock, hehe.
 
 
Nu sitter jag och smaskar på lite swedish fish (fattar inte grejen med dem, aspoppis här) och kollar på polarexpressen. Var och simmade med Mara innan så nu är jag helt matt. Ikväll blir det bio eller filmkväll med svenskarna!! 
 
PUSS OCH SMEK

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela