BlandaTTT

Publicerad 2014-04-30 02:00:00 i Allmänt,

Hej alla mina små kycklingar
 
Six flags var askul, en blir aldrig för gammal för roller coasters hörrni. Igår hängde jag hemma hos Ronja och hennes lilla värdbebis hela dagen, var fint väder så vi låg ute och solade och gjorde en massa planer för sommaren. Sen vände hela dagen och blev till en skitdag, tänker inte ens berätta vad som hände pga fruktansvärt arg på mig själv. Allt löste sig i alla FALL.
 
Idag hängde jag med Ronja och bebis igen, denna gången på ett barnmuseum i Newhope, skitmysigt ställe. Hur kallt som helst ute idag dock??? Som att vintern kom tillbaka igen. Var fruktansvärt trött när jag skulle hämta upp barnen, tror det är allergitabletterna jag tar mot min hud, får köpa amerikanska nu då min svenska är slut = dubbel dos. Är så fruktansvärt jävla trött på mina hudproblem, orkar inte vara beroende av ett par tabletter längre. Blir bara värre och värre med dem, men kan inte sluta ta dem för då hade jag bokstavligen inte kunnat leva. Ni ska se hur det svullnar upp om jag typ vispar ett ägg och inte tagit tabletterna. Och sen dunkar det i huvudet, blodsmak i munnen och svartnar för ögonen. Går det så illa som det kan gå så svimmar jag, vilket nästan hände på träningen förra veckan då 5 pers kom fram och en höll på att ringa ambulans. "Du får lära dig leva med det" mmmmmh svensk sjukvård<3<3<3
 
Så slutat lipa nu. Eller nej, skypade med syster precis och började storgrina pga EN VÄLDIGT GOD NYHET hihi, men det kan en inte avslöja riktigt ännu. Åh min lilla storsystra. 
 
Nu blir det middag, PÖSS!!
 
 

Vår, bio, mansion & six flags

Publicerad 2014-04-27 14:48:00 i Allmänt,

Några ord som sammanfattar helgen (som ännu inte är över!!). I fredags så behövde jag bara hämta upp Sarah från bussstoppet för Joanne var ledig så jag gjorde lite tvätt. Sen kom Abby hem till mig snabbt innan även Kallie kom. Vi drog oss vidare till downtown Newhope för lite mexikansk mat, svingott. Sedan mötte vi upp Micaéla vid bion och kollade på en ny film som heter "the other women" den var svinrolig, mamma du hade dött!! Lite som bridesmaids. 
 
Lördagen kom och vi hade inga större planer, skulle åkt till NY i helgen med Kallie var tvungen att jobba och Abby och Ronja hade au pair möte på söndagen så den planen sprack. Jag vaknade vid tio med en väldigt stark sol lysande genom rummet. Käkade pannkaksfrukost med familjen och sen begav jag mig ut på en PW, när jag kom tillbaka ville Nate spela baseball så det gjorde vi en stund. Nu till det sjuka!!!! Skulle hem till Abby för att hänga lite, visste att hon bodde i värsta huset så var sjukt taggad. Kommer dit och de har GRINDAR (som öppnades av sig självt) till deras uppfart. Uppfarten car ca 2km lång, skojar inte. Spelade in en video men vet inte hur jag kan lägga upp den här? Kommer i alla fall fram till huset och hahahah. Jo en kan ju säga så här, mitt hus var inte särskilt stort längre.
 
Såååå jävla sjukt hus. Abby visar runt mig (vilket tog typ 1 timme) och sen tar hon ner mig till garaget, JO MEN DÄR STÅR VÄL 10 BILAR. Orkade inte ens. De har värsta poolen och uteplatsen så fick en liten känsla över att det kan bli en del häng där i sommar hehe. 
 
Nu nu ska jag käka frulle innan Micaèla kommer, vi ska hämta upp Chloe innan vi styr mot Six Flags för en massa berg och dalbanor WOHOOOO!! 
Åkte la nedcabat
Bilder från min PW, se så vårigt det är!!
Inte abbys grindar tyvärr men väldigt fint!!
Här har vi det, le mansion (igga min fula prius)
Hejhej bilar. Inte ett litet fingeravtryck hade dem. Tills Hanna kom och kletade ner dem mohaha. 

Bajsdator

Publicerad 2014-04-26 16:07:00 i Allmänt,

Hejjjjj. Förlåt för dålig uppis men jag har försökt blogga ca 10 gånger från datorn men antingen så stängs den bara av eller så ploppar det bara upp nya fönster så jag bloggsidan försvinner. Så det blir tyvärr inga bilder från Micaèlas kamera, men jag har lagt upp de flesta på fb så det är bara att kika in där!!
 
Onsdagen då. Vi vaknade med tuppen, hade gått och lagt oss halv fem så en var väl inte jättepigg. Men eftersom vi skulle få simma med delfiner gjorde inte det så mycket. Vi kom fram till själva delfinstället och det var jättefint, stora pooler utomhus där delfinerna simmade. Öppen bar (till oss, ej delfinerna) och buffè och grejer. Vi blev indelade i grupper av 10 och vi gå in i poolen. Vi hade två delfiner, ena hette Helena och andra var något spanskt namn jag ej kommer ihåg. Började med att vi fick klappa dem och känna deras jättemjuka gummiga hud!!!! Så mysiga var dem. Sen blev det lite pussar och simning med delfinerna. Var väldigt kul att få uppleva men hade ändå en liten klump i magen, tyckte synd om delfinerna att de var instängda och måste pussa och simma med främmande människor 30 ggr om dagen. Men de fick en massa fisk hela tiden så förhoppningsvis tycker de att det är värt det, hehe. 
 
På kvällen var det dags för piratkväll så jag och Micaèlas gjorde vårt bästa med att klä ut oss medan båten brummade ut mot det karibiska havet. De kallade oss "pirates in The Caribbean". Vi kollade på fyrverkerier och dansade med 200 barn typ, hade svinkul. Dagen efter var båten i havet hela dagen så då solade vi bara och hade det gött. Sen på kvällen skulle alla mötas i The Tube (där "vuxen klubben" var) med vår tröja på för alla skulle ta en gemensam bild. Vi fick även drinkar och tilltugg, vi lyckades smuggla lite drinkar vi med. Sen gick vi upp och bytte om, vi hade klädkod varje kväll och dem kvällen var det Semi Formal vilket betyder typ halv fancy. Kvällen blev ganska lugn. Jag, Micaèla och Colin kollade på bilar 2 (en hade väl alla Disney filmer på Tvn) i vårt rum och jag och Micaèla somnade halvvägs in i filmen roliga tjEjer.
 
Sen kom fredagen och sista dagen, då stannade vi i Bahamas (!!!!!!). Vi hade inget inbokat så vi gick bara av båten och gick till den fantastiska stranden som var helt kritvit. Där hängde vi med min värdfamilj, Todds syrra och föräldrar och hade det gött. Blev mycket bad i havet. När vi kom tillbaka till båten blev det packning, efter middagen hängde vi lite med Wisconsinkillarna och sen somnade vi gott en sista gång i vår lilla hytt. 
 
Var inte alls kul att åka hem men vi fick ett bra välkomnande, ett 20 gradigt Pennsylvania som hade exploderat med blommor, grönt gräs och gröna träd. Då var det lite lättare att komma hem. På söndagen var det påsk i Amerika så vi åkte till Joannes föräldrar och käkade påskmiddag och fick en massa påskgodis (behövde verkligen det efter den kryssningen.......). 
 
Feeeeest
Tog en selfie med Todds pappa, älskar Todds pappa. 
 Godiset från i söndags

Kryssning numero 1

Publicerad 2014-04-22 19:19:00 i Allmänt,

Ja min dator vill verkligen inte jobba med mig så det får bli uppdatering från mobilen. Bilderna från Micaèlas kamera får jag på torsdag, om min dator vill sammarbeta så då kan ni få ta del av dem. Vi kom på båten på lördagförmiddag, då tog vi det ganska lugnt och kollade in den sjukt stora båten, aldrig sett något större. Jag och Micaèla hängde mycket med joannes bästa kompis son Colin som var 2 år yngre än oss, svinrolig kille. Varje kväll hade vi faktiskt middag på olika restauranger på båten med alla 88 pers. Självklart olika bord men alla var samlade så det var kul. Första restaurangen var min favorit, Animators Palace eller något hette den. Det var stora skärmar överallt där sköldpaddan från Hitta Nemo kom fram och pratade med alla på skärmen. Det var någon kamera och mikrofon kopplad till skärmarna så han kunde höra vad vi sa så ibland kunde han komma fram och ba "dude what were you saying?" svinkul tyckte Hanna. 
 
Andra dagen stannade vi i Karibien, jag och Micaèla gick till närmsta bar och drack Margaritas innan vår snorkeling, hehe. Snorklingen var kul, lite dåligt med fiskar bara. Tredje dagen var vi Mexico, där skulle vi snorkla med, åkte iväg med en buss 30 min bort från båten och kom till en fantastisk strand med kritvit strand och blått hav. Det som var extra kul då var att vi fick köra egen båt till stället vi skulle snorkla, vilket var mitt ut i havet. Alla bilder därifrån är på Micaèlas kamera dock. Den snorklingen var bättre, mer korall och det var häftigt att snorkla mitt ute i havet. När vi kom tillbaka till stranden drack vi fler margaritas innan bussen hämtade upp oss. När vi kom fram till båten hann vi hänga i en poolbar med Colin och hans pappa, blev lite tequila-shottar och hade hur kul som helst. På kvällen blev det dans på The Tube (en klubb på båten) och häng med killar från Wisconsin. Det var nog den bästa dagen och kvällen vi hade. 
 
Fortsättning följer.....
 
Här är den roliga restaurangen med sköldpaddan i bakgrunden
Fick en servett-hatt av Ali (the head chef) nästan varje kväll, detta skulle vara mimmis öron.
Vi hade bästa städaren på båten, gjorde nya handduks-statyer varje dag till oss, lilla William. 
de visade en film utomhus varje kväll
Poccahontas tydligen
Sarah fyllde 8!!
 

HEMKOMMEN

Publicerad 2014-04-20 21:51:00 i Allmänt,

Hellluuuuuu mi lädys. Nu är denna hemma och gueeee så skönt en har haft det. Riktig go vilosemester. Var tyvärr 21 på båten så blev inte jättemycket festande, men det var ganska skönt. Träffade massa roligt folk och har blivit homie med hela släkten. Är nu allas favorit-au pair. Heheh. Jag har HUR mycket bilder som helst, det mesta hamnar nog på FB men ska självklart lägga upp en del här med. Mitt internet på rummet ha lagt ner igen så därför blir den en kort uppdatering nu. Bästa med resan? Att en fick simma med en delfin. Sämsta med resan? Fanns inte så mycket att göra för 20-åringar. Men vi hade kul ändå!!
 
Nu ska jag snart iväg med familjen till mormorn och gå på påskmiddag för idag är det påsk i Amerikat. Fick en påskkorg full med godis och lite annat smått av min värdfamilj. Sötaaa. Mer uppdatering om kryssningen kommer i veckan, promise!!!

Cruise here we come!!

Publicerad 2014-04-12 18:15:00 i Allmänt,

Så nu är Mickey's crew on the road. Vi kallas för det, alla 88 personer som ska med har på sig en tröja där allas namn står på på baksidan. Förutom jag för jag glömde min i resväskan som redan är på väg till båten. Självklart. 
 
Igår hade vi middag i downtown Disney, jag åt lax till varmrätt och friterad bläckfisk till förrätt. Jag vet, vad har hänt mig??? Äter ju inte saker som simmar. Antar att en har växt upp. Sen blev det lite shopping, hoppade i säng vid midnatt. Nu sitter vi på bussen på väg mot kryssningen, Micaèla är redan där. Waaaah är så taggad!! 
 
Vet inte hur det blir med wi-fi på båten så får se hur mycket en kommer uppdatera. So long suckers!!!!
 
Sarah somnade i mitt ARMVECK på bussen till downtown, kände inte armen på ca 2h. 
Vår restuarang! 
Mickey's crew!! 

Epcot

Publicerad 2014-04-11 23:19:00 i Allmänt,

Hejhejhej. Vilket bloggflooooeee en har. Igår var jag på Hollywood studios med mormorn, morfarn och barnen. Åkte två skitroliga åktraktationer, Rocky roller coster och tower terror var mina favoriter. Vi var hemma ganska tidigt för vi hade dinner reservation (nej kommer inte på ett bra namn på svenska) klockan 5. Det var högst upp i hotellet med en jättefin utsikt. Maten var ca den godaste jag ätit. Okej hör på vad jag åt då, förrätt: Sparrissoppa med vildchampinjoner SÅ GOD!! Varmrätt: jumbo-pilgrimsmusslor med ärtpurè, baby carrots och svamp (dregglar). Efterrätt: chokladtårta då Jamie fyllde 35. Japp en bokstavligen RULLADE tillbaka till hotellrummet. Reaktioner på att jag åt musslor för övrigt???? Och sparris för den delen med. 
 
Idag tog jag en liten sovmorgon, barnen skulle till animal kingdom och Joe och Loraine skulle till Hollywood studios, ställen jag redan varit på så jag bestämde mig för att ta mig till epcot själv. Var väldigr varmt idag så jag lökade jävel. Jag började med en liten föreställning av lejonkungen, sen gick jag till Norge och åkte båttur genom skandinavien (som endast handlade om Norge???). Sen åkte jag en liten hitta Nemo tur, haha kände mig som ett barn när jag satt där i en snäcka själv. Men det var kul!! Nu är jag på hotellrummet, ska duscha lite snabbt och sedan ska vi till downtown Disney för middag. Åh vill inte lämna Disney World, eller jo ska ju på DISNEYKRYSSNING imorgon med lilla Miccisen. Jävel vad kul vi ska ha, jag Micaéla och Musse pigg, detta kan bli intressant. 
 
Pusspusspuss
 
Hollywood studios:
 
Japp hon tappade tanden imorse. Ringde mitt hotellrum 10 gånger klockan 7 imorse för att meddela detta. 
!!!!!!!!! Så jävla söta
 
Epcot:
 
 

Animal Kingdom

Publicerad 2014-04-10 03:43:00 i Allmänt,

Idag blev det Animal Kingdom. Jag hänkade på Todds pappa Joe, hans fru Loraine och deras barn/barnbarn Zany. Vi åkte lite olika grejer, var på safari, gick i en regnskog, kollade på gorillor, käkade dinosaurielunch och hade det allmänt gött. Känner mig verkligen som hemma med de människorna och kan verkligen vara mig själv (dvs vara asrolig). Kom till hotellet vid halv sju på kvällen och då hade lilla Sarah kommit fram, jätteglad var hon. "Hanna can you believe I'm here? Like I didn't know and then all of a sudden mom's just saying that I'm going to Disney world tomorrow, I just thought whaaaat are you kidding?" Haha så söt, väldigt exalterad var hon. Imorgon blir det Hollywood Studios med mormorn, morfarn och barnen. Hade gärna åkt till Epcot med Joe och Loraine men känner att jag får hänga lite med barnen och mormorn och morfarn med. 
 
Ni som ej har varit på Disney World så är alla dessa namn olika parker på själva Disney World. Det räcker inte ens att ha en dag på varje park, så stort är det. Det finns Magical Kingdom (där vårt hotell ligger nära) Animal Kingdom, Epcot, Hollywood studios, Universal Studios, Typhoon Lagon Water park och Blizzard Beach Water park (har jag glömt någon?). Man får åka buss till dessa parker och så hänger man där olika dagar och har det gött. Kommer nog tyvärr inte besöka Universals, vilket jag verkligen vill, det är ifall jag drar dit själv på fredag men det vet jag inte om en har mod till hehe. 
 
Klockan är halv tio och jag är hur trött som helst, somnade till typ 15 min precis när jag kom tillbaka till hotellet. Inget lätt liv jag lever hörni, hålla på att ränna runt på Disney World är inte en piece of cake det inte. HEHE. Skojaaaaa. 
 
The life of tree
Amerikaner....
Flodhäst!!
Här är vi i "Afrika". 

Disney World (baby)!!!!

Publicerad 2014-04-09 06:04:00 i Allmänt,

Nu är vi här!! Resan gick bra, tog bara 2,5h att flyga och jag sov ca 1 utav dem så det var bra. Vi bor på ett skitstort hotell, aldrig sett ett större hotell. Det är det som ligger närmast Disney World så det är gångavstånd vilket är skönt. Vi kom fram till hotellet vid halv sju, slängde in väskorna på rummet och begav oss till en restaurang inne på Disney World, så jäkkla god mat. Det var buffé, jag åt lax med pesto, potatismos, broccoli, bönor och lite stekta nudlar. Mmmmums. Efterrätterna ska vi inte ens prata om. Sedan följde jag med Todds pappa, hans fru och deras barnbarn (som typ är deras barn, de har adopterat henne). Vi åkte lite berg och dalbanor och hade svinkul. Barnbarnet är 13 år så vi åkte lite mer "roliga" saker än typ tekopparna. Vet i alla fall nu var Todd har fått sin roliga humor ifrån, farsan såklart. Så jävla lika är de. Sen kollade vi på fyrverkerier, köpte godis, kollade på en show och lite annat. Nu är klockan midnatt och jag ligger i sängen och somnar vilken sekund som helst. Mormorn och morfarn skulle käka frukost klockan 7 imorgonbitti...... Får se om jag hänger på dem eller de andra. Troligtsvis de andra. 
 
Nattinatti!! 
 
Nate och sin svincoola väska, halva flygplatsen kommenterade den.
Mitt hotellrum, klagar ej. 
Hängde med tiger, haha kolla Nate!!
Sååååå himla häftigt här, kan inte fatta hur de har byggt allt. Åh älskade älskade Disney. 

NY baby

Publicerad 2014-04-06 23:00:00 i Allmänt,

Ops så glömde en blogga på en vecka. Men har ärligt inte haft tid, har jobbat till 21-22 varje kväll och då är jag svintrött så hoppar direkt i säng. MEN NU SÅ! Vet att ni saknar mina kloka ord. 
 
Nu sitter jag på tåget hem från NY, solen skiner och jag har haft en svinbra helg. Har verkligen aldrig tråkigt här, ibland måste jag stanna upp och faktiskt inse vad jag får vara med om. Ena helgen i Philly, andra i Mexico, tredje i NY, fjärde i Florida och femte i Karibien. Får vara med om så himla mycket här och det är jag så jäkla glad över. Att jag fick komma till den familjen jag kom till, träffat de vännerna jag har och vara med om allt jag får vara med om. Är fruktansvärt lycklig just nu, det kan jag äntligen säga. Ändå när mejlet kom om jag vill förlänga eller inte så var min första tanke nej. Nej jag vill inte förlänga, detta är ett äventyr jag har bestämt mig för att uppleva, i ett år. Ett år räcker, jag vill uppleva fler länder och fler världsdelar. Jag älskar mitt liv här men jag tror inte jag skulle älska det lika mycket i ytterliggare ett år. Jag vill hem, krama om mamma och pappa och sen ska jag ut på fler äventyr. Vart vet jag inte än, men någonstans kommer ni hitta mig. 
 
Japp sentimentala Hanna is IN THA HOUSE. Nu lämnar vi henne och återgår till helgen. Vi firade som sagt min lilla Ronja som fyller kärring (som hon kallar det) 20 barre fyller hon imorgon (måndag) så vi firade denna helg. Kom till NY vid lunchtid på lördag, vi åkte och lämnade väskorna på hotellet, mötte upp en kompis till Ronja som bor i Boston. Sen åkte vi till mitt favoritområde i NY, nämligen Williamsburg. Blev lite second hand shopping och titta på väldigt snyggt folk. Är liksom som att gå från grönsaksavdelningen till godisavdelningen i affären, det är en helt annan värld. Från killar som klär sig i basketshorts, strumpor upp till armhålorna och muskler stora som en bodybuilder till killar med STIL, SKÄGG, SNYGGA SKOR och normal kropp. Japp är det någonstans jag ska flytta till här i USA är det Williamsburg. 
 
Vi lunchade, drack bellini, sjöng för Ronja, åkte hem till hotellet och drack vin och fixade oss. Sedan tog vi taxi till Soho och käkade på en himla mysig restuarang, drack mer vin, åkte vidare till en pub, drack fireball (mmmh som en har längtat) och sedan drog vi till en klubb och dansade till skymning. Vaknade upp bredvid tre tjejer i sängen (japp Hanna scorade). Vi strosade ner till ett frukostställe och köpte fetaste frukosten, gick upp på rummet och åt frukost i NY-solen på balkongen. En av de bästa frukostarna jag haft. Drog sedan till Greenwhich Village, köpte svenskt godis och sen solade vi i Central Park. Aaaaah, säger ju det, lever en jävla dröm. 
 
Sicken uppdatering hörni, en kan när en vill. Nu ska jag hem och packa inför Disney World och kryssningen, på tisdag åker vi, wohooo!! 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela