Onsdagggg

Publicerad 2013-10-30 19:24:00 i Allmänt,

Idag är en bättre dag, vaknade liksom upp till bilden nedan, går ej att ha en dålig dag då. Åh sånt gör mig så glad, lilla Mickisen!!!! Jag tog mig till zumban efter jag lämnat av Sarah och Nate, träffade upp Mara och hennes vän Chloe. Chloe är ifrån England så hon har en väldigt stark brittisk accent, kan inte VÄNTA tills du Sofia får träffa henne på lördag (de ska med på halloweenfesten) hahahhhaha kommer dö. En liten interngrej.  
 
Efter zumban sprang jag på bandet i 40 min och gymmade lite efter det. Jag vet people, jag är i chock jag med. När jag kom hem slängde jag i mig lunch, skypade med Mikaela och Ida och nu har jag precis kollat klart på Monster Inc University på Nates iPad, så jävulskt bra film eller???  
 
Imorgon är det ju äntligen halloween, vilket betyder att barnen klär ut sig till skolan och att vi sedan ska till mormorn och morfarn och trick or treata. Lär bli askul, ska försöka sno med mig en hink och få lite godis jag med.
 
 
<333333
Glömde ju, fick skypa med BAGGISEN förra veckan. Åhhhh kissen.
 

Skitdag

Publicerad 2013-10-29 19:21:00 i Allmänt,

Idag vill jag bara dra täcker över huvudet och inte finnas, och det gjorde jag med. I några timmar. Vaknade och kände bara dööööö. Tog på mig träningskläderna med tvång, tränade dock inte pga glömde min telefon och glöm att jag tränar själv utan musik. Fick inte dagen att bli bättre. Hoppade i ett bad och kollade på ensam mamma söker, dagen blev väl lite bättre. La mig i sängen, somnade i en timme, tvättade och måste nu ta itu med ett ton disk. AAAAAAAAAAAAAAAAAAHFGEIOGNEWOIFMDKLGKLERNHWPGNSKMFDLH,RÄEÅGN så känner jag. 
 
Jag hade blivit lycklig ifall:
 
1. Fått vara ledig mer
2. Sova ut
3. Vara smal
4. Inte behöva träna
5. Äta vad jag vill
6. Hänga med mina vänner när jag vill
7. Ha massor av pengar
8. Ha någon som säger att jag är fin även fast jag är ful (alltså att hen ska ljuga för mig) 
9. BARA HA ETT AWESOME LIV TACK
 
Förlåt men ibland har man dåliga dagar och det här är en av mina och då känner jag såhär. Vet att jag har det ganska bra egentligen. 
 
Igår hade jag det bra i alla fall. Micaèla kom hit och vi bakade scones till frukost och kollade på solsidan. Var himla mys, kände mig lite som hemma.
 
Såhär såg mitt lilla bad ut imorse, var väldigt mysigt (om INTE ett visst vatten åkte ut hela jävla tiden).
 

Sunnysunday

Publicerad 2013-10-28 03:19:14 i Allmänt,

Även fast det är kallt är det alltid strålande sol, helt perfekt höstväder. Söndagen började med att sofia vaknar 8.30 och är svinpigg, vilket inte Hanna är men hon försöker väcka mig runt tio, Hanna sover fortfarande och ber Sofia kolla på en film, hehe är en sådan bra vän. Men vid elva fick jag väl ge mig, vet inte varför jag var så trött men en är väl en hårt arbetande au pair. Sen ringer min amerikanska mobil och jag märker att det är ett +46 nummer vilket är = svenskt nummer. Svarar och det är lilla Janne (min ingifta farbror) som ringer och berättar att farmor är hos dem och att de skulle vilja skypa, så det gjorde vi. Var himla kul att se familjen Ljunggren och lilla farmor. Farmor tycker jag har det alldeles för bra här, att jag måste ha missförstått att jag får ta med mig en kompis till Karibien och att jag inte ska jobba på resan. Farmor <3<3<3. Sen åkte jag och Sofia till King of Prussia, mest för att jag ville köra hem Sofia och jag inköpte mig en jacka jag har kollat på, ett par byxor och lite annat smått. Men nu får här inte köpas mer jackor, har 5 stycken så mor och far packa lätt för ni ska få ta med er 3 kappor hem. 
 
Nu är klockan tio här och Hanna ska sussa, är inte alls sugen på att jobba imorgon men jag ser fram emot en solsidanfrukost med Micaèla imorgonbitti. 
 
Fick ett litet kort av Disney Cruise Line (alltså inte det du sa Janne) och fick se vad för slags rum jag och Micaèla har, orkar inte ens????
 

HAYRIDE

Publicerad 2013-10-28 03:04:00 i Allmänt,

Jag och Sofia somnade gott i min säng och vaknade på lördagsmorgonen och bestämde oss för att inte åka till NY. Istället åt vi en god långsam frukost och kollade på idol. Vi åkte sedan till downtown för att äta lunch. Det är så himla fint i downtown (som jag har sagt innan), önskar att jag hade ork och vilja till att photoshopa mina bilder för då skulle ni får ett mer intryck av bilderna men orkar tyvärr ej. Vi åt varsin chilisoppa och försökte beställa in öl, misslyckades dock. Sen gick vi över till New Jersey, krävs bara 100 meter över en bro för att komma till en annan delstat. Vi fikade lite och sen begav vi oss hemåt, satte oss ute och drack te och pratade allmänt om livet. 
 
Nu varnar jag för mycket text men det förtjänar en lång förklaring:
Vid åtta åkte vi till ett ställe där man kan åka hayride, halloween är ju väldigt stort här så man gör allt möjligt för att skrämma alla. En hayride betyder att man åker bakom en traktor i två öppna vagnar (alltså inga väggar utan bara ett staket typ) som åker igenom majsfält och blir skrämda till döds av monster. Vi mötte upp Sofia H och Melker där med. Jag var väldigt nervös i början och ville typ hoppa av, första stället var nog läskigast. Vi kom in i en ladugård med typ slaktarsaker hängandes på väggen, känner sedan hur någon TAR PÅ MIN RYGG, alltså fy fan vad vidrigt det var. De fick ta på oss men vi fick inte ta på dem, och eftersom att jag och Sofia såg räddast ut så stannade de ju kvar längst hos oss. Sedan bytte vi plats med Melker och Sofia H så att vi fick sitta i mitten (så att de inte kunde ta oss på ryggen) och då fick Sofia H smaka på hur det var hahahah gud vad jag tyckte synd om henne, alla monster gick på henne hela tiden. Ett monster (vet inte varför jag säger monster) kom fram till mig och skrek och jag försökte gömma mig och han säger "WHERE ARE YOU GOING???" jag svarar helt SKAKIG "eeeh nowhere nowhere". Fy, men det var samtidigt frukstansvärt roligt, skrattade samtidigt som jag var livrädd. Vill lätt göra det igen. De hade lagt ner väldigt mycket arbete och pengar på att göra det läskigt, kom en armèbil körandes mot vår traktor (som att den skulle köra på oss) och sen tvärnitar och tutar, ut skriker två monster. Även en häst med den "svarta riddaren" gick bredvid traktorn och slog med svärdet på vår vagn i början osv. Var flera monster som hoppade på medan traktorn körde, klängde på staketet, hängde upp och ner och allt. Det roligaste var nog när ett monster hade varit på Sofia H väldigt mycket som sedan klättrar upp på staketet och försöker ta tag i mig, jag och Sofia bokstavligen SLÄNGER oss bak och jag hamnar i killens knä bakom mig hehe. 
 
Jätteroliga kondomer!!!
På bron till New Jersey
Här är hotellet jag vill att ni ska bo på mamma (men som inte har några rum lediga) det ligger så fint!
Tetime, som ni ser klär vi oss rejält, har blivit kallt väldigt snabbt.
Sofia, Melker och Sofia väntar i kön på hayriden.
På hayriden, så ser vagnen ut. Blääää vad läskigt det var.
 

Kul underåriga saker

Publicerad 2013-10-28 02:35:00 i Allmänt,

Åh har haft en sån fin och rolig helg. Jag och Sofia skulle egentligen till NY för att gå på maskerad men vi hittade inga billiga hostel så vi struntade i det. I fredags så åkte jag, Sarah och Nate och hämtade Sofia på tågstationen, de var väldigt glada över att hon skulle komma. Nate är cirkus hur kär som helst i Sofia, pratar om henne jämt. Tydligen är de pojkvän och flickvän. TACKAR MAN FÖR. Hehe nej men ska han ha någon flickvän ska det vara Sofia, då vet jag att han är i tryggt förvar. Underåriga som vi är här så får man hitta på underåriga saker så på kvällen åkte vi och bowlade med ett svenskt gäng, Micaèla, Sofia H, Melker, Emma och Saneh (Sydafrika dock). Jag var sjukt bra på bowlingen, vann alla tre omgångar.
 
Eller inte.
 
Var så jävulskt dålig???? Var typ chockad. Första omgången hade jag totalt typ 34 poäng medan Sofia H hade ca 150. Dålig förlorare man är så började en försöka förstöra för andra. Typ hinna ta klot före Micaèla när det var hennes tur och kasta jättedåligt. Eller nypa Sofia P i rumpan när hon ska kasta. Tyvärr funkade inget av det så jag gav upp. Fick bara leva med det. Att jag är dålig i bowling. Vet dock att det är pga att jag är vänsterhänt. 
 
Efter jag vunnit hela bowlingen hörde vi att några sjöng kareoke, Sofia fick damp och sa VI MÅSTE SJUNGAAAA, och jag är väl inte den som är den, klart vi ska sjunga. Blev dock sedan utkörda av polis pga att det var 21 där. Det var vår Backstreetboys Larger Then Life-låt det. Vi hade ju levererat.
 
Här börjar jag ge upp.
Ni kan ju gissa vem jag är.
Sur.
Började sedan även gå lite utför för Micaèla med så vi teamade upp oss.
Sofia får strike!!!!
Ja ni SER JU hur bra fotbolltrickset funkade, har ju bara 4 käglor kvar????
Hela gänget!!!
 

KUL SAK

Publicerad 2013-10-24 04:24:00 i Allmänt,

Ja kanske inte jättekul men något kul i alla fall. Imorse tog jag mig motvilligt mot zumban, var nå så jävulskt trött när jag vaknade imorse. Men väl på zumban kom jag igång, den instruktören kan vända vilken dålig dag som helst och göra den till en bra dag. Hon är så rolig och av full av energi, önska att man själv hade lite av den egenskapen.
 
Efter zumban skyndade jag mig hem och duschade, tog mig sedan till Micaèla. Nu till det "roliga", vi åkte och gjorde våra naglar. Har velat göra det länge för har aldrig gjort det och det är ganska billigt att göra det här. Vi gjorde manikyr och pedikyr, manikyren valde jag att göra gelnaglar så att det håller längre. Valde en mörkröd färg, blev supernöjd! Fick ha på oss jätteroliga tofflor till bilen, jag hade på mig dem i typ 1,5 timme för att försäkra mig om att det skulle torka men ändå hade min strumpa fastnat lite i nagellacket efter jag tagit på mig mina riktiga skor så det är lite rutigt på stortåna, sjukt irriterande. Men manikyr (gel) och pedikyr fick vi för 45 dollar vilket är cirkus 290 kr. Även massage och filning av fötter ingick. Om man somnade??
 
Så mycket kul händer i mitt liv. Vad händer i erat? 
 
En bild från i måndags som jag tror Mara tog, jag och Nate väntar på att hans gymnastikklass ska börja. SER ni grymma outfiten han har eller? Tvingar au pair-Hanna på honom. Nej han frågade faktiskt om den själv. AJUSTE
Torktork
Svar ja det var kineser som gjorde naglarna. Eller kan också ha varit thaipeople. Lite halvskabbigt ställe, men de var väldigt gulliga.
 
Micaèla och Saneh (Sydafrika) i de roliga tofflorna.
RESULTATET
Närbild
De blänker jättemycket, Nate sa "Hanna your nails are so shiny today" innan. <3333333
 
Okej har lagt upp handbilder så det täcker för ett år. Skall ej ske igen. 
 

Tuesdayyyyy

Publicerad 2013-10-22 16:13:00 i Allmänt,

Himla påhittiga rubriker jag hittar på va. Idag är det tisdag och veckan ser ut som vanligt, igår var en kort jobbdag vilket var skönt, har gått och blivit förkyld så jag vilade hela dagen innan jag hämtade Nate. Sarah skulle plocka pumpor med scouterna så henne hämtade Todd. Tar det lugnt från träningen idag med och tar itu med 4 ton tvätt, tvättade bara en gång förra veckan pga San Fran så nu har jag en del att göra. Här använder de en pyjamas per natt och slänger sedan det i tvätten, samma med alla kläder. 
 
Kollade precis på nyhetsmorgon på tv4play, får mig att känna mig himla hemma. Nu har hösten ÄNTLIGEN kommit hit, brukar vara ca 17-22 grader ute vilket kanske inte är höstkyla som hemma men här är det höstkyla i alla fall. Var nog sista gången jag gick barbent i söndags. 
 
GUE vilket tråkigt inlägg men finns liksom inte så mycket mer att skriva, veckorna ser lika dana ut. Skriver när något kul händer. 
 
Här har ni något som kan pigga upp er dag:
 
Hanna 2007, HAHAHAHAHAHAH. Finns det NÅGOT på denna bilden som står rått till? hahahahaah alltså toffsen? Hur tjockt hår hade jag? Ruffset? Åh gud. Mor och far hur lät ni mig gå runt såhär. Kom ihåg att jag väntade på att en kille skulle hämta upp mig på moppen och att vi skulle åka till ett lan i Sandhult. HAHAH, orkar ej. 
 
Sofia och Micaèla lova att ni fortfarande vill vara min vän.
 

Söndag

Publicerad 2013-10-21 04:01:00 i Allmänt,

HEJ alla fina. Nu är jag hemkommen från San Francisco (som ni ser på bilderna nedan). Vi kom hem sent igårnatt, flyttar ju fram tre timmar så vi var inte hemma förens halv ett lokal tid. Bar in två sovande barn in till deras sängar. Åh kom man ihåg att pappa alltid gjorde när man var liten och hade varit på någon middag. Fan vad gammal jag är nu. Blä. Men jag hade 4 jättebra dagar i San Fran, är så glad att jag fick följa med. Kommer absolut åka dit igen. Det enda negativa med resan var väl att Sarah var ganska jobbig och elak mot mig, vet inte riktigt varför men det kommer väl och går. Försöker inte låta det påverka mig men ibland är det svårt. 
 
Idag vaknade jag ganska sent, var skönt att få sova ut efter ha blivit väckt vid 6-7 varje morgon. Gjorde i ordning mig direkt och tog bilen till Sofia, ååååh som jag har saknat den tjejen eller. Vi hade en sån trevlig dejt, vi gick på bio och såg gravity, har hört att den ska vara så himla bra och det var den, dock inte sååå bra som alla hade sagt (den har fått 8 på imdb). Hade önskat att det varit mer handling i slutet (vill inte avslöja för mycket för er som inte har sett den). Men 4/5 toasters absolut! Efter det tog vi en promenad i det sjukt fina vädret, andades in hösten till fullo. Sen åkte vi hem till Sofia och kollade på idol. Är så glad över att jag har träffat Sofia och Micaèla, utan dem vet jag inte vad jag hade gjort. Tyskarna är absolut trevliga men ingen slår mina två svennar!! 
 
Man blir aldrig förvånad över amerikanernas utklädnad inför halloween.
Bästaste bästaste vännen, känns som om jag har känt dig i flera år men endast känt dig i 1,5 månad.

SAN FRAN 2

Publicerad 2013-10-21 03:37:00 i Allmänt,

Detta är på fredagen, vi åkte de kända spårvagnarna. Hur kul som helst.
Chuck, jag, Nate och Sarah på spårvagnen!
Sen åkte vi till en stor lekpark.
Frankie, ett av Chucks barn klättrade upp för hela den här.
Jag vågade mig bara upp halva dock. hehe
Sista dagen, vi gick till en annan lekpark, drack smoothies och åt bagels.
Var även någon som hade kalas, fanns hoppborg och någon man som gjorde de största såpbubblorna jag någonsin sett.
 

SAN FRAN 1

Publicerad 2013-10-21 03:30:04 i Allmänt,

Nate är glad över att vi har landat i San Fran!
De kända husen, kan säga att det är backigare i SF än vad man tror, går upp ner ner och upp hela tiden. Världens träningspass.
Golden gate bridge!!!
Här på bron såg vi då delfinerna och sälarna, fick inget kort dock.
Nästan hela familjen, Joanne var on call hela helgen så hon kunde tyvärr inte följa med. Nate tyckte det var lite högljutt med alla bilar.
Två lata barn.
AAAAH gose

Come on skinny love

Publicerad 2013-10-18 00:41:00 i Allmänt,

Här sitter jag på familjens innergård i 25 graders värme. Det är deras sommar nu så det är så varmt som det kan bli, vilket är ganska perfekt värme. Är som en varm svensk sommar. Det är nice här, gillar San Fran. Tror vi bor ganska mycket i stan, enligt kartan bor vi i Divisadero (säger det något till den som känner till SF?). Vi bor i alla fall hos Todds kompis Chuck, han hämtade oss igår på flygplatsen, vi åkte hem till huset och sedan gick vi till en lekplats och hängde lite, hämtade sedan Chucks barn, gick på fotbollsträning, åkte hem och käkade godaste burgarna till middag. Det bor lite coolare folk här än vad det gör i Pennsylvania, märker man ganska snabbt. Hade dock inte klarat av detta stadsliv, alldeles för trångt, kaotiskt och det känns som att man endast andas in avgaser.
 
Idag i alla fall, vaknade jag klockan 6, man blir på riktigt jetlagad av de 3 timmarna man vrider tillbaka. Dock sov jag 3 timmar natten till onsdagen, sov knappt något på planet för en viss Sarah frågade "how many minutes is it left?" cirkus var femte minut. Öhm try how many hours... Slocknade klockan åtta igår och vaknade av 5 barn som springer runt och (enligt mig) hamrade i golvet. Vid nio begav vi oss mot the golden gate bridge och hängde där, såg även sälar och delfiner i havet??? Så sjukt häftigt, aldrig sett vilda sälar och delfiner. Delfinerna var svarta dock så vet inte vad det är för sort. Sen gick vi till ett mexikanskt ställe och käkade burritos, Chuck hade frågat mig om typisk svensk mat och då sa jag att ärligt talat är det typ tacos för det äter varannan svensk familj på fredagar. Så då ville han visa hur man äter tacos i San Francisco. Var asgott. Sen hämtade vi barn på skola och nu sitter jag här. Har skrivit hela inlägget på mobilen, tog med mig datorn men får inte igång internetet på den. Så bilder får ni när jag kommer hem. Förutom dessa två. 
 
 
De har både katt och hund här, fick inget kort på George (hunden) dock, båda är väldigt mysiga. Den här katten (som alla bara kallar Kitty??) ser exakt ut som familjen Hellstens katt Musse, lite smalare bara, hehe. Åh nu saknar jag Baggisen. 

Tisdag

Publicerad 2013-10-16 04:12:00 i Allmänt,

Tisdagen sprang iväg, åkte till Micaéla och fixade äntligen ett bankkonto till mig, vilket verkligen var på tiden. Efter det svepte vi om till träningskläder och åkte till en park i närheten som visade sig ha en massa träningsstationer så vi joggade och gjorde dessa. Sen kirrade vi ihop en omelett till lunch, åkte därefter hem halvsovandes i bilen, powernapade 20 min, duschade och hämtade barnen. KUL inlägg ändå. Nu ligger hon här alldeles spänd i sängen och ska upp om 5 timmar. Nästa gång vi hörs är jag i San Francisco, får se ifall jag tar med mig datorn. NATTI
 
Fokus på andning
Många stationer vi ej riktigt förstod, t ex denna, klättra upp och ner? 
Den här är jag dock väldigt säker på att jag utförde korrekt.
Roligaste vattensprutarn ändå, är som att en är I en lejonmun?? Nästan så att jag trodde att hen skulle bita mig.
 
Insåg precis hur muppiga dessa bilderna är, men tar dem ENDAST för er skull, för att de inte bara ska bli text utan för att ni även ska få se miljöööööön jag befinner mig i. Jag vet jag är snällast i världen. Men som sagt lite hej-jag-vill-visa-att-jag-tränar-jättemycket.
 

Behöver lite kärlek från fel sort

Publicerad 2013-10-15 01:14:00 i Allmänt,

Sitter utanför Nates gymnastiksal, Sarah är på playdate. Lyssnar på Håkan och blir känslomässig, blir liksom glad och ledsen? Vet inte hur den mannen lyckas, men hans texter tilltalar mig (och resten av Sverige) skrämmande mycket. Det är bara vissa dagar jag vill lyssna på honom, som i torsdags när jag körde hem från Micaéla och det vräkte ner hela dagen men det fick mig att känna mig så sjukt hemma? Håkan och regn. 
 
Till något roligare, åker ju till San Francisco på onsdag, planet lyfter 6 på morgonen så vi måste lämna huset 3 på natten, hej Hanna kommer inte sova någonting. Men är feting taggad, vill se bron, typ det sen är jag nöjd. Nej inte riktigt men får se vad vi hittar på, vi ska bo hos Todds kompis, de har 3 barn så det kommer bli full rulle. 
 
Ser ju lovande ut? Typ lika varmt som det är här dock men tror solen är lite starkare där.

allt är för bra nu

Publicerad 2013-10-14 03:48:00 i Allmänt,

Den låten går på repeat kan en säga. Men det är sant, allt är för bra för att vara sant. Bor i USA, hamnat i världens bästa familj, har finaste kompisarna, kan åka till NY varje helg, har tillgång till världens största gym jaaaaa allt är bara bra. Snart kommer väl något dåligt ha hänt. Eller något dåligt har redan hänt, har gått upp 3 kg. Blir alltså 18 kg på ett år. GÖTT. Nej men ärligt, har ätit så fruktansvärt onyttigt sen jag kom hit, trots träningen så har jag gått upp. Kan väl tänka mig att ett kg är muskler dock men nu är det nog, mår inte bara fysikt dåligt utan psykiskt dåligt också så imorgon mina vänner, då skall här slutas äta skit. 
 
NOG MED DET, har haft en grymme helg med bästa Micaèla (saknade dig Sofia dock, massor). Hon kom till mig sent på fredagen och vi somnade ganska direkt, gick upp hyffsat tidigt, lyckades missa två tåg så vi kom inte till NY förrens vid halv ett. Vi tog tunnelbana till Williamsburg och jag kan här med säga att jag har hittat mitt favoritställe i NY. Ååååh så fint det var där, och jag fick ÄNTLIGEN smaka på lite snyggt folk. Har ärligt talat inte sett en enda snygg människa sen jag kom hit men det är alltså i Williamsburg de befinner sig. Jag hade kollat upp massa vintage butiker vi skulle till, kan väl säga att myrorna kan slänga sig i väggen. Halle to the luja vad kläder, hur mycket som helst och väldigt mycket snyggt (ibland kan det ju bara vara fula second hand prylar). Jag hittade snyggaste kappan för 140 pix. Även lite annat smått, men när vi kom till tredje och fjärde vintagebutiken var vi ganska trötta så man lullade mest igenom allt. Kläderna är inte så organiserade så man står och får leta igenom plagg för plagg. Men det är så värt det. Efter det gick vi till ett mysigt brunchställe där vi bestämde oss för att försöka beställa in vin. Sagt och gjort, vi fick två Point Blanc-glas, blev otroligt lycklig, och full. Har inte druckit alkohol på 4 veckor så en blev lite salongsberusad som mor och far hade sagt. Givmild med, tror jag dricksade killen 12 dollar. 
 
Sen lullade vi vidare till Greenwich village, gick till sockerbit och köpte godis för 90 spänn (fett dyrt där) och skulle sedan leta upp Carrietrappan som Micaèla inte hade sett. Hittade den dock inte utan vi hamnade vid vattnet och kollade solnedgång med Whitney Houston i högtalarna, det var några transvestiter som satt och spelade detta. Var typ the moment of my life. Sen var vi fruktansvärt trötta, tog tåget hem, satte på oss pyjamas, lagade äppelpaj (med vaniljsås!!!!) och kollade idol. Dagen efter sov vi till elva, gjorde svenska pannkakor, kollade på Bridget Jones och mot kvällen åkte vi och träffade 4 andra svenska au pairer och åt på Cheesecake factory. Alltså har jag haft en bra helg. Nu ska jag spy och sova. Som sagt, IMORGON börjas det. 
 
Stället hette Junk
 
 

Turbo kick

Publicerad 2013-10-11 18:05:00 i Allmänt,

Hejhoppgummi...resten kan ni själva.
 
Här sitter väl jag i sängen och kan ej röra mig. Var på turbo kick imorse och man kunde på riktigt krama ur min tröja efter det passet. FIFÄN alltså. Men mina vänner, vem vann sit ups tävlingen??? HMMM VEM??? Juste er master. Man skulle göra så många sit ups som möjligt på en minut och varje gång man gick upp skulle man boxa två gånger i luften. Hanna gjorde 57 stycken, 2:an gjorde 51 HAHA loser. För att tillägga var vi 40 kvinnor, hälften av dem hade cirkus 2 % kroppsfett *applåderar åt mig själv*.
 
Igår var jag ju hos Micaèla, vi åkte till Target (typ som ullared fast lite mindre) där jag inhandlade lite för mycket grejer. Bland annat pyjamasen nedan, HUR söt??? Sen lunchade vi på corner bakary och sedan åkte vi och myste lite i Micaèla säng. Föresten ska hon nog med mig på kryssningen i Karibien i April, fick ta med mig en kompis. Gratis. Tänker inte ens säga något. Denna familj <3<3<3<3<3
 
Nu ska jag kolla på film och dricka te. Hare gött hej.
 
Fanns bara storlek L så jag ser ut som en flodhäst i den men ack så skön.
 

TRÖTT

Publicerad 2013-10-10 02:07:00 i Allmänt,

Ja jag är fan trött hela tiden, ändå sover jag 7-8 timmar på nätterna OCH en powernap på en timme på dagen. Förstår ej. Idag i alla fall är det ju onsdag och onsdag betyder zumba, kom på mig själv att jag wooho:ade på passet idag? Inte okej alls, dagen jag står i sport bh och skakar mina bröst (som de 35åriga stay at home mammorna gör) tackar jag för mig. Kul är det i alla fall, fruktansvärt kul. Börjar komma in i koreografin mer nu också. Skulle ju haft mitt PT-pass igår men det visade sig att den tränaren hade försovit sig, YES tänkte jag (vill inte ha PT-pass med en muskelknutte) men nej då bokade hon in mig på två pass istället för att be om ursäkt för att han hade försovit sig. Blö. Vill ej. För övrigt hälsar personalen på mig med mitt namn nu, hänger där alldeles för ofta.
 
Vardagarna ser ju som sagt mest lika dana ut därför blir det inte så mycket bloggande. På tal om vardagar, jag börjar tröttna på mina vardagsrutiner, jag gör samma sak varje dag. Det är tråkigt. Men det är väl bara te å vänja sig. I helgen blir det nog NY med MickaNNNN, vi ska hänga i Williamsburgh och vara ascoola. Svårt liksom. Att vara cool alltså. Är ju ganska cool om ni inte märkt det. 
 
Kan någon ge mig en update på bonde söker fru eller???? Vem är den nya Klas? Finns det någon Bengt-aktig man med? Har läst på lite och hur mysig verkar inte Mikael då? Han får gärna bli min morfar. Pär kommer nog vara den som gifter sig tror jag, han ser ju så oskyldig ut stackarn. Okej har sett en bild på honom. 
 
HAPP nu kallar la familia på mig, ska äta fetaste tacosalladen.
 
Ha det fett people.
 
IDA om du läser detta, pallra dig hit till mig nu, Hanna behöver lite Skövde i sig. PUSSPUSS
 

MAMMA

Publicerad 2013-10-07 18:31:00 i Allmänt,

GLÖMDE JU, min bästa lilla mamma fyller 46 år idag!!! Grattisgrattisgrattis och massa grattis till dig. 46 barre morsan, bara 4 år kvar till 50 HUR känns det?? 
 
 
*försöker ge dig ångest* neeeeerå, du kommer aldrig bli gammal för mig mammsen. Idag är det bara 80 dagar kvar tills du, pappa och Lisa kommer!!!
 
 
PUSS PÅ DIG
 
Eftersom du la upp en gammal bild på mig lägger jag upp en på dig, frillan <3<3<3<3
 
GRATTIS IGEN

Försovning

Publicerad 2013-10-07 16:15:00 i Allmänt,

Hanna vaknar 07:29, 07:30 måste frukosten stå på bordet och barnen ska vara uppe och klä på sig. Paniken. Jag hoppade upp ur sängen och sov i princip när jag klädde på mig, sprang ner och började göra frukost. Nate skrämmer ihjäl mig och kom ner och säger "GODMORNING HANNA" hehe, han var redan påklädd och klar, Sarah med. Joanne hade antagligen förstått att jag hade försovit mig och klätt på dem. Tackar vi för, annars hade ingen kommit till skolan i tid. I bilen på väg hem kom jag på att jag hade en personlig tränar-träning inbokad 9:30, hann ju inte klä på mig träningskläder (tar längre tid än en klänning) och klockan var 9:20 så hann inte den heller, ringde och bokade om tills imorgon. Denna gången fick jag en kille dock och det vill jag inte. Kul och diskutera med honom var jag vill bli av med mitt hull. Typ DET HÄR vill jag bli av med *grabbar tag fettet i min mage*. 
 
Men denna lilla gentleman fick min dag att vända helt och hållet när han helt plötsligt sa i bilen "Hanna, can I tell you something?" Of course sa jag och han säger "I think you're the best au pair ever" SÖTEEEEE, mitt lilla (soon to be)mammahjärta brast. Ska kidnappa hem honom till Sverige. 
 
 

I found love darling

Publicerad 2013-10-06 22:35:40 i Allmänt,

Så var det redan söndag, fasiken vad tiden går fort. Har precis skjutsat Sofia till tågstationen, hon hann på pricken. Vi kommer inte ses på 2 veckor för nästa helg åker hon och hälsar på en kompis i Michigan och helgen efter det (hör och häpna!!!) är jag i San Francisco, jag veeeeeet orkar inte vara mer awesome än vad jag är. Men Todd skulle på något möte där och bestämde sig för att ta med sig barnen och göra en liten weekend av det så han frågade om jag ville följa med (vem säger nej till det??) så vi åker onsdag den 16:e och kommer hem på lördagen eller söndagen efter det tror jag.
 
I fredags åkte jag Sofia och Mara till en indisk restuarang och åt mat, gaaaah så jävulskt gott eller. Micaèla kom även senare. Sen åkte vi hem till mig och typ sov, var så trött. Fick även ligga på en uppblåstbar madrass så att mina två vänner fick dela på min säng, MMMMMMM reagera tack. På morgonen drog vi oss mot en outlet, ville köpa en vit och bebisblå Ralph Lauren skjorta och sagt och gjort, fick två för 500 kr, kan man inte hitta i Sverige inte. Vi blev även erbjudna jobb i Ralph Lauren butiken, vi skulle klä oss så bra i deras kläder tyckte de. HAHA, jag i en Ralph Lauren klänning? Tror inte det va. Micaèla behövde jobba på kvällen så jag och Sofia åkte hem, tog på oss träningskläder och åkte till Taylorsville park och JOGGADE, jag vet jag är i chock jag med. Där tog jag även bilder så ni förstår varför mitt hjärta hoppar ett slag varje gång jag åker någonstans. Sen åkte vi till affären och köpte med oss ingridienser till middagen vi bjöd Joanne och Todd på, blev kyckling, champinjoner, vitlök, pasta och broccoli. Asgott. De kompenserade med fetaste pannkaksfrukosten i morse. Efter middagen kom Amanda och så kollade vi på idol och åt Ben and Jerrys, har nu hittat ytterligare en favorit, mint chocolate cookie. Kommer ju rulla hem till Sverige. Har även hittat en våg i huset så jag måste väl väga mig snart, KUL. 
 
Nu har jag precis varit nere i källaren och nappat åt mig typ 10 filmer, de har fan allt här, så här kommer en inte ha tråkigt. Hittade en Arielfilm jag inte har sett??? Ariel - the beginning, skall ses snarast. 
 
 
Här kan en tro att vi blev erbjudna jobb som servitriser på Applebee's och inte på Ralph Lauren.
 
Kommentarer på nedre foton förväntas
Sofia är nöjd efter vår joggingrunda
Åt lite froyo innan vi åkte till tågstationen, ja det är cookie dough bitar ni ser.
 
De har liksom alla family guy avsnitt, lost, sex and the city, band of brothers (hört att den serien ska vara bra, skall börjas ses) simpsons, ALLA ROCKY FILMER (!!!!), star wars, sagan om ringen, massa bra gamla 80-talsfilmer. Jaaaaa jag ska sluta skryta. 
 
Pusspusspuss
 

Thank god it's friday

Publicerad 2013-10-04 18:21:00 i Allmänt,

Åååååh äntligen fredag!!! Gud sa gatt hörrni. Blev lite ändrade planer igår, två hårt arbetande au pairer stensomnade i soffan igår efter vårt köttbullemacke-käk så det blev inga höstbilder. Gjorde även de godaste fajitasarna till lunch. Men imorgon tänker jag mig att jag ska dra med mig Sofia ut och fota lite. Hösten går ju så fort, om någon vecka kommer alla löven redan vara borta så det gäller att ta vara på tiden gott folk. 
 
Ikväll kommer Sofia, vi ska äta indisk mat och förmodligen kolla idol. Lär bli myyyys eftersom jag själv är cirkus den mysigaste personen. Imorgon vet jag inte riktigt vad vi gör, snackas om någon outlet, får se. På söndag blir det nog six flags med Micaèla och 10 andra svenska au pairer.
 
Nu sitter (läs: ligger) jag i soffan och kollar på modern family, har äntligen börjat haja deras Tivo, och de har hur mycket serier som helst så jag ska börja arbeta igenom dem nu.
 
Var väl typ det jag hade att skriva, nu ska jag äta muffinsarna Micaèla tog med sig till mig igår (hon kommer alltid med presenter i matform, bäst är hon).
 
Trevlig helg!!!
 
 

Oktober

Publicerad 2013-10-03 15:46:00 i Allmänt,

Okej det är alltså oktober nu. Menas oktober med att inte kunna sitta i solen pga det rinner svett om dig? Svar ja. Igår var det 32 grader här, HÖLL PÅ ATT DÖ. Nej nu tänker jag inte njuta längre, jag vill ha HÖST. Vill använda mina kappor, sitta i min myshörna med varm choklad, kunna ha jeans på mig, bara inte svettas längre. Gud vad ni där hemma med 3 grader på morgonen hatar mig just nu heheh.
 
Igår i alla fall hade Sarah halvdag i skolan så jag hämtade henne vid bussstoppet strax innan ett, åkte hem och kirrade lite lunch och sen åkte vi till Mara där vi sedan åkte till the castle playground, en stor lektplats som ser ut som ett slott helt enkelt. Jag och Mara tänkte att vi skulle sätta oss i solen och sola lite, HAHA aa visst, kände hur det droppade svett från mina bilringar. Glömre sa jag och satte mig i skuggan. Efter några timmars lekande åkte vi och hämtade Nate och sen hade de simning. Dagarna går så fruktansvärt fort här, ganska skönt på vardagarna men helgerna går ju lika snabbt. 
 
Idag är det torsdag och torsdag betyder Micaèla och Hanna-dag, så hon är på väg hit, vi tänkte äta köttbullemackor och gå ut och fota "hösten". Tror inte ni förstår hur fint det är här, även fast det är varmt så har träden ändå blivit röda, gula och oranga. Det är så mycket landskap här så var jag än åker sitter jag typ med öppen mun i bilen för att det är så fint. Därför tänkte vi gå ut och fota lite så ni också får ta del av detta. Kommer även en till svensk tjej som tydligen bor 10 min (???) från mig men hon ska rematcha :((( alla jag känner rematchar. 
 
The castle!!
Såhär ser det ut när vi väntar på att Nate ska simma färdigt, de får kolla på TV och vi tar ett snack at the nac, rimmarNNNNN, hur kul???
 
Och hörrni, en får tacka för kommentarerna, det funkar visst med hot minsann. Ni vet aldrig vad nästa hot kan bli dock så fortsätt ni och kommentera så kommer det ej att ske igen.

Skönheten

Publicerad 2013-10-01 03:39:00 i Allmänt,

Tycker fortfarande det är lite snålt på kommentarerna, speciellt från min VÄNNER, har inte jag några kvar där hemma eller???? Men här får ni bild på min awesoma väska som var min födelsedagspresent till mig själv.
Den ser lite liten ut på övre bilderna så här får ni en när jag bär den så får ni ett hum om storleken.
 
Hur snygg????
 

Helg i bilder

Publicerad 2013-10-01 03:27:00 i Allmänt,


Vi var på neonparty och skrev på oss själva, Mara ville ha något svenskt därav det muppiga ordet.
Ville ju markera vårt revir liksom.
Blev sedan krig med några killar, är egentligen inte lika glad som på bilden.
Här sitter vi på TGI friday
HEJHEJ SOFIA
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela