Juuuuul

Publicerad 2014-11-30 21:24:00 i Allmänt,

Hejjj
 
Söndagkväll igen, fan vad tiden går snabbt hörrni. Denna veckan har gått snabbt men ändå inte, så otroligt otajmat att jag skulle tappa plånboken just den veckan eftersom jag var tvungen att köpa en del inför lägenheten osv. Men tur man har en sån vän som Ida som har lånat mig pengar. Förhoppningsvis får jag bankkortet imorgon. Helgen då? Jo i fredags var jag sjukt trött efter jobbet så jag slocknade halv elva och sov 11h, välbehövligt kan jag säga. Gick upp vid halv tio och gick till gymmet, sen på eftermiddagarna åkte jag och Ida till Ikea och käkade norskt julbord och handlade grejer för mitt rum. Jag köpte en klädhäst, spegel, galgar och lite smått. Jag flyttar grejerna imorgon så ikväll är sista natten i lägenheten, känns tråkigt att lämna Ida men vi jobbar ju fortfarande tillsammans så vi kommer ju ses varje dag ändå!! Blir intressant och se hur jag kommer trivas med 3 främmande tjejer. De frågade om jag vill gå på Kygo (en norsk dj) den 17 december så det tänkte jag göra, blir nog kul. 
 
Efter ikea så åkte vi hem och fixade iordning oss och sen drack vi vin, drog sedan vidare till ett ställe som heter Piscoteket där Christer (roomate) är barchef, så vi drack lite drinkar där innan vi gick till ett ställe som heter Qadis. Hade en skitkul kväll faktiskt, massa dans och gött häng! Idag har jag packat och torkat ur lådor osv, är nästan så gott som klar för flytten imorgon. Klockan fem gick jag ner och mötte upp Ida och kollade när de tände julgranen på national, var massa barn som sjöng och några som höll tal osv, jättemycket folk och hälften stod och höll varsin fackla, såg himmelens mysigt ut. Ääääälskar Oslo, speciellt nu under julen, de går verkligen all in med julpyntet. Sedan strosade vi lite på en julmarknad som ligger mitt i staden, isring har de satt upp med, ååååh det är så mysigt här, ni alla borde komma hit och hälsa på mig!!!! Sedan köpte jag och Ida hamburgare, drog hem och kollade på bonde söker fru. Är inte aspepp på att jobba imorgon, en extra dag hade varit helt okej. Blir nog en massa övertid nu i veckan med. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!!
 
Puss
 
Norskt julbord slog inte svenskt julbord kan jag säga
Det var ett jävla mäck att få med detta på buss och spårvagn men det gick!
Ready for night out, woopwoop
Chrille in the making 
Här stod alla med facklor
<3<3<3
 

LOOK WHAT I GOT

Publicerad 2014-11-24 19:21:08 i Allmänt,

AHHHHH JAG TROR PÅ MÄNSKLIGHETEN IGEN!!! 
 
Fyyyyy så skönt, ringde in igen nu när jag kom hem efter jobbet och då hade de fått in den. Åkte dit direkt och hämtade den, ALLT är kvar. Är sååå lycklig. Dock har en spärrat alla kort men vet ni, det gör INGENTING FÖR JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN FINA PLÅNBOK. 
 
Tack Gud, tack Buddha, tack Allah!!! 

Livetttttttt

Publicerad 2014-11-23 22:45:37 i Allmänt,

Hejhejhejhej
 
Just nu är jag på sådant fruktansvärt dåligt humör, har blivit av med min plånbok. Aaaaaahhhhhh!!!!! Hände idag när jag och Ida var och brunchade på Lökka, efter det skulle jag möta upp en annan Ida för att signera kontrakt på lägenheten, vet att jag tog upp min plånbok för att köpa något men så kom Ida och då kramade jag henne och la plånboken bredvid mig, antagligen där jag glömde den. Har ringt till cafèt flera gånger men de har varken sett den eller fått in den. Så jag har spenderat hela kvällen att ringa och spärra alla mina kort. Åååååhhh fan hur kan man ta någons plånbok, fine ta mina kort osv men inte plånboken, har så mycket personliga grejer där i. Bilder på Nate och Sarah, visitkort från alla olika ställen jag varit på, min lilla USA-flagga som jag har haft sen jag lämnade Sverige för USA. Och fina plånboken jag köpte i Florens. FAAAN. Ge mig min plånbok. Ska ringa imorgon igen.
 
Jajaja annars har jag haft en bra helg, var helt död i fredags efter allt jobb så jag var bara hemma och kollade på film, i lördags var det en tjej här som kollade på mitt rum. Sen var jag och Ida på stan och kollade lite, det är sååå mysigt i Oslo nu, hela Oslo är upplyst med julbelysning. ÄLSKAR julen, bästa högtiden på året. Skal julmysa såpass mycket i december. På kvällen var vi ute en sväng, betalade svindyrt inträde och fick ont i öronen pga för hög musik, japp är officiellt gammal. Så inte bästa utekvällen kanske men jag vaknade utvilad imorse, gjorde iordning oss och drog till Lökka och åt fetaste brunchen, ska lätt bli en grej vi gör varje söndag. Sen skedde det som skedde. Ååååååååååh snälla gud ge mig min plånbok. 
 
Jobb imorgon igen, kuuuuuuuul. Opepp som fan, har inte ens fått mitt D-nummer än så jag har inget norskt bankkonto så jag kan inte få någon lön, dvs alla mina sparpengar är typ slut. LIVET <3<3<3<3
 
HAAADE

NYTT BOENDE

Publicerad 2014-11-17 22:46:00 i Allmänt,

Heeejjjjj alla ni.
 
Här ekar det tomt. Har hänt mycket sedan sist. Eller nja inte jätte kanske. Största grejen är väl att jag har fått nytt boende, såååå jäkla skönt. Är trött på detta kollektiv vi bor i just nu, folk som inte städar efter sig osv. Jättemysigt rum men toaletten och köket är inte det fräschaste jag varit med om, heller blir det inte fräschare när folk inte städar efter sig. Sååå den 1:a december flyttar jag till Akersgata 73E, bor med en dansk och två norska tjejer. Jag var där nu precis för 30 min sen och hängde lite med tjejerna och kollade på lägenheten. Rummet var jättemysigt. Tyvärr kommer det inte möblerat men hon sa att hon kanske kunde sälja sängen till mig, vilket hade underlättat en del. En byrå skulle hon lämna med, så det jag skulle behöva köpa är väl typ spegel och en klädhäst. Lägenheten ligger mycket centralare än vad jag redan bor så det är skönt det med, går ner till stan på 5 min. Blir nog kanoners. Enda tråkiga med detta är att jag inte kommer bo med lilla Ida längre. Kommer känna konstigt att inte ha henne en vägg bort, men vi jobbar ju ihop så vi kommer ses varje dag ändå. Så lätt blir hon inte av med mig. 
 
Jobbet då? Jodå det rullar, killarna har hämnats lite på mig, idag efter lunchen så hade de staplat mina varor svinhögt och plastat in mitt headset, handskar och terminal. Kuuuuuul. Skall uppdatera er vad jag tänker hitta på som hämnd. Ljuv kommer den bli i alla fall. I helgen levde vi upp till namnet partysvensk som alla norskar kallar oss här. I fredags efter jobbet så övertalade vi vår bartender till roomie att göra lite drinkar till oss, and so he did. Så jäääävulskt goda drinkar gjorde han, mmmmmhhh. Men vi stannade inne hela kvällen, dansade salsa och snackade skit. På lördagen vaknade jag vid elva, då började jag och Ida städa lägenheten, sedan gick vi och tränade, vi tränade kondition och mage och rygg. När vi kom hem käkade vi lite och sedan gjorde vi iordning oss, förfestade med några killar här i lägenheten och gick sedan till ett ställe som heter Nox, fancypancy ställe, blev lite mycket drinkar för mig heeeehe. Men vi hade verkigen svinkul, trots halväckligt folk, vissa tjejer hade typ på sig långa glitterklänningar, och där kom jag med jeans och en tröja. Inte hade jag tråkigt för det. På söndagen mådde jag överraskande bra, på kvällen var vi på två lägenhetsvisningar och sen käkade vi hamburgare. 
 
Så helgen får 5/5 av mig, öööver godkänt. Hoppas på fler sådana helger. Nu skall jag titta på ensam mamma söker och sedan ska jag soooovaaaa. 
 
PUSS
 
Detta är Majorstuen, sprang här i torsdags, ett jättefint område som ligger bredvid Bislett där jag nu bor. 
Jag och Ida tar rast på trucken
Le drinks 
Kul att mötas utav. Game's on.

Uppdatering på livet

Publicerad 2014-11-08 18:32:00 i Allmänt,

Hejjjjjj
 
Blir inte så mycket bloggande hörrni. Enda jag gör är att jobba, äta och sova typ. Jobbade lite övertid i veckan med men annars så har vi fått ganska goa tider, 9-17. Dock skulle det bli en del övertid nästa vecka, mycket att göra nu innan julen. Jag klagar inte, är ju här för att jobba men visst, det tar på en lite. Det är mörkt när man går upp och mörkt när man kommer hem, är ledig lika mycket som man jobbar. Så denna helg har varit lite mer välkomnande än andra, sjuuuukt skönt. Igår på jobbet kom jag ut från lunchen och ser att två killar som jobbar på jobbet har plastat in hela min truck (sådant plast som vi använder för att plasta in pallar). Jäääättekul tyckte de, fick inte ens igång trucken för att stoppknappen var intryckt av plastet, plastet fick jag heller inte bort för det var så hårt inplastat. GAME'S ON kände jag. Så jag tog la plasten gick ut med två andra killar och plastade in deras bil, haaahahahaha så jävla rolig är jag. Satte en lapp på bilen och skrev "ni messar med fel tjej, haaaade!!". Där har ni HUMOR hörrni. Vill inte ens veta vad de kommer göra härnäst, har hört historier om typ människor inplastade i ställningarna eller att de har plastat in någon i en gång så man inte kommer därifrån. Meeeen nu vet de i alla fall vad jag är kapabel till *skrattar högljutt*. 
 
Så trivs på jobbet gör jag i alla fall, sjukt sköna människor och alla är fortfarande lika hjälpsamma. Hade de människorna som inte jobbar där gjort det vet jag inte hur länge jag hade stått ut för att köra truck och lasta upp varor är nog bland det tråkigaste jag har varit med om. Men pengar som pengar.
 
Igår efter jobbet drack jag och Ida vin och gick till youngstorget och drack lite öl, astrevligt. Ida är världens bästa. Kom hem vid fyra och köpte med oss kebab i pita bröd hehe. Vaknade vi elva, tog det lugnt på förmiddagen och sen gick jag och tränade. Ida är på någon sittning med sitt förra jobb så ikväll ska jag bara kolla film och sova, ska bli sååååå gött. 
 
Ja det var väl typ det. Är det ens kul att läsa om vad jag gör? Tycker jag låter så fruktansvärt ointressant. Är ju inte riktigt samma liv som i USA. Åker inte spontant till Atlantic City och tatuerar mig direkt. Ellerrrrr....?
 
PUSS, hoppas ni får en fin lördagskväll. 
 
 
Hämnden var ljuv
Såpass nöjd
Fina tjejen dricker öl (mycket viktigt att inte säga bärs då det betyder bajs på norska, har väl Hanna lyckats säga ett antal gånger) 
Tyckte det var en bra ide att gå hem med denna och få stearin överallt. 

Helg med Ronny

Publicerad 2014-11-02 21:17:00 i Allmänt,

HEJJJHEJJ
 
Här har det varit tomt ett tag. Men jag lever!!! Jobbat jävel i veckan, övertid 3 dagar så har varit sjukt trött. Men mina fina lilla Ronja kom i torsdags och gjorde livet lite bättre. Så förutom att endast jobba så har vi druckit en del vin, varit på massa mysiga uteställen på Grunelokka och turistat lite. Har ju varit halloween med så alla har gått runt i utklädnader förutom vi, eller vi sa att vi var Blair och Serena från Gossip Girl, hehe. Nu har vi precis varit ute och gått lite i regnet, behövdes frisk luft. Vi käkade soppa med broccoli och dina kantareller farmor, svingott, tack så mycket!! Kollade skräckfilm och käkat godis har vi gjort med. Ronja åker hem imorgonbitti så vi har haft hela söndagen här med. Nästa vecka jobbar jag kväll varje dag, 15-23, halvkul, jobbar hellre dag faktiskt. Har varit förkyld ett tag så har inte kunnat träna så det ska jag verkligen göra nästa vecka. 
 
Nu skall här glo film. 
 
Haaade!
 
Vi gick till slottet och tajmade perfekt med vaktbytet
Ronja tyckte det var roligare än vakten
Viiiiin i kollektivet
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela