LEDIG

Publicerad 2014-12-22 23:43:44 i Allmänt,

Hejjjjjj
 
 
Åhhhh nu är det inte långt kvar hörrni. Som jag längtar. Helgen var väldigt lugn för min del, blev en massa julklappsshopping och lite shopping till mig själv med, heehe. Så alla klappar är färdiga och inslagna, nu fattas bara lite rim. Skulle ju som sagt jobba idag och imorgon men så sa en av cheferna att de inte hade så mycket att göra så idag fick vi gå hem redan halv tio och så fick vi vara lediga imorgon. Väldigt skönt såklart att slippa stressa imorgon efter jobbet osv, dock så tycker jag det är ganska fult gjort av dem att säga det idag efter bara två timmar på jobb eftersom att då hade jag kunnat åka hem redan i fredags efter jobbet. Men men jag ska inte klaga, ska bli skönt att få en heldag imorgon istället för att behöva konka på resväska till jobbet osv. 
 
Så idag efter jobbet var jag lite på stan, sen gick jag hem och slog in alla julklappar. Vid fyra tiden mötte jag upp Ida och köpte lite ingridienser till vårt julbak vi sedan skulle ha. Det blev rocky road fudge och knäck, huuur gott som helst. Första gången jag gör helt egna knäck och trots muffinsformarna (då norrmän inte äter knäck) så blev knäcken hur bra som helst faktiskt. Inte för hård, inte för mjuk, alldeles alldeles underbar. Fudgen blev också himmelsk. Ska försöka få med mig lite till stockholm, om det inte smälter. Jag och Ida bytte även julklappar, rimmade gjorde vi också. Jag fick en skjorta som Ida visste jag hade kollat på, ett sea salt schampoo och ett speciellt nagellacksborttagningsmedel, man stoppar bara ner fingrarna i en burk och så vips så är nagellacket borde. Jättenöjd blev jag, bästa var dock Idas rim hehe. Av mig fick ida en rough från Mac och en ansiktsmask från Lush! Väskan är så gott som packad och imorgon ska jag fixa lite smågrejer innan jag beger mig mot flygplatsen vid halv fyra tiden, flyget går 17.10 och jag har redan checkat in så jag behöver egentligen bara vara där 20 min innan men vill ändå vara där en stund innan. 
 
Nu stensomnar jag snart, men hörrni GOD JUL på er. Som om det är någon annan än de jag faktiskt ska fira jul med läser den här bloggen, MEN vi kan väl låtsas. Puss på er och ha en asfin julafton!!

Jobb och jul

Publicerad 2014-12-18 22:13:46 i Allmänt,

Haaaalllåååådär godingar
 
 
Läget då? Jodå med mig är det bra. Torsdagkväll klockan 21.59, jag må sova snart då en ska upp klockan fem. Det skulle jag idag med men Ida ringde klockan sex och undrade varför jag inte var på spårvagnen, jaaaaa det kunde man fråga sig. Trötta Hanna hade stängt av alarmet i sömnen. Gaaaschhh, inte kul alls men de är ganska lugna med sånt på jobbet. När någon försover sig på jobbet försover de sig typ 3h, och då måste chefen ringa och väcka dem. Men jag plockade bra ändå, en timme mindre och 900 plock ändå. Vi är sååå duktiga nu förstår ni, cheferna woohoar i gångarna för att vi har kommit upp till 900. Haha så roliga är de. Tror de verkligen vill att vi ska vara kvar men för att vara kvar måste vi liksom plocka 900 så det är nog gladare än oss. Jaaaa vi är aspoppis på jobbet. Tackar som frågar. 
 
Imorgon får vi även lön (ÄNTLIGEN), vill typ inte tippa på vad jag kommer få för vill ej bli besviken. Men bra lön kommer vi i alla fall få, jobbade över 1 veckas övertid. Har ju levt på 200kr i typ 2 veckor så det har varit lite tappert, så julklapparna har fått vänta tills helgen. Var inne ikväll faktiskt och köpte några, var och löste in min oktoberlön som jag fick på en check, hej 1980 så lite är jag igång. Vill ha mer julkänsla, blir ju inte lika juligt när man bor i ett kollektiv, inte som hemma när man mer eller mindre har schema på när granen ska köpas och pyntas, när vi ska ha julbak, när julpyntet kommer fram osv. Nu när en har gått och blivit vuxen måste man ju ta tag i sånt själv. Men lite julpynt har jag i rummet och vi julade ju oss ordentligt när vi var i gbg och i helgen ska vi nog göra lite knäck. Sen orkar jag tyvärr inte göra så mycket efter jobbet, speciellt inte efter vi har jobbat övertid, man är helt slut och mör i kroppen. 
 
Åhhhhhh tror inte ni förstår hur mycket jag längtar till julafton, få träffa alla i släkten, MYSA, äta julmat, sniffa på julgranen, sitta framför brasan, SOVA, äta gröt, precis allt. Missade ju det förra året så detta året är jag nå så jävulskt taggad. VET ATT NI LÄNGTAR JÄTTEMYCKET EFTER MIG MED.
 
Nu ska jag sova!!!!! 
 
PUSS

En lever

Publicerad 2014-12-11 12:38:00 i Allmänt,

NÄMEN HEJJJ
 
Här kan man ju tro att någon har dött. Stått tyst lite för länge. Men nu så!! Nu är jag i alla fall inflyttad i nya lägenheten och jag trivs jättebra, tjejerna här är supertrevliga och alla gör sitt, dvs städar efter sig och diskar osv. Inte riktigt som förra boendet. Förra helgen åkte jag och Ida till Göteborg och bodde i hennes pappas lägenhet, på lördagen var vi på stan på dagen och sen på kvällen gick vi på jul på Liseberg, huuuuur mysigt som helst. Söndagen var vi på julmarknad på Haga, vi åt lussebullar, brända mandlar, pepparkakor, drack glögg, varm choklad m.m. Gick väl upp ca 3kg, men så värt. Den här veckan har vi börjat 7 varje morgon så det har blivit uppstigning klockan 5. Dock ingen övertid vilket har varit skönt så jag har varit hemma 4 varje dag, vilket gör att det känns som man har ett liv, kan göra andra grejer en bara jobba. 
 
Idag är det torsdag och jag är ledig faktiskt, de ville att vi skulle jobba på lördag isället så då fick vi vara lediga idag. Hade väl helst inte jobbat en lördag men eftersom vi är nya kan vi inte direkt stå där och säga nej. Men det gjorde att jag fick dricka vin igår så det var väl heeelt okej. Nu snart ska jag möta upp Ida och julhandla lite, ser ut att vara ganska fint väder ute. Åhhhh kan inte fatta att det är jul snart, vill typ inte ha julafton för att jag inte vill att december ska vara över. Jag och Ida ska baka lussebullar och knäck i helgen, sååå taggad på detta. Annars då? Bilen går bra? Jodå. Oslo är lika nice, har inte riktigt bestämt hur länge jag ska stanna här än och vart jag ska resa. Vi har fått förlängt till den 31 januari, och sen efter det skulle vi se, börjar komma upp i 900 plock nu så gör vi det i några veckor får vi nog jobba kvar. Men vet ju som sagt inte hur länge jag vill vara kvar. Får ta'et som et kommer. 
 
NÄ hörrni, nå må jag klä på mig och ta mig ut. Jag kan ju nuförtiden gåååå till stan. Så värt. Här får ni lite bilder på mitt fina mysiga rum!! Pusspuss
 
le room
Såhär ser vardagsrummet ut
Julstämning på jobbet
Lunch på Linne
Liseberggg
Träffade tomten gjorde vi med
Frukost på Haga 
De julpyntar tom spårvagnarna i Oslo

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela