Barndröm uppfylls

Publicerad 2014-02-26 01:52:04 i Allmänt,

Tjohejsan alla glada. Så vart det tisdag. Tredje dagen i veckan enligt amerikanerna, visste ni det? Att de ser söndag som den första dagen i veckan här. Hade en lång diskussion med Sarah om detta vid frukosten imorse, finns ju ingen mening med detta??? Söndag är man ju ledig, söndag tillhör helgen, måndag börjar man skola/jobb och börjar om igen. Varför skulle då söndag vara första dagen på veckan? Gash, amerikaner alltså. Inget vett i huvudet någongång. 
 
Jag har beställt ny laddare till datorn, var visst den som var sönder inte datorn hehe så på torsdag skall här surfas på internet (som en inte gör det alls på telefonen). Igår bokade även jag och Micaèla lite grejer vi ska göra när vi åker med Disney kryssningen, den stannar på en massa olika ställen så man kan göra lite grejer på land OCH VET NI VAD VI SKA GÖRA???? Simma med delfiner!!!!!!!!!!!!!!!! Det är något jag har velat göra sen barnsben så jag är väldigt hypad över detta. Sen bokade vi snorkling med, ska vi göra två dagar. Ena dagen skulle vi åka till någon strand och få köra assnabb båt, spela volleyboll, dricka massa fancydrinkar OCH SÅ VIDARE. Skall nu sluta skryta. 
 
Dopet var fint för övrigt, gick till på exakt samma sett som i Sverige så det var inget stort att hurra för. De hade mottagning hemma hos föräldrarna sen, där jag nästan slängde i mig ett gäng jordnötter innan Joanne stoppade mig. Pratade en del med Joannes pappa om när vi ska till Disney world och allt, han berätta vad vi ska göra vilka dagar osv, alltså de är så söta!!! Säger han såhär "sen på onsdagen har vi bokat bord på en restaurang, men du behöver inte följa med om du inte vill, du gör precis som du känner det är din fritid" GOSE. Han rabblade upp alla som ska med på kryssningen med, 83 pers. Japp.
 
Ni blir det käk, PUSS. 
 
Såhär såg det ut i lördags
Storasyster Eve var finklädd
Caleb slizar upp tårtan
Nate somnade gott i bilen idag, gör han de flesta dagarna. Väcker man honom lackar han jäveLLL.

Baptism

Publicerad 2014-02-23 18:42:46 i Allmänt,

Söndag redan??? Fya så helgerna går fort. Har varit ytterligare en lugn helg, laddar upp inför Mexico. Försöker spara så mycket pengar som möjligt så det blir ett par lugna helger framöver. Igår träffade jag upp Abby, en tjej från Australien som kom hit för 1 månad sen. Sa till henne att hon kan sitta och prata hela tiden och så kan jag bara blunda och njuta pga hennes fantastiska accent. Älskar den. Mara, Micaèla hängde även på. Sen åkte alla förutom Abby (hon skulle jobba) hem till mig och drack te på vår veranda. Japp vi hade strålande sol och 15 grader igår. Samma idag. VÅR<3<3<3. Ska dock snöa tis-tors. Kul. 
 
På kvällen kollade jag Mara och Micaèla film och myste i min säng. Mara ska lämna mig om 1,5 månad. Bläää. Varför ska alla lämna för. Nu sitter jag i alla fall i bilen på väg mot Delaware, landets näst minsta stat, kan då bocka av sjätte delstaten!! Lilla Caleb ska döpas sörrni, eller lilla och lilla, Joanne berättade att han har blivit hur stor som helst. Har inte sett han sen i julas så ska bli kul att få gosa lite igen. Blir kul att få uppleva ett amerikanskt dop, Kate (Calebs mamma) är en jävel på pyssel och bakning så är lite orolig över dessertbordet. Försöker liksom skippa det nu inför Mexico. Ha en fin söndag alla!!!
 
PUSS
 
BLINK 

Father and daughter dance

Publicerad 2014-02-22 04:01:00 i Allmänt,

Hejhopp... Nu trodde ni att jag skulle säga gummisnopp va? HAHA trodde ni fel. Snuskon.
 
Har haft en bajsdag för mestadels. Bokstavligen. Nate vaknade på helt fel sida och var sjukt otrevlig och långsam vid frukosten. Sånt förstör typ hela min dag. Efter jag skjutsade Nate till skolan åkte jag hem och sov lite sen åkte jag igen vid tolv för att hämta Nate och köra honom till theraplay. Jag åkte och tränade när han var där, sen när jag ska hämta honom säger hans theraplaylärare att det hänt en liten olycka. Tänkte att Nate hade kissat på sig men han stod bredvid och byxorna var inte blöta och då sa hon att han hade inte hunnit fram till toan så det hade kommit på golvet. Tydligen har dem någon policy (en idiotisk policy om ni frågar mig) som säger att de inte får torka upp sånt pga hälsoskäl, så lilla jag fick göra det. Kommer in på toan och där var inget kiss det var bajs på
golvet. Mmmmmmmh. Vilket är väldigt konstigt för det har Nate aldrig gjort innan. Sen fortsatte Nate vara otrevlig så eftermiddagen var inte så rolig den heller. Vilket inte är så konstigt när han ej får sova. 
 
Till huvudrubriken då, ikväll var det far och dotter dans på Sarahs skola så jag hjälpte henne lite att göra iordning sig innan Joanne kom hem och gueeee så fin hon blev, snuttan. Vilket hon tyckte själv med "Hanna I look so good right now". Sen kom Todd hem alldeles uppklädd, åh de var så fina!! Varför hade inte vi far och dotter dans när man gick i lågstadiet? Jaja vi fick ju mellanstadiediscon i alla fall. Åh disco, sicka minnen hörrni. 
 
Nu sitter jag och Mara på bion och ska se the awkward moment, min lilla high school musical-crush är huvudrollen så en får se hur stilla jag kan sitta. 
 
mvh
 
tjej som drömde om Zac Afron i 1 årstid. 
 
Min fina tjej!!

Mexico, here we come!

Publicerad 2014-02-19 05:47:33 i Allmänt,

Bokat och klart, onsdagen den 12 mars flyger jag, Kallie och Ronja till Mexico Cancun. Fyfan vad fett!!!!!
 
Hotellet vi ska bo på, all inclusive. Well helluuu. 
HELT OK!!!!
 
P.S mor och far, gå ej in på youtube och sök på detta.
 
 
HEHEH

Datorjävel

Publicerad 2014-02-17 16:17:00 i Allmänt,

Japp, nu har den tydligen gjort sitt. Igår efter jag skypade med Mikaela så slocknade datorn helt och hållet. Gött när den är ca 2 år gammal. Skitdator. Har inte pengar till att köpa en ny heller så detta blir kul, göra allt från mobilen. Inget vännertittande innan jag somnar. Åh fyfan vad tråkigt. Nog om det. Helgen var ganska lugn, barnvaktade Ronjas hostkids i lördags vilket gick bra. Sen igår åkte jag och Ronja till Kallie och kollade på resor till Mexico, ser ut som att det blir en sån resa i mars. Så jäkla kul, vi åker under springbreak så det kommer vara packat med folk. 
 
Idag är det måndag, även kallat presedents day så barnen är ledig från skolan. Todd är också ledig så jag chillar lite, svårt och veta ibland ifall jag ska jobba eller inte. Nu ska jag kolla på OS!!
 
Bild på min och Ronjas awesome frukost igår

Pojkvänner? Behöver vi inte.

Publicerad 2014-02-15 17:59:00 i Allmänt,

Heeejjjjj, hoppas alla hade en bra alla hjärtans dag igår och fick massa rosor/choklad och allt man får på denna dag. Jag hade faktiskt en hur bra dag som helst. Hade barnen till tolv ungefär för Joanne är ledig på fredagar, sen åkte vi in och lunchade på Applebees. Efter det tog jag mig till NAC:et och tränade, samtidigt som en skypade med mamma och pappa, de fick hänga med på löpbandet. Sen kom jag hem och gjorde lite tvätt, fick alla hjärtans dag present av Joanne och Todd. Ett asroligt kort och presentkort med alldeles för mycket pengar på H&M. Av barnen fick jag en jättesöt nalle och två kort, åh de är så gulliga min lilla extra familj. Sen gick jag upp och tog en lång dusch med Håkan dunkande ur högtalaren. Gjorde mig redo för kvällen för min lilla dejt med Ronja. Vi var stenseriösa med denna dejt och jag skulle hämta upp Ronja och plinga på dörren och grejer. Först åkte jag och lämnade ett kort och en ros till Mara, hon jobbade hela kvällen så tyckte lite synd om henne. Sen brummade jag vidare till Ronja (hade Todds BMW och jävlar vilken bil, älskar att köra den) klivde igenom en halv meter snö till huvudingången och plingade på dörren. Ronjas värdpappa öppnade och ba Hannaaaa why would you walk in 20 inches of snow? hehe är det dejt är det fan dejt. Ronjas värdföräldrar är ca de snällasta och goaste människorna jag träffat så vi stod och pratade med dem lite innan vi gick ut.
 
Vi tog oss till Doylestown och käkade middag, försökta beställa in vin men gick inte så bra. Ops. Ronja är lika sjuk som mig så vi satt mest och skrattade hela middagen. Båda sa att detta var den roligaste alla hjärtans dag vi har varit med om så vem fän behöver pojkvänner?? Sen kollade vi på töntromantikfilm på bio och blev fett deprimerade. 
 
Vad jag ska göra idag? Ingen aning. Eller tydligen ska jag häva i mig en öl för min kusin Fanny nominerade mig, KUUUL Fanny. Ska nog hjälpa Ronja att barnvakta ikväll, vilket jag inte har något emot då hennes tre värdtjejer är så jävulskt söta så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Imorgon ska jag och Mara på au pair möte, vi ska åka såndär badring i en skidbacke. 
 
Pysslade lite med barnen i torsdags, detta blev resultatet.
Åh tyckte det var så sött att Sarah skrev att jag var den bästa au pairen EVER
Det här är så jag och Joanne i ett nötskal.
Min fina dejt!!!

Happy Valentine's day

Publicerad 2014-02-14 12:42:12 i Allmänt,

Glad alla hjärtans dag hörrni!! Har väl aldrig varit särskilt stort fan av denna dag, varken med eller utan pojkvän. Fast förra året fick en ju ett par Jeffreys så den var helt ok. Klockan är endast 6.30 på morgonen, min plan var att gå upp tidigare för att göra alla hjärtans dag frukost innan jag skjutsar barnen till skolan men KLART det är snow day idag igen. Vilket förstör ca alla mina planer för dagen. Askul. Gjorde denna dag otroligt mycket bättre en vad den kunde bli. Ikväll blir det dejt i alla fall, Ronja ska ta mig ut på middag. Eller mer vi tar ut varandra för vi har ingen annan att gå med. Okej ska sluta lipa. Hoppas alla ni som en partner får en mysig dag. Nej det hoppas jag fan inte alls det. JODÅ skoja ba, pussas lite åt mig!! Vet ju att det kommer ett bud med 200 rosor sen ändå. 
 
Haha juste, min far frågade ifall Harry inte har hört av sig något om kvällen och svaret på det pappa är att nej just nu är han ute på turné men han har lovat att "make it up to me" när han kommer hem!!! 
 
Nu ska jag ner och ställa dessa på bordet till barnen och göra hjärtformade pannkakor. Jag vet. Är världens bästa au pair. 

6 MÅNADER

Publicerad 2014-02-12 00:26:40 i Allmänt,

Kan ni förstå detta? Att ni klarat er utan mig i 6 månader? Förstår att det har varit 6 månader av tårar, frustration, saknad och längtan.
 
Helt seriöst, 6 jävla månader. Halvlek, endast 6 månader (som au pair sen blir det 1 månads resa) kvar. Sjukt sjukt sjuuukt. Detta firade jag med att laga en ordentlig lunch till mig själv istället för 2 kokta ägg eller soppa från mataffären. En av de rätter jag är ganska skillad på om en får säga't själv. Curry/chilikyckling med couscous och en sallad. Mmmmmumma. 
 
Kalla mig årets kock. 

Brev

Publicerad 2014-02-11 02:28:38 i Allmänt,

Hejsan hoppsan! Mjukstartade veckan, Joanne skulle på möte på Nates skola så jag körde barnen till skolorna sen började jag inte förens vid halv fem så det blev en del slötid. Måndagar brukar vara min vilodag från gymmet men idag blev jag lite uttråkad faktiskt. Kollade 3 avsnitt av pretty little liars och jag ger nu upp, asdåligt är det. Gick in på internet för att kolla upp vem A var, enda jag ville veta. Var uppe och badade Nate innan och då kom Sarah hem med Joanne och kom uppsringades med ett brev i handen som var till mig. Det var ifrån från mormor och morfar, åh vad glad jag blev. Att ett litet brev kan göra så mycket. Mormor om du läser detta (eller mamma du kan ju hälsa henne) så var din fantasi jättebra, var kul att höra vad ni har gjort och hur alla mår. Saknar alla er!! 
 
Måndagen blev dock tråkig när jag träffade Nick på gymmet när Nate hade kidfit och han berättade att vi ska få typ 2 dm snö på onsdagkväll och isregn på torsdag så blir väl en tre snödagar till. Fyfan. Jaja, finns inte så mycket att göra åt saken än att göra det bästa utav situationen. Våren är dock inte mer välkommen än nu *Karibien om 60 dagar Karibien om 60 dagar*. Annars ser veckan ganska vanlig ut, väntar fortfarande på att jag ska bli utbjuden på valentines-day men ser ut som att Ronja blir min dejt. Tackar en väl inte nej till i och för sig. Nu kom Todd hem så nu blir det thaimat!! 
 
Puss och kraaammmmmm

INTERNET

Publicerad 2014-02-09 22:44:00 i Allmänt,

Hej alla fina. Nu har äntligen stormen lämnat oss, alla har fått sin el tillbaka och Hanna har fått sitt internet. Där av ingen uppdatering. Åh måste varit så jobbigt för er när ni kommit hem från jobb/skola och tänker att nu ska jag hem, slänga mig i sängen, göra mig en kopp kaffe och läsa Hannas blogg och så ba har hon inte uppdaterat??? Men nu mina readers blir det ändring på detta.
 
Jobbade som sagt jävel med barnen förra veckan men blev ledig på fredag, skjutsade då Sofia till Phillys flygplats. Körde lite fel men det gick sin väg tillslut. Fya vad jobbigt det var att säga hejdå till min lilla Fia. Var liksom min första "riktiga" vän jag fann här och nu ska jag inte träffa henne på 7 månader, blä. Efter det i alla fall så åkte jag hem och glodde lite film, sen kom Ronja som skulle spendera en natt till hos mig då de fortfarande inte hade någon värme i huset. Vi åkte till starbucks för att sno lite internet men gick inge vidare bra så vi drog till NAC:et för att få internet, gick lite bättre. Drog sedan till en mataffär för att inhandla frukt till fruktsallad, sedan kom Kallie och Micaéla hem till mig för lite vin och skitsnack. Jag och Ronja sov till halva elva dagen efter, Ronja ville klippa sitt hår så det åkte vi och gjorde och sen kände jag för att ta två till hål i öronen så det gjorde en också. Jag vet, jag lever ett sådant YOLO-liv. 
 
På kvällen skulle jag Ronja och Kallie ut och äta men Ronja började känna sig ganska sjuk så hon åkte hem medan jag och Kallie käkade middag på en jättemysig restuarang i New Hope. Jag kom hem vid midnatt och bestämde mig för att börja kolla på serien Pretty Little Liars, hade några avsnitt liggandes på datorn. Alla snackar om denna serien men jag tyckte den var astöntig, skådespelarna var värdelösa och handligen var väldigt wannabe-gossip-girl men jag ska ge den några avsnitt till innan jag dissar serien helt. Jag sov till halv tolv idag, så jääääävla gött. Tog det lite lugnt och åkte sedan till NAC:et för träning, kom hem och tvättade barnens kläder (tvättmaskinen har ju inte funkat heller) och nu sitter jag här och ska kolla på Mia på Grötö. Så nu vet ni hur otroligt intressant min vecka har varit. Hur har er vecka varit? Fick höra att min lilla mamma har varit rökfri en vecka, HEJA DIG!! Detta kommer du klara galant. 
 
Ser att det börjar snöa ute igen, blir det snow day imorgon igen ser ni mig hemma i Sverige om 2 dagar. Skojar inte.
 
 
<3<3<3
Hade kul på NAC:et
Mumsig frukost igår (lördag)
 
 Nu kan ni se bilderna från förra inlägget btw, ledsen för detta. 

Trött på livet

Publicerad 2014-02-07 00:58:00 i Allmänt,

HEJ jag lever. Eller knappt. Amerika gör det inte i alla fall. Vi hade storm från natten till onsdagen, vaknade flera gånger av att jag hörde hur det isregnade på taket och blåste. Sen vaknade jag av att värmen i mitt rum stängdes av och på hela tiden. Så snow-day blidde det igen. Sofia skulle även komma med plan från Seattle och hon kom faktiskt fram till Philly men sen gick inte tåget hem till mig så jag och barnen åkte till Doylestown och hämtade henne.
 
Det är 700 000 personer som har förlorat sin el, värme vatten och allt så flera som jag känner som har fått ta in på hotell. Hur många träd som helst som har fallit så en del vägar som är avstängda. Vi har en generator som fungerar även fast det är strömavbrott men diskmaskin, tvättmaskin, TV och lite lampor funkar inte annars funkar resten. Ronja ska bo hos oss nu i helgen för hennes familj har inte heller någon el. Idag var det snow day igen så vi åkte till giggle Berry (där Nates kalas var) med alla barn i området. Nu är på vi NAC:et, barnen har gymnastik och vi försöker använda lite internet. Blir nog snow day imorgon igen då skolorna inte har någon ström ännu. Min älsklings Sofia åker hem till Sverige imorgon :(:(:(:( så ska köra henne till flygplatsen vilket gör mig lite nervös då det är i Philadelphia vilket betyder mycket motorvägar, men det ska nog gå!! 
 
Som sagt 5 snow days betyder ca 50 timmars jobb för mig och knappt någon träning så är allmänt trött på au pair-livet nu.
 
Nu kommer barnen, got to go!!! 
 
Kärlelsmums tiöö busschauffören, han blev jätteglad! 
Jag och barnen, eller mest jag och Sarah gjorde en snölykta, Nate satt bredvid och åt snö. Familjen hade aldrig sett en sådan innan. 
El mucho snö. 
 
 

Snow day nummer hundraelva

Publicerad 2014-02-03 19:47:04 i Allmänt,

Visst vet ni, idag snöar det så då blir det snow day och Hanna får hänga med barnen hela dagen. Tycker hon är jättekul. Nej men det är inte så farligt, vi har lekt skola, spelat fotboll och nu spelar de disney infinity på TVn. 
 
HELGEN DÅ? Jo har haft en så jäkla bra helg, har skrattat så sjukt mycket. I fredags käkade jag ju middag med Kallie på favoritrestuarangen i New Hope, lyckades beställa en drink med. Var hemma vid midnatt och somnade någon timma senare. Hade bestämt mig för att sova aslänge men då vaknar en klockan nio, kul. Planen var att Micaéla skulle komma till mig så skulle vi baka scones och mysa men hon ringde sen och sa att hon inte hade någon bilnyckel till bilen så jag fick åka till henne istället. Sconsen blev lite misslyclade dock hehe sry Micaèla. Sen hämtade vi upp Mara och Chloe, vi åkte och fixade våra naglar. Fick presentkort av Mara i julklapp så tyckte det var dags, dock blev vi lurade på pengar och de glömde ta mitt presentkort så vi gick alla ut ganska sura, dock sura med fina naglar. På kvällen kirrade jag Ronja och Micaéla ihop tacomiddag, som en har längtat efter detta. Efter en del skitsnack kollade vi på melodifestivalen, tyckte Nour och Anders var assköna. Speciellt att Nour tryckte upp sina orakade armhålor och halva Sverige får damp. Jag kände mer varför ska vi raka armhålor om inte männen behöver det? Är väl en smaksak. 
 
Micaéla sov kvar och på söndagen åkte vi till Philly med tjejerna igen. Vi gick till en kinesisk parad då Kina firar nyår nu. Paraden bestod typ av en drake och lite smällare, inte jättekul med andra ord. Sen gick vi till ett ställe som heter Max Brenner, de är kända för sina chokladpizzor. Vi åt alltså pizza med banan, choklad och hasselnötter. Jag beställde en banana waffelsplit dock, vilket jag var nöjd över då pizzorna inte var jättegoda. Vi var bara i Philly i några timmar, Ronja och Micaéla följde med mig hem och bakade kärleks mums till Sarahs busschaufför. Han lämnade av henne vid vårt hus i fredags då jag hade missförstått Joanne att hon skulle hämta Sarah och inte jag. Så kan det gå. 
 
Super bowl har ju börjat nu, det är en cup mellan olika amerikanska fotbollslag. Igår invigde Seattle och Denver, Seattle vann överlägset. Jag, Ronja och Micaéla beställde pizza och tacosallad (hemlevererade) och flötade oss framför matchen. Så denna oplanerade helg får lätt 5/5 toasters!!
 
Juste, min pojkvän Harry fyllde 20 i lördags!!
Tacooooos
Americans say that Swedes are not that colourful, we don't know what they mean?

Freeeeedag

Publicerad 2014-02-01 00:47:51 i Allmänt,

Åh äntligen fredag mina vänner. Som en har väntat, var på sjukt dåligt humör innan men efter lite tårar och prat med mor och far min mådde jag lite bättre. Vad ska jag göra i helgen då? INGENTING, så jäkla gött. Första helgen på 6 månader jag inte har något planerat. Ska endast göra saker som jag känner för. Typ hänga med folk som gör mig lycklig. Gör jag i och för sig varje helg. Ikväll blir det i alla fall middag med Kallie. Micaéla och Ronja kanske hänger på med. Imorgon ska jag sova som en stock. Åh sömn. 
 
Vill hälsa er alla en trevlig fredag eller blir väl lördag för er i Sveariket. Puss och kram till alla, vad skulle jag gjort utan alla er där hemma och mina fina vänner jag har här? Antagligen inget.
 
Baggen chillade i min säng idag. 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela