Atlantic City baby

Publicerad 2014-03-23 23:31:00 i Allmänt,

Funkar alltid att sätta ett baby bakom en stad. Ja i lördags skulle ju jag, Mara, Micaéla, Ronja och Chloe skydiva men det blev inte av pga att det var för blåsigt ute. Vi som gick upp så tidigt och åkte 1,5 timme bort kände att något måste vi göra så vi åkte ytterligare 40 min bort för att senare komma fram till Atlantic City, har alltid velat åka dit. Morföräldrarnas beachhouse ligger nära där så jag kommer nog hänga där en del i sommar med. Vi gick runt på boardwalken, kollade i affärer, gick till stranden och sen kom jag och Ronja på bästa idén att tatuera oss. Heheheh vet att mor och far sitter och surar just nu. Ronja skulle fortsätta på en tatuering som hon har på sin rygg och jag ville göra en liten luftballong som jag har tänkt på ett tag, så det gjorde jag. Den sitter typ 1 dm under armhålan några cm in mot ryggen, svårt att förklara vart men ni ska få bild när den läkt. Den är väldigt clean och enkel, jag är hur nöjd som helst. Tog bara 15 min att göra den, när han skulle fylla i själva ballongen ville jag dock nita honom fyFAN vad ont det gjorde, kändes som om någon satt och suddade i min hud med en kniv typ. 
 
Blev väldigt fint väder på kvällen som vi hade le party i bilen på vägen hem, sedan åkte vi till affären för att inhandla tacoingridienser. Åkte hem till Ronja och hade tacofest, vi var så jäkla trötta så vi somnade redan vid midnatt. Älskar att göra spontana saker så lördagen var verkligen hur rolig som helst. Jag och Micaéla sov hos Ronja, Micaéla åkte på möhippa för hennes värdmammas syster och jag och Ronja drog till target för att inhandla tatueringskräm och lite småsaker. Mötte sedan upp Kallie för att kolla på hotell i NY inför näst nästa helg, Ronja fyller 20 så vi ska fira henne där. Gueeee sen efter det åker jag till Disney World och sedan till Karibien, usch vad tiden går snabbt. Kan vi inte pausa liteeee. I Mexico hade vi kunnat pausa ett par dagar. Ja, är fortfarande fett deppig. 
 
Har fått en ny mobil nu, en blå iPhone 5C blidde det, tackar vi för. Datorn har fortfarande damp dock, köpte ny laddare och det funkade som det skulle i typ en vecka sen så dog datorn igen. Denna gång tror jag dock det är fel på den nya laddaren, det är glapp i den så just nu har jag tejpat fast laddaren till datorn så den ej ska lossna. Måste skicka tillbaka den och få en ny. 
 
Nu ska jag gå och socialisera mig lite med familjen, får se vad de tycker om min tatuering hehe. 
 
PUSSPUSSPUSSPUSS
 
Här ska en bli tatuerad. Där av min graciösa arm. 
Solnedgång i Philly

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2014-03-26 11:01:37

HANNA; NO MORE TATTOOS...... By the way, drömde om dig i natt att du var spårlöst försvunnen och hade varit det i 4 dagar så jag flög över till familjen, där Todd bara satt och skratta och sa att thats happends....vaknade av att jag nästan hade andningsuppehåll, usch, dock att skönt att sekunden efter förstå att det var en dröm..puss puss

Svar: Johoooo då!! Haha fy vilken hemsk dröm, kul att han hade sagt så för det var exakt så han sa om mobilen. Jag lever och är inte försvunnen i alla fall!!
hanna ljunggren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela