Weekend course

Publicerad 2014-06-09 03:43:00 i Allmänt,

Tjabadabadoooo
 
Nu sitter en på bussen på väg hem från D.C. Har faktiskt haft en himmelens bra helg. Träffat massa trevliga tjejer och haft svinkul. Igår turistade vi i Washington och idag hade vi lektion, vilket var både intressant och kul. Kändes skönt att helgen vände lite i med att den inte började så bra. 
 
Kklockan är 21.40 nu men kommer inte vara hemma förens vid halv två, och vi åkte från hotellet kvart över fem, så blir en resa på nästan 9h hahah. Pepp på jobb 7 imorgon. Har för övrigt varit här i 300 dagar idag, hur jävla sjukt är inte det???? 2 månader kvar. Gueeeee. Soon I'm coming for you!!!! Undra hur det kommer att kännas att komma hem, är mest taggad på hemmakvällsgodiset. Usch, bara tanken av att säga hejdå till alla här gör mig illamående, Ronja, Kallie, Robin och hennes barn, familjen + släkten, Abby, alla. Fy fy fy fy fy. 
 
Men det tar vi då, nu ska jag leva dessa 2 månader enda ut i toppen. Åh så en ska breakhearta (internskämt). 
 
Bilder från D.C får ni i veckan, pusspusspuss ha en bra vecka!!! 

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2014-06-09 09:10:50

jag tycker det är bra att du ska komma hem i alla fall !

Svar: Awww
hanna ljunggren

Postat av: mamma

Publicerad 2014-06-10 23:23:22

Vi tycker också det ska bli kul när du kommer hem, ta med Nate det vore det bästa:) Ska vi skypa imorgon?? Bijan och Lisa är hemma och hälsar på, vi var ju på HÅKAN i lördags...Fantastiskt bra konsert by the way....synd att du missande den lilla stumpan! Men du hade ju roligt med Obamama såg jag på ett foto! Puss puss mamma

Svar: Vad kul att ni tycker det. Jo kan vi väl göra.
hanna ljunggren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela