NEW YAAARKKK

Publicerad 2013-09-14 15:41:00 i Allmänt,

Peppade tjejer sitter i tvåvåningståg (!!!!) och är på väg till NY.
 
 
Kom på tre saker till förresten, måste lägga till detta. 
 
14. Toaletten, på allmänna toaletter så är det alltid automatisk spolare så det liksom spolar av sig själv. Gött kan man tänka, slipper man röra spolaren men mindre gött när man sitter och gör sitt och du helt plötsligt får vatten i hela skönheten.
 
15. Något mer de har på allmänna toaletter är toalettsitspapper som är formad som toaletten, HUR BRA??? Slipper man stå och pilla med massa pappersbitar som ändå bara åker av när man ska sätt sig. 
 
16. Talkshows, de har såååå många talkshows här. Den mest populära heter Kate och Michael och de precis som alla andra bjuder in kändisar och intervjuar dem. Sen har de en med typ 5 äldre kvinnor som är skådespelare (kan inte deras namn) som sitter runt ett bord och diskuterar olika ämnen och även de bjuder in kändisar. Sen kommer vi till de sjuka programmen som är som Jerry Springer, finns ytterligare en som heter Steve någonting som är exakt samma som Jerry. Sen har vi det sjukaste programmet jag har sett, det är en äldre man (precis som Jerry och Steve) som håller i det. Han bjuder in unga tjejer som har barn, oftast tre stycken som misstänker att de har samma pappa. Sen kommer "pappan" in och då ska alla argumentera för varför han är pappan. Det vill säga det visar en bild på barnet och en bild på pappan och jämför utseendet och sen börjar tjejerna skrika och slåss och pappan står och säger att han inte är pappa till någon osv. Vem kommer ens på ett sådant koncept av program???? 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-09-14 22:01:14

Toaletten hände mig också första gången jag råkade på den i Kanada. Finns nu även i Sverige:)
Ha så kul i The big Apple !

Svar: haha jasså? Hade det hur kul som helst!!
hanna ljunggren

Postat av: micaela

Publicerad 2013-09-15 23:13:29

asså Hanna, nu får du kolla FB och snapchat....

Svar: flåååååt :(
hanna ljunggren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela