Au pairträff

Publicerad 2013-09-24 03:50:00 i Allmänt,

Igår begav jag mig som sagt till Philly. Vi skulle ha en au pairträff vid halv fem men Michaèla har aldrig varit i Philly innan så jag Mara, Michaèla och en tjej från Sydarika åkte in lite tidigare för att (för tredje gången) se the love sign och rockytrapporna. Denna gången sprang även jag och Micaèla uppför trapporna, ville sedan dö. 
 
Efter det drog vi oss mot Hard rock cafè för att träffa 150 andra au pairer. Vad ser inte jag när jag står utanför hard rock? Jo en tjej från Borås som gick på bäckäng, HUR SJUKT? Vi har även jobbat lite ihop en sommar när jag jobbade för svenska kyrkan, hon har bott här i ett år och har nu förlängt ytterligare ett år. Så vi satte oss med henne och hennes kompis och pratade allmänt om au pairlivet. Träffade ytterligare 2 svenska tjejer, en som har gått i Micaèlas skola också. Världen är fan liten. 
 
Idag efter jag lämnat barnen åkte jag och provade på Zumban igen, det var en annan instruktör idag (tack gud för detta), var liksom inte lika mycket skaka rumpa. Sen åkte jag hem och skulle skypa med Jennifer, men hon svarade ej och har fortfarande inte hört av sig, TACK SÅ MYCKET. Så jag gjorde det bästa utav situationen, jag sov. HAHA på tal om att sova, vet ni vad jag gjorde innan zumban? Åhgud, nästan så att jag inte vill berätta. Zumban började 10:45 och jag var på gymmet 9:20, tänkte då att jag kunde träna lite lätt innan men sen ba eeeeh nej vem är jag ens? Jag var så fruktansvärt trött så jag parkerade längst bort på parkeringen, rullade ner sätet och sov i 1 timme, hahahahahah. Berättade detta för Sofia och jag fick responsen "du är speciell" tillbaka. Det får en väl hålla med om att en är.
 
Nu ska jag titta på en film, de har hela huset full av filmer och min plan är att jobba igenom alla detta året. 
 
Här får ni repris nummer 3 av bilder!!
Denna gång festade de till det med ett hjärta.
Jag och min tyska vän Mara
Älskar hur jag står i samma pose på alla tre bilder vid rocky. Har även haft på mig samma klänning varje gång. Nej jag har inga andra kläder och ja jag är äcklig. 
 
 
 
 
P.S Det är faktiskt de enda tre gångerna jag har använt den klänningen, har bara blivit en slump. Jag har andra kläder. Sådeså.
 

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2013-09-25 23:13:23

det är bra att vara speciell! and I've seen your closet girl, jag vet att du har rätt mycket fint i den duuuuu. du kan ju ge mig den en dag. om du vill. ehm. jaaaaaa

Svar: haha, beror väl på vilket sätt! Ja men du ska ju bara åka ifrån mig ändå :(
hanna ljunggren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela