HELG

Publicerad 2013-09-09 21:46:00 i Allmänt,

Long time no see. Jag gör så att jag skriver ett inlägg om helgen och ett inlägg om vad som hände med bilen. 
 
SÅ det blev inget NY, vi bestämde oss för att åka nästa helg istället så i lördags tog jag tåget in till Philly och mötte upp Sofia (Borås). Det var så jävulskt skönt att äntligen få prata SVENSKA med någon. Har endast pratat svenska när jag skypat med andra så det var väldigt skönt. Båda hade snurrat om till träningsskor så vi började vår tur mot le löööövsign, sen gick vi mot rockys trappor igen (blir lite repris i bilderna). Efter rockytrapporna åt vi lunch på olive garden och sen var vi shoppingsugna så då börjades det shoppa. Åt även middag i Philly, fick äntligen min lax, så jävla gott. Sen följde Sofia med mig hem, vi köpte glass och kollade (mja mer somnade) på Mulan. 
 
På söndagen bestämde vi oss för att åka till ett av USA:s största mall, king och prussia. Det ligger nära Sofia och Sofia bor ungefär en timme ifrån mig så jag var ganska nervös över att köra dit men det gick bra. På mallet mötte vi även upp en tyska. Vi gjorde misstaget att gå och äta först (på cheescake factory), jag åt min första hamburgare i staterna men efteråt ville jag på riktigt spy (JA pappa jag var faktiskt nära på att spy). Hamnade i en sådan jävulsk matkoma, mådde illa och ville mest sova. Blev därför inte så mycket shopping men jag hittade finaste blusen på H&M från deras nya höstkollektion (japp, tvungen att skriva det). Sen gick jag och Sofia faktiskt på bio och hahahah, kan nästan inte med att säga vad vi såg. Men OKEJ DÅ vi såg one direction, skyller mest på Sofia för hon ville väldigt gärna se den men gick väl med frivilligt. Roligaste grejen hände dock, när vi ska visa våra biljetter så ber kvinnan oss om legitimation och vi undrade varför, hon säger: "So I can make sure that you're sixteen" HAHAHAAHAHA. Fyfan vad vi skrattade, höll på att dö. För att tillägga var vi extremt övertrötta och fortfarande i matkoma, tror vi skrattade i ca tjugo minuter efteråt. 
 
Så jättelång och tråkig text, här får ni bilder. 
 
Här undrar jag vad Sofia säger ifall ni UNDRAR vad jag gör.
Här får ni väldigt gärna lägga märke till mina frukstansvärt muskulösa armar jag har fått.
On our way to king of prussia!!
Här har ni den, dödsburgaren.
Som sagt, väldigt trötta.
Här ätar man tydligen på bion men vi var som sagt fortfarande i matkoma.
 
Summan av kardemumman har jag haft en väldigt bra helg med en väldigt bra tjej. Nu hinner jag tyvärr inte skriva om bilen, skriver ikväll.
 
/the one and only master
 
 

Kommentarer

Postat av: Janne

Publicerad 2013-09-09 22:42:18

Jag som var så nyfiken!

Postat av: Sofia

Publicerad 2013-09-10 00:39:39

angående dina muskler, inte för att vara sån, men det ser lite ut som suggan.. hehe! (eller så kanske jag bara säger så för att jag inte orkar träna idag och du tränade i två timmar...)

Svar: Tror mest på det sistnämnda.... HEHE
hanna ljunggren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela