San Fran baby

Publicerad 2014-08-19 04:55:00 i Allmänt,

Hallojsan

Vad mycket ni kommenterar................................

 

 

Andra dagen i San Francisco dårå. Hittills har det varit finnemang. Igår följde vi med vår roomate Emily från New Jersey och mötte upp hennes kompis som bor här. Hon visste tydligen fetaste hiken till golden gate bridge, and so it was. Såååå himla fint var det, tog oss igenom ett litet villa område som sedan ledde oss till en strand, där klättrade vi på lite klippor och tog awesoma bilder. Sedan började den tuffa hiken som innebar ca 90 graders lutning terräng utan staket (riskerade alltså våra liv). Men så himla värt, fick se golden gate bridge från ca 10 olika vinklar.

Sen stod mexican food tour på listan, Emilys kompis är från Mexico så hon visste vart man skulle gå. Sjukt jävla asgott. Började på ett litet ställe och åt en pupusa, typ som ett pitabröd med valfritt innehöll, tog svamp med vitlök. Sedan gick vi vidare och åt vi något jag inte kom på namnet på men som var ett friterad tacobröd med kyckling, sallad och tomat på. Efter detta gick vi till ytterligare ett ställe och åt riktig tacos och drack öl. Tog sedan buss (pga kunde ej gå) och stod i kö för enligt Susana (Emilys kompis) San Franciscos bästa glass. OCH HERREGUD VAD HON HADE RÄTT. Så jävulskTTTT god glass. Tog salted caramel och cookies n cream med varm fudge över. Mmmmmmmhhh *smaklökarna jublar*. Efter detta kunde en som ni förstår knappt stå upp så vi gjorde det rätta och gick till en park med sjuk utsikt där det var fest i varenda hörn. Även några som åkte slip n slide på gräset.

Vi somnade gott på kvällen och var uppe vid niosnåret och började med vår dagstur. Berättar mer om det en annan dag, nu ska vi ut och äta middag!!

Emily har för övrigt åkt och vi har fått en ny roomate SOM LUKTAR SÅ JÄVLA ÄCKLIGT. Hon är typ 50-55 bast, Emily berättade att hon var ute och rökte weed 6 på morgonen när hon skulle ta taxi till flygplatsen. Nu ligger hon och pratar med sin pojkvän eller vad det nu är på telefon och berättar att hon har fått vårtor på sin ja ni förstår och är väldigt upprörd över att hennes pojkvän gett henne det. VILL JAG VETA DETTA? Nu skriker hon med. Vi har redan varit nere vid receptionen och sagt till, han skulle försöka hitta ett annat rum till oss. Hoppas på det. Hostelet är för övrigt väldigt bra, mycket fräschare än det i LA, sköna sängar och god frukost.

Neeee nu gråter hon, tycker synd om henne nu:(:(:(:(

HEJDÅ

 

vårt rum
Kalla mig modelleN
Utsikten från vår lille hike
Emily och Micaela kämpar
Inte många som har varit UNDER bron hörni. Men det har jag. 
Våra pupusas
Susana är konstnär och detta var ett av hennes verk!!
Fick gå in i en galleria där hon hade ställt ut en tavla med, svincoola tavlor var det. 
GLASSEN
Var inne på hot cookie med (tror inte vi gjorde något annat än att äta igår) på Castro, ett känt gayområde. 
Micaèla trivdes i alla fall!!!
 
 
UPPDATERING: efter lite mer klagande fick vi nytt rum MED toa och dusch i rummet, sjukt värt?? Tack stinkande vårt-dam. Dock inget fungerande uttag så inget Game of Thrones:(:(

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-08-19 18:29:18

Verkar som ni har det kanon😀
Och inte verkar ni åka hungriga från san fran!
Kram

Postat av: Pappa

Publicerad 2014-08-19 21:45:50

Allt verkar grymt!

Postat av: Lisa

Publicerad 2014-08-20 00:06:57

Hahaaaahaaa kondylom....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela