JOBBBB

Publicerad 2014-10-06 22:48:00 i Allmänt,

Tjihooo vi fick jobbet. Så jäkla gött. Var på intervju vid tretiden, och han berättade mest om företaget, frågade lite om vi hade någon erfarenhet sen innan osv. Vi ska få börja jobba som deltid först, och sen förhoppningsvis gå upp till heltid. Ni kanske skulle vilja veta vad det är för jobb med. Jo det är ett lagerjobb där vi kommer få köra truck, det vill säga plocka/hämta varor. Det är ett företag som heter Rema, motsvarar typ Willys hemma i Sverige. Lönen är svinbra så det känns väldigt skönt. Vi fick intervjun genom Idas kompis Bea (som vi bodde hos) så vi har mest henne att tacka detta för. Hon har jobbat på lagret i 2 år och trivs asbra, vilket känns mer tryggare. På torsdag börjar vi en "utlärning", Bea ska visa oss vad vi ska göra osv. Är sjukt taggad!!!!!
 
Dock har jag räknat en del på hur mycket jag kommer tjäna på att leva/bo här, och det är väl inte jättemycket mer än om jag hade bott hemma och ändå bara fått in hälften av det jag kommer tjäna här. Nu är det ju lägenhet, gym, svindyrt busskort och mat som skall räknas in med. Men jag ser det som en erfarenhet och en kul grej. Oslo/Borås liksommmm?? 
 
Nu skall här kollas PH innan läggdags!!
 
 Kraaammmmm

Kommentarer

Postat av: Janne

Publicerad 2014-10-07 00:23:43

Grattis, kul att ni lyckades få ett jobb så snabbt. Det är ni värda. Lycka till med truckkörning och allt annat. Tyvärr är ju Norge och Oslo svindyrt, men så har det varit länge. Även på stenåldern när jag hängde där 1983.

Svar: Tack så mycket!! Ja det är ju tyvärr det, tur man tjänar mer här. Haha, bra att veta;)
hanna ljunggren

Postat av: Farmoe

Publicerad 2014-10-07 09:10:57

Grattis Grattis Hanna o kramar!

Svar: Tack farmor!!
hanna ljunggren

Postat av: Ninni och farfar

Publicerad 2014-10-07 09:58:50


Grattis till jobbet och sedan är det underbart att få följa dig igen.

Svar: Tack, vad kul att ni läser!!
hanna ljunggren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela