Nurge

Publicerad 2014-10-01 12:30:00 i Allmänt,

HEJHEJHEJ
 
Här sitter en nu i Norge. Har bott hos Idas kompisar i två nätter, idag ska vi äntligen få flytta in i vår lägenhet. Ligger bara 10 min gång härifrån. Norge har hitills överträffat mina förväntningar, sååå himla fin och mysig stad. Området vi ska bo på (och där vi bor nu) är så himla fint och mysigt. Nära till allt. Igår var jag och Ida ute och gick på kvällen, gick till slottet (farmor, se så kulturell jag är), sedan till en park som var täckt av fina höstlöv, många som var ute och sprang och tränade i parken. TROR en kan trivas här.
 
Jobb då? Ja där är det lite svårare. Igår satt vi hela förmiddagen och skrev in oss på olika bemanningsföretag, ringde runt och hade oss. Många som sa att de ville att vi skulle ringa om några veckor då de trodde att de hade mer jobb. Det vill ju inte vi dock. Men vi ger ej upp, allt kan inte ske på en dag. Har sökt lika många jobb idag, vi vill ju helst få ett lagerjobb eftersom vi har tagit truckkort (och att man tjänar mest pengar där). Men är det så att vi inte skulle få något så ska vi börja söka cafèjobb osv, så vi har något undertiden vi söker annat. I'm staying positive!! 
 
Hur mår ni????? Vi får hålla kontakten här ett tag då jag bara ha internet i lägenheten och det är svindyrt att ringa/smsa. 
 
Nu blir det lunch sedan ska vi ut och njuta av vädret och se på alla fina norske GUTTER. Hehhhehe, här har en inte förändrats. 
 
Puss

Kommentarer

Postat av: Pappa

Publicerad 2014-10-01 12:40:37

Norska gutter = nej

Svar: ehhh jo??
hanna ljunggren

Postat av: Farmor

Publicerad 2014-10-01 13:45:52

Men Petter vad har du mot dom??
Bra Hanna nästa blir Wigelandsparken väldigt fin!

Svar: Precis farmor!! Dit skall besökas, såg operahuset idag, himla fint!
hanna ljunggren

Postat av: sofia

Publicerad 2014-10-01 18:58:40

älskar att din blogg är back in business!
lycka till med jobbsökandet :)))

Svar: Vad kuuul mitt trogna fan<3<3<3
hanna ljunggren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela