Truckförare dårå

Publicerad 2014-09-28 21:31:00 i Allmänt,

HEJJJJ
 
Fan vad konstigt det känns att skriva blogginlägg från......Sverige???? Inte riktigt samma grej som från amerikanska staterna. I ALLA FALL. Nu ligger en i Idas pappas bäddsoffa i Haga i Götlabarg. Har haft en svinrolig helg. Ni känner numera en TRUCKFÖRARE. Ja visst vettni. 24/25 rätt på teoriprovet, ingen EUR-pall vällt och kört allt från motviktstruck till skjutstativ. Ska jag vara ärlig var det ganska enkelt att klara detta "körkort", speciellt om man jämför med det riktiga körkortet. 
 
Jag mötte upp Ida i fredags runt lunch i Göteborg, hade packning på över 30 kg så ni kan ju tänka er hur pass dyngsur av svett en var (och regn då det självklart spöregnade). Efter vi lämnat av väskorna i lägenheten gick vi och lunchade, sedan handlade vi lite och hade godismys på kvällen. Lördagen var det rise and shine halv sju på morgonen. Lite krångel med bussar då truckutbildningen låg lite dåligt till. I lördags var det alltså bara teori i några timmar innan vi skrev teoriprov som båda klarade galant. Vi gick hem och småfirade lite, drack vin på balkongen som sedan ledde till några öl ute på BYN. Hade lite väl roligt och rullade hem halv två, inte jättepigga på morgonen men vi tog oss dit. Vi blev indelade i 3 olika grupper och fick göra olika övningar med olika truckar. Som en LEVERERADE. Fick en drös beröm av läraren, hehehehhhhh. Vi blev godkända först och fick gå hem redan vid två, då köpte vi pizza som vi käkade i soffan där vi nu fortfarande befinner oss. Klockan är bara nio men vi båda slocknar vilken sekund som helst. 
 
Bussen till Norge går vid ett imorgon så vi har hela förmiddagen här i Göteborg. Hallå kan jag få säga hur mycket jag älskar denna stad???? Så jäkla fint, trevligt folk, mysiga fik, roliga uteställen OCH SÅ VIDARE. Här ska jag bo en dag. 
 
Nej nu blire sömn, PÖSS. Neste gang ses vi i Oschlo da. Hade!
 
Lite packning ba
SNUFFSISEN
OPAAAA
 
 

Kommentarer

Postat av: Farmor

Publicerad 2014-09-29 12:20:56

Hårligt att du är tillbaka igen!
Lycka till i Norge

Svar: Tackarrrrr farmor
hanna ljunggren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela